• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:

selammm abla nasilsinnn nerelerdesin valla bende ozledim torun nasil buyumustur biraz daha :16:

ben depresyondayim galiba butun gun evde tek olunca olacagi bu,
tek basima disari cikmamada izin yok :14:

valla kirilan ben oluyorum nedense,kussen ben ,barisan yine ben kalbi kirilan yine ben :31::31::31::31:
benimki bebek degil,ama sen hamile olabilirsin bak :40::40::40:INSALLAH:16:

bilmiyorumm valla adetim yaklasio ondanda olabilir sinirli olurum ben genelde :37:

Adetin yaklaştıysa ondan olabilir işte canım
Ha burasıda olmuş yaban eller kimse kimseye selam bile vermiyor
Herkes birbirinden öcü gibi kaçıyo
Böyle hal olunca yalnızlık kaçınılmaz oluyo
Eşimde bi markete gitmeme bile izin vermiyo
AMA Allahtan burası var yanii:29:

Ay ben yine kırdın videosunu izliyorum
Biri görse Sapık diyecek:27:

:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33:

selammm abla nasilsinnn nerelerdesin valla bende ozledim torun nasil buyumustur biraz daha :16:

ben depresyondayim galiba butun gun evde tek olunca olacagi bu,
tek basima disari cikmamada izin yok :14:

valla kirilan ben oluyorum nedense,kussen ben ,barisan yine ben kalbi kirilan yine ben :31::31::31::31:
benimki bebek degil,ama sen hamile olabilirsin bak :40::40::40:INSALLAH:16:

bilmiyorumm valla adetim yaklasio ondanda olabilir sinirli olurum ben genelde :37:

niye izin yok eşinmi izin vermiyo...:20:

Tülayyy:60:
[video=youtube;vNpF8wnP_Kw]http://www.youtube.com/watch?v=vNpF8wnP_Kw&feature=related[/video]

Kiz ben cok duygusalim ya her seye aglarimm valla bekarkende oyleydim. Aglardim babamda derdiki kedimi miyavliyo derdi bana sesim oyle ince cikardiki :1:

Canim napiyim ya arada geliyolarr :43:

canım bende çok duygusalım burda geçen gün slow şarkı dinledim eve gittim ağla ağla bi hal oldum eşim artık kızıyor sebepsiz ağlamalarıma..
babamda bana musluğu açmışsın gene derdi...:9:

babam beni çok zor verdi aklıma hep o günler geliyo bi kötü oluyorum bende son günlerde..:14::14:

Şurdada Yusuf Güney'i tanımıyo yaaa:60:
[video=youtube;8AIRvuBhias]http://www.youtube.com/watch?v=8AIRvuBhias&feature=related[/video]

Yanii öyle valla
Kız sen benim böyle dediğime bakma
Çok güzel ağırlarım kayınvalidemi her yeri gezdiririm
sevdiği yemekleri pastaları yaparım elini hiçbir şeye sürmez
Hoş pek beğenmez beni ama olsun
Allah rızası için yapıyorum ben
Hee glemem çünkü bilgisayara girmemden gıcıkıyo
Bir kere onun yanında girdim dayanamadım napim kk ya:)
Kapat şunu dedi hiç sevmem dedi:27:
Canım ona göre 43 yaşında ama zaten 26 yaşında oğlu var
Ufalıp cebime gircek kendileri:27:

uvv gençmiş kayınvaliden...:31:
neyini beğenmiyo daha öpsünde başına koysun...
zor yaa kaç yıllık evlisin canım..:26:

benim ki çok iyi ama ilk yıl biraz zorlandım eşime aşırı düşkün ve sürekli orda olmamızı istiyordu her akşam gelin diyordu bizde iş çıkışı gidip yemeğimizi orda yiyorduk.
1 sene oldu dedim ki ben artık evimde yapmak istiyorum sakıncası yoksa evime alışmak istiyorum dedim ağlamıştı o gün..:1:
böyle böyle alıştırdım evli olduğuma şimdi hep dua ediyor bana .sen benim kahrımı çok çektin der inşallah diğer gelinim senin yarın kadar olsa bile yeter der..:31:
şimdi yok bir sorun..:9:

uvv gençmiş kayınvaliden...:31:
neyini beğenmiyo daha öpsünde başına koysun...
zor yaa kaç yıllık evlisin canım..:26:

benim ki çok iyi ama ilk yıl biraz zorlandım eşime aşırı düşkün ve sürekli orda olmamızı istiyordu her akşam gelin diyordu bizde iş çıkışı gidip yemeğimizi orda yiyorduk.
1 sene oldu dedim ki ben artık evimde yapmak istiyorum sakıncası yoksa evime alışmak istiyorum dedim ağlamıştı o gün..:1:
böyle böyle alıştırdım evli olduğuma şimdi hep dua ediyor bana .sen benim kahrımı çok çektin der inşallah diğer gelinim senin yarın kadar olsa bile yeter der..:31:
şimdi yok bir sorun..:9:
Aaaa kız maşallah:nazar::nazar:
Ne kadan anlayışlı kayınvaliden varmış hatasını farketmiş ve bunu senle paylaşmış
tebrik ettim kayınvalideni:46:
Bende hep ah ederim içimden inşallah görgüsüz çingene bi gelin alırsın öbür oğluna diye:27:

Benim kıymetimi alsın diye
Canım biz iki yıllık evliyiz:13:

Aaaa kız maşallah:nazar::nazar:
Ne kadan anlayışlı kayınvaliden varmış hatasını farketmiş ve bunu senle paylaşmış
tebrik ettim kayınvalideni:46:
Bende hep ah ederim içimden inşallah görgüsüz çingene bi gelin alırsın öbür oğluna diye:27:

Benim kıymetimi alsın diye
Canım biz iki yıllık evliyiz:13:

evet kıymet bilmezse kötü..
bencede senin kıymetini anlaması için öyle olması gerekir...
herkes anlayışlı olmuyor...:ssz:

biz çok komiğiz yaa ilk yıllarımdı yine tlf konuşuyoruz ben bi yere gidicem dedim o haftada her akşam bir yere gitmiştim ..
kayınvalidem sesini yükselterek bir günde benimle vakit geçir benim senden başka kzıım yok dedi..
bir kötü oldum kapattım tlfonu eve gittim ağla ağla eşim geldi ne oldu dedi anlatmıcaktım ısrar edince anlattım sarıldı dediki hadi git anneme neden böyle yaptın diye sor dedi hatasını anlar bir adaha yapmaz dedi sen git dedim ben aranıza girmem dedi seni kırdığını söylemezsen yine aynısını yapar dedi.
sonra ben gittim şiş gözlerle gördüğü gibi ne oldu kzıımö dedi hem ağladım hem anlattım şaşırdı inanamadı kırıldığıma benimde hormonlarım yüksekti galiba o günlerde..
o ağladı ben ağladım sarıldık birbirimize hehee:9::9::9:aklıma gelince gülesim geliyor..

evet malesef bi bakkala ekmek almaya gitme iznim var daha uzaga gitmem yasak:5::31:
ben aslinda özgürlügüme düskün bi insandim ama simdi kisitlaniyorum :25:

bencedeee benziyor :27::27::27::27:

aaa:26:
niye öyle yapıyor ki zaten kimsen yok orda...:26:
kıskanç galiba eşin...:26:
zamanla belki ısrar edersen alışır..

evet kıymet bilmezse kötü..
bencede senin kıymetini anlaması için öyle olması gerekir...
herkes anlayışlı olmuyor...:ssz:

biz çok komiğiz yaa ilk yıllarımdı yine tlf konuşuyoruz ben bi yere gidicem dedim o haftada her akşam bir yere gitmiştim ..
kayınvalidem sesini yükselterek bir günde benimle vakit geçir benim senden başka kzıım yok dedi..
bir kötü oldum kapattım tlfonu eve gittim ağla ağla eşim geldi ne oldu dedi anlatmıcaktım ısrar edince anlattım sarıldı dediki hadi git anneme neden böyle yaptın diye sor dedi hatasını anlar bir adaha yapmaz dedi sen git dedim ben aranıza girmem dedi seni kırdığını söylemezsen yine aynısını yapar dedi.
sonra ben gittim şiş gözlerle gördüğü gibi ne oldu kzıımö dedi hem ağladım hem anlattım şaşırdı inanamadı kırıldığıma benimde hormonlarım yüksekti galiba o günlerde..
o ağladı ben ağladım sarıldık birbirimize hehee:9::9::9:aklıma gelince gülesim geliyor..
Waaooww çok romantik:9:
Kız maşallah valla kayınvalideneee:nazar::46:
Anam benimki senin kayınvalidenin 3 te biri olsa öpüp başıma koyacağım
Siz kaç yıllık evlisiniz 5 miydi:26:

Waaooww çok romantik:9:
Kız maşallah valla kayınvalideneee:nazar::46:
Anam benimki senin kayınvalidenin 3 te biri olsa öpüp başıma koyacağım
Siz kaç yıllık evlisiniz 5 miydi:26:

yok canım benimde temmuzda 2 yıl olucak..
ne çektiysem ilk yılımda çekmişim...:9::9:

Back
X