• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Bu çörek otu ne işe yarıyor kız bende başlayayım hamilelik ile ilgili bir şeyse

Belinaysuu:3::3:
Canımsın napıyosun nasılsın iyi misinnnn
Yakaladım seniiii:23::38:

İyiyim canım takılıyorum işte burada
Ya site bakıma giriyor ikide bir sizdede öyle oluyor değilmi?

yahu shakiranin eski bir sarkisi vardi hareketli neydi acaba ya boyle darandarandan darandaranda gibi sozleri vardi comon sa si gibi biseyde vardi icinde :52:

İyi yapmışsın zati bu akşam survıvor yok:1:
Eee neler yapıyosun bakalım:13:

iyim canım reglımı beklıyorum:27::27::27::27: tabi inş gelmezz:1::1: yoksam tedaviye başlayacaz bakalım sen nasılsın bacım neler yapıyosun bu arada senin face varmı ekleyım seniş acık gorunce pesınden sürünüyom:1::1::1::1:

yahu su kadin ikidebir kudreti gaza getiriyor ya sinir oldum(hayat devam ediyorda )

iyim canım reglımı beklıyorum:27::27::27::27: tabi inş gelmezz:1::1: yoksam tedaviye başlayacaz bakalım sen nasılsın bacım neler yapıyosun bu arada senin face varmı ekleyım seniş acık gorunce pesınden sürünüyom:1::1::1::1:
Tamam canım özelden atıyorum ismimi bende facemi açıyorum dur bekle beni anacım:27:

Belinaysu 10 dakika engeline takıldım canım msnin varsa oaraya eklede ordan iritibata geçip faceyi ekleyeylim canım

Back
X