• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

onlar çok doğrurgan her geçtiği yerde yumurtasını bırakıyormuş...:37:
Bende çeyiz serilmeden önce ilaç şirketini çağırdım ilaç sıktılar her yere..2 sene gidiyo ama geçen gün gördüm merdivenlerde eve girmesi bir ihtimal..
Ilaç şirketleri en iyi çözüm bence canım 2 yıl kadar yok olmuşlardı hemde karınca bile olmuyor..

Eşyalı evi ilaçlatmak çok zor hemde eve yayılmış olabileceğini sanamam her sene böyle tek tük giriyor dışarıdan ama ben üremelerine fırsat tanımadan hem ilaç hemde böcek yemiyle kurtuluyorum.Evi ilaçltamakta çözüm değil aslında apartmanda var ama kimse ilaçlatmaya yanaşmaz bende tek başıma apartmanı ilaçlatamam ki.Ev ilaçlansada dışarıdan gelecek dış kapının altından:50:

Eşyalı evi ilaçlatmak çok zor hemde eve yayılmış olabileceğini sanamam her sene böyle tek tük giriyor dışarıdan ama ben üremelerine fırsat tanımadan hem ilaç hemde böcek yemiyle kurtuluyorum.Evi ilaçltamakta çözüm değil aslında apartmanda var ama kimse ilaçlatmaya yanaşmaz bende tek başıma apartmanı ilaçlatamam ki.Ev ilaçlansada dışarıdan gelecek dış kapının altından:50:

eşyalı evleride yapıyorlar ama bir süre eve girmiyosun o kadar..
ama haklısın kimse yanaşmıyorsa tek başına yapamazsın en iyisi yemler o zaman..
inşallah çıkmaz bir daha karşına onları görünce kötü oluyorum ben..:18:

bu arada yeni tanışıyoruz sanırım ama ilk muhabbetimiz iç açıcı olmadı...:1:

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bura kalabalık olurda ya bu ne sessizlik:44:

yooo çokta yeni sayılmam sadece survivor açıkken aklıma geliyor bu başlık ozamanlar açıyorum:55:
bir parça ekmek yiyin alır bulantınızı
ay aklima geldide yedim ama yinede az cok var :25::25:sagol hosgeldin bu arada :15:
evet maaile havaalanına gittiler
ben de sıkıntıdan çatlıyoruım
daral geliyo:19:

ne yemeği yaptında yağı geldi kıs:27:

niye daral gelio kiz taze fasulye yaptim :56:

Back
X