• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

hahahaha takamadi yaaa adam adam komedi favorimsin hayim:27::27::27::27:

saolun öyle yapıyorsunuzda mesala hayım düstü dıye gülüyorsunuz ben bırsey göremıyorum ve gülemıyorum :36: :36:
evet ya geçenlerde bende aynıydım kim neye gülüyo görmeden anlaşılmıyo pek :5: eğer pc ve tv bizdeki gibi aynı odada değilse aç pc den hem izle hem yorumla :34::16:

Hasan kolbastı oynar gibi indi yaa kazandıktan sonra :9::9::9::9::9:

evet ya geçenlerde bende aynıydım kim neye gülüyo görmeden anlaşılmıyo pek :5: eğer pc ve tv bizdeki gibi aynı odada değilse aç pc den hem izle hem yorumla :34::16:

ah öyle olsa öyle yapardımda neyse artık ıdare edıcem reklamları degerlendırıp, senı günlük topıgınden tanıyorum sanırım ama emın degılm :1: olabılır mı??

İyi akşamlar bayanlar
Ödül nedir ?
Begüm kimin takımında,Anılda diye düşünüyorum ama :44:

adam sopanin ustunden atlio yahu kenardan gecsene :52::52:

ah öyle olsa öyle yapardımda neyse artık ıdare edıcem reklamları degerlendırıp, senı günlük topıgınden tanıyorum sanırım ama emın degılm :1: olabılır mı??
evet tatlım günlüğe arada bir uğruyorumm :3: o benim o ben :32::15::16::16::16::16::16:

bu cevheri dovecem yaaa kactir dusup kaybedio oyunu anil goturdu yaa:51:

hayim odunlarda takılı kaldı yetişin a dostlaaaar:)))))))))))

oleeeeeeeeeeeeey anil kazandiii zaten oyunuda anil goturdu helal:46::46::46::46::46:

tamam emın oldum sımdı :1: nasılsın canm hersey yolundamı :31:
:29::29::29::29: teşekkürler tatlım yaa aşırı duygu yüklü olunca yazıyorum işte günlüğe :31::31::31::31: şu an daha iyiyim her gün ayrı umut hamdolsun :29::29::29::29::29::16::16::16: ilgin için çok sağol :16:

..... mesaj tekrarı.....

Son düzenleme:
Back
X