• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

ben yeni sözlendim istemede söz oldu ve gelirken sadece bana söz bohçası getirmişler
şimdik sorumda bizde sözlüme söz bohçası yapıp goturcekmıız?
yoksa nişandamı hazırlıcaz
annemler nişanda götürülür hazırlanır diyor :52:
şaşırdım kimiiside sözdede götürülür diyo napalımmm:16:

Selam canim,bize nisanda bohca getirdiler.. Bizde dugunde bohca hazirladik erkek tarafindan bi kac kisiye.
Nisandada olur

Bende iyiyim aynı iş ev :1::1::1: Değişik olarak ev alıyoruz o var :21::21::21:
Tatile mi çıkacaksınız ne zaman :21::21::21:

aaa çok sevindim canım...
nerden alıyorsunuz, kaça alıyosunuz..:52:
evet bu ay sonu çıkıyoruz gidiyoruz buralardan 1 hafta tatilimiz...:31::16:

aaa çok sevindim canım...
nerden alıyorsunuz, kaça alıyosunuz..:52:
evet bu ay sonu çıkıyoruz gidiyoruz buralardan 1 hafta tatilimiz...:31::16:

İstanbul güneşliden alıyoruz berrecim bugün belli olacak kesin olarak... 150 bine alıyoruz... Kayınvalidem emekli oluyor 30 bin ikramiyesinden para verecek 20 bin altınlarımız var 70 bin biz kredi çekicez 30 binde kayınvalidem kredi çekecek...Eve 70 bin kredi verdikleri için biz çok çekemiyoruz :31::31::31:

Nereye gideceksiniz tatile...Ben de tatil yapmak istiyorum :16::16::16:

İstanbul güneşliden alıyoruz berrecim bugün belli olacak kesin olarak... 150 bine alıyoruz... Kayınvalidem emekli oluyor 30 bin ikramiyesinden para verecek 20 bin altınlarımız var 70 bin biz kredi çekicez 30 binde kayınvalidem kredi çekecek...Eve 70 bin kredi verdikleri için biz çok çekemiyoruz :31::31::31:

Nereye gideceksiniz tatile...Ben de tatil yapmak istiyorum :16::16::16:

olsun onlarında oğulları sonuçta yardım etsinler...
çok sevindim canım güle güle oturun ...:16:
tatile aslında deniz kum güzel olurdu ama eşimin memleketien gidicez bi daha kimbilir ne zaman gideriz..:1:
ama istanbula'da gelicez uçağa ordan binicez bursa'dan binince aktarma oluyor direk gitmek için ordan binicez 6 gece orda kalıcaz 2 günde istanbulda:31:

olsun onlarında oğulları sonuçta yardım etsinler...
çok sevindim canım güle güle oturun ...:16:
tatile aslında deniz kum güzel olurdu ama eşimin memleketien gidicez bi daha kimbilir ne zaman gideriz..:1:
ama istanbula'da gelicez uçağa ordan binicez bursa'dan binince aktarma oluyor direk gitmek için ordan binicez 6 gece orda kalıcaz 2 günde istanbulda:31:

Sağol tatlım sizede nasip olsun inşallah... Ben memleketleri çok severim...Valla deniz kum güneşten daha çok seviyorum ben :9::9::9: Bende köyümüze gitmek istiyorum :50::50::50: Memleketi neresi eşinin... Çok eğlenirsiniz umarım :16::16::16:

Sağol tatlım sizede nasip olsun inşallah... Ben memleketleri çok severim...Valla deniz kum güneşten daha çok seviyorum ben :9::9::9: Bende köyümüze gitmek istiyorum :50::50::50: Memleketi neresi eşinin... Çok eğlenirsiniz umarım :16::16::16:

amin canım inşallah..
erzurum eşimin memleketi.
bursa'da doğmuş büyümüş şuanda orda sadece amcalar babaanne felan var..
aynı yaşlarda kuzenleri var umarım güzel geçer..

amin canım inşallah..
erzurum eşimin memleketi.
bursa'da doğmuş büyümüş şuanda orda sadece amcalar babaanne felan var..
aynı yaşlarda kuzenleri var umarım güzel geçer..

Erzuruma gittin mi daha önce ben beğenmiştim güzel gezilecek yerleri var inanıyorum güzel vakit geçireceksin hem kuzenlerde varmış ne güzel...

Günaydın tatlım nasılsın :16::16::16:

Erzuruma gittin mi daha önce ben beğenmiştim güzel gezilecek yerleri var inanıyorum güzel vakit geçireceksin hem kuzenlerde varmış ne güzel...

Günaydın tatlım nasılsın :16::16::16:

Iyiyim canim sen nasilsin ? Hem kahvalti hazirliyorum hemde buuraya bakiyorum :1:

Iyiyim canim sen nasilsin ? Hem kahvalti hazirliyorum hemde buuraya bakiyorum :1:

Ne yapıyorsun kahvaltıya :1::1::1: Geçenlerde konunu gördüm kahvaltılıklar vardı :30::30::30: Allahım ne güzel şeylerdi gerçi sende güzel şeyler yapıyorsun burda fotolarını görmüştüm masalarının... Bende iyiyim sağolasın işteyim takılıyorum kk da :31::31::31:

Ne yapıyorsun kahvaltıya :1::1::1: Geçenlerde konunu gördüm kahvaltılıklar vardı :30::30::30: Allahım ne güzel şeylerdi gerçi sende güzel şeyler yapıyorsun burda fotolarını görmüştüm masalarının... Bende iyiyim sağolasın işteyim takılıyorum kk da :31::31::31:

Patates kizartmasi cekmis kocamin cani onu yapiyorum canim.. Burdaki masalarin cogu alintiydi kiz :1:
google emmim saolsun

aaa sen gittinmi..?
yok canım ben ilk defa gidicem bakalım..
zaten şurda kaç gün kalıcaz maksat gönülleri hoş etme...:16:

Patates kizartmasi cekmis kocamin cani onu yapiyorum canim.. Burdaki masalarin cogu alintiydi kiz :1:
google emmim saolsun

:1::1::1: Ay ben sen yapıyorsun sanıyordum... Senin kocan obur biraz sanırım...Kaç kilo :27::27::27: Ama yemek yapmayı seviyorsun sen belli....Eminim sende harika masalar hazırlıyorsundur :16::16::16:

günaydın canım...
ne kadar erkencisin kaçta yattın sen bakim...:26:

Gunaydin tatlim,ben her gun 7 de kalkarim :26:
Buraya pek ugramam ama bazende ugrarim da yazmadan bakarim :1:
Ben 1 de yattim sonra sabah 4 te namaza kalktim geri yattim :1:

Son düzenleme:
Back
X