• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

[video]http://www.acunn.com/video/survivor/hayimin-dususlerini-izlerken-sizde-gulmekten-dusebilirsiniz/3237[/video]

Deneme 1-2 :1:

Kız bu kasıkların niye ağrıyo yumurtlayamadın mı daha:9:
Bence sen üşütmüşsün yoksa bu kadar uzun sürmezdi
Bende 11 de kalktım bugün:)) Baya erken kalktım:1:

eser ne kadar acemiydi zıçtı sıvadı :9::9:

burda resimleri vardı çok da güzel değilmiş gerçekten,bu sene seçilen daha güzel hatta 2.seçilen favorimdi :1:

nereye gidiyon tiviticim özleriz biz seni :50::50:

aynen eser acemiydi asuman ondan acemiydi hele su tac vermeye gelen kizlar nerde nasil duracagini bilemedi su eve dusen yildirimda oynayan kiz gecen sene 2.olmus tac vermeye geldi dondu dolasti nerdeyse tac vermeden geri cikacakti o kadar hizini alamadi bence boyle seylerin daha once provasi olmaliydi sanki ilkez duzenlenmis yarisma eserde sacmaladi durdu hakkat sonlarina yetistim zaten bu arada atiye süperdi cok seker bi kiz yok gitmioom bir yere vazgectik:27:

eser ne kadar acemiydi zıçtı sıvadı :9::9:

burda resimleri vardı çok da güzel değilmiş gerçekten,bu sene seçilen daha güzel hatta 2.seçilen favorimdi :1:

nereye gidiyon tiviticim özleriz biz seni :50::50:

aynen eser acemiydi asuman ondan acemiydi hele su tac vermeye gelen kizlar nerde nasil duracagini bilemedi su eve dusen yildirimda oynayan kiz gecen sene 2.olmus tac vermeye geldi dondu dolasti nerdeyse tac vermeden geri cikacakti o kadar hizini alamadi bence boyle seylerin daha once provasi olmaliydi sanki ilkez duzenlenmis yarisma eserde sacmaladi durdu hakkat sonlarina yetistim zaten bu arada atiye süperdi cok seker bi kiz yok gitmioom bir yere vazgectik:27:

baya olay oldu yarınki bölumu cok merak ediyorum:18:almeda gyyı nihatın annesinin hastaliği gonulluler birbirini yazacak heyacan dorukra huhhhhuu:40::18:

Back
X