Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gördüm ve şok oldum o Acunun yaptıgı ne oyle ya hastalıkla reklam mı yapılır hiç yakıstıramadım!!!!!Adamın annesi hasta bir de adama söyledigi anı cekıp yayınlıyor reklam yapıyor yazık ya vallahı yazıklar olsun...
marmaladee kımın annesı hasta ben kaçırmışım :26:
Tewettim nasılsın canımmm sanda günaydınnnnnnnnnnnnn![]()
iyiymmm canim ya daha uyumadim dolaniyorum öyledisarda isimiz varda onu halledip oyle gelip uyuyalim dedik
sen nasilsin![]()
[video=youtube;tg00YEETFzg]http://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg&ob=av3e[/video]
Ben bu şarkıya bayılıyorummmmmmmmmmmm
![]()
Bende uyuyamadım normalde bu saattte hayatta uyanık oolmazdım ama eşim işe giderken uyandım yerde küçük bir böcük gördüm uyku muyku kalmadı :18::18::18:Öyle takılıyorum bende eşim bügün öğlen gelicek işten bizde dışarı çıkıcaz
sende bendensin böcek konusunda,sarkida guzel galiba ama ben yabanci takilmiom pek ama bu guzelmis![]()
Bende bir türk şarkı ekliyim dedim ama aklıma ne şarkıcı ne şarkı adı geldi.
Ben yabancı şarkıları dahja çok seviyorum sorsan ne anlıyorsun diye hiç bişi anlamıyorum sözlerinden ama klipler şarkının ritmi yaşatıyor şarkıyı ben bayılıyorum yabancı şarkılara![]()
günaydın canımmm biz uyuduk uyandıkkk![]()
böcük mü gördün kara fatma'mı...
Bende çok kokarım böcekten ...
ayy adını bile söyleyesim yok aynen ondan gördüm:18::18::18:minikti ama inşahllah dana kadar olanlarından yoktur.hemen yem alıcam bügün ve heryere koyucam geçen yazda çıkmıştı bir kaç tane ama yemle çözüldü sorun.