bizmanlar bana da kılo al kılo al cok zayıfsın sıye basımın etını yedıler alamıyodum ılaclar neler neler kullandım sımdı 60 oldum zayıflamaya calısyrm zayıflamayımıyorum![]()
bende zayıflamak istermiyim acabaaaaaa.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizmanlar bana da kılo al kılo al cok zayıfsın sıye basımın etını yedıler alamıyodum ılaclar neler neler kullandım sımdı 60 oldum zayıflamaya calısyrm zayıflamayımıyorum![]()
abla o aklima geldide simdi yeni sahur yaptilar karinlari toktur diye sey ettiydim![]()
zayıfken zayıf dıyolar 45 kıloydum al dıye basımın etini yediler sımdıde gobusun cıkmıs bilmem ne ya aman ıyıyım boyle 100 kadar yolu var![]()
engellileri asıl dışlayan onlar....
neyse konuşturma beni ya.
bnde eşime anlatım..uyku semesi hıhı dedi geçti![]()
belki günün birinde 100 kilo olursan[/QUO
en son 60 olsun
60 da anlaşlalım.....
ah ahhh hayal gibi ben ve 60 kilo
kılzar ben cıkar iyi geceler mervecım allah kabul etsin dualrımsizlerle
tweety annem cıkolata ye kare ülkerın var ya hergece 1 tane yiyodum hatta 2 tane falan o şekılde kilo aldım 15 kılo bıde bebe bıskuvu yıyodum arada
allah rahatlık versın![]()
bi zmanlar bende öyle diyodum cubuk kraker dıyolardı bana ayy şimdide totomla dalga gecıyolar inş alırsında fazla gelir rejım yaparsın![]()
kılzar ben cıkar iyi geceler mervecım allah kabul etsin dualrımsizlerle
tweety annem cıkolata ye kare ülkerın var ya hergece 1 tane yiyodum hatta 2 tane falan o şekılde kilo aldım 15 kılo bıde bebe bıskuvu yıyodum arada
allah rahatlık versın![]()
en son 60 olsun
60 da anlaşlalım.....
ah ahhh hayal gibi ben ve 60 kilo
Ya tamamen saçmaladılar ya bide bir sürü kişi beğenmiş yazısını
Beğenildikçe coştu da coştu sapıttı iyicee
Bende eşime anlatacağım
Diyeceği şey şu aman dikkat et aşkım banlanmayasın sakın![]()
weiss 2.uyelik cikti kim oldugunu tahmin edebiliyorum![]()
bende ağzı açık okudum yazıları.....
konu kapanmış iyi olmuş geç bile kalmış
Özelden yazsana bana kim merak ettim
weiss 2.uyelik cikti kim oldugunu tahmin edebiliyorum![]()