• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Selam kizlar iyi aksamlarr..
Nabersinizz ??:16:
selammm hosgeldinn :16::16:
yaa kızlar izleyemedim nasıl olduda bu üçlü buluştu.. kim kimi seçti.. begüm olsa hayim olur.. cevher olsa hasan olur... anıl olsa cevher olmazdı sanki :1::1::1:

canim hasanla anil takim kaotaniydi hasan hayimi anilda cevheri secti begum acikta kaldi normalde begum hasanlarin takimini secti ama odulle 3 kisi gidilecekti anilda tek kiz diye begumu secti boyle iste :27:haaa bide her zamanki gibi hayim hep düstüüü ahahaha:52::52:

Sınavada az kaldı zaten :14:
Kardeşin neler yapıyo,çalışıyo mu ?

Canım yaa ağlama kıyamam sana
Ben senden umutluyum:27:
Allah'ın izniyle başaracaksın
Kardeşimde çalışıyo işte son gaz
O 3 tane sınava girecekmiş
Sen hangilerine gireceksin_
Allah yardımcınız olsun hepinizin

yok canım erkekler toplamaz kadınlar toplar ..ayrıca kadınlar sebze eker ve onları toplayıp pazarda satarlar..erkeklerde gözleri ukrayna sınırında cigara içerler (hepsi değil tabi):1::1:

iyi vallaaa her ise kadinlar bakiyor oh ne ala memleket:37:

canim hasanla anil takim kaotaniydi hasan hayimi anilda cevheri secti begum acikta kaldi normalde begum hasanlarin takimini secti ama odulle 3 kisi gidilecekti anilda tek kiz diye begumu secti boyle iste :27:haaa bide her zamanki gibi hayim hep düstüüü ahahaha:52::52:

selam canım hoş geldin :3: iyiyim hamdolsun azcık yorgunum o kadar :41: sen nasılsın :34::16:

Hosbuldum canlarimm..
Bende iyim canim pc yi acmiycam diyom ama duramadim gene :31:

Canım yaa ağlama kıyamam sana
Ben senden umutluyum:27:
Allah'ın izniyle başaracaksın
Kardeşimde çalışıyo işte son gaz
O 3 tane sınava girecekmiş
Sen hangilerine gireceksin_
Allah yardımcınız olsun hepinizin

Ay teşekür ederim :16:
2 tane gireceğim ben;matematik-fen bilimleri :37:

hıı desene herşey hasanın hayimi seçmesiyle başlamışş:1::1: nasıl cevheri seçmemiş o :1::1:

hıı desene herşey hasanın hayimi seçmesiyle başlamışş:1::1: nasıl cevheri seçmemiş o :1::1:

bende sasirdimda gecen dokunulmazlikta sozunu tutmadi ya simdide secmese gonlu kalir die dusundu herhalde gonlunu almaya calisti ama pisman olmustur hayim dustukce hasan dovunuodu hahaha:27::27:

Back
X