• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Sorma bacim benim koca evi batirmis bide sonra gidip ev temizleyecegim....gezmek iiide tatli tali geziyom bakim cocukla zor valla bide olmadik yerde emmek istiyor memeleri turk halkina fora ettim nerdeyse...artik cekinen utanan ben aman cocuk agliyo diye dolaniyom ortalikta...evide ozledim valla herkesin kendi evi gibisi yokmus..resmen kalesiymis he...

Ayyy evin halini hüç düşünemyiyorum canım valla eşin mahvetmiştir:27:
Bide gidince o kadar yorgunluğun üstüne evi temizle işin zor valla:1:
Ayy ne değişik o emzirme meselesi yaa allah yardımcın olsun valla
Evcağızım evcağızım sakla beni sırcağızım diye boşuna dememişler

Hihoytt kıskanççç seni hahahhaa:27:
Şaka şaka kızz:48:

Yoh gizz kiskanmadimm asansorluk bisey yokki hem ben 4 kisa merdiven cikiom hemen eve giriom :1:

Cok binmem ki yorgun olmadikca zaten binmek icin ya assa merdivene innem lazim yada yukari cikmam lazim:52: assa inince inecek 2 merduven kalio :)
Sevmedim o asansoru her hatta olacakti yanlis yapmislar :60:

Sen kaç bedensin koçumm:27:sen ondan haber ver

Ben valla 44 bedendim ama gostermiyodum boyum oldugundan simdi 38 oldu herhalll :44:
Her kiyafetim bol geliyo

Kizlar ben toplam 16 kilo verdim o yuzden cok zayifim simcik..
Ammaaa en cokta bebegim olsun diye verdim pco da kilolarla mucadele etmek cok zor...
Baya cebellestim yari biraktim pes ettim yari kaldigim yerden devam ettim oyle iste..
Neyse ben gidiyorum gayrii uykum geldi iyi geceler bacilarim

Yoh gizz kiskanmadimm asansorluk bisey yokki hem ben 4 kisa merdiven cikiom hemen eve giriom :1:

Ben valla 44 bedendim ama gostermiyodum boyum oldugundan simdi 38 oldu herhalll :44:
Her kiyafetim bol geliyo

Kiz sen ufak tefek durupn boyun kac ?

merve senin boyun kac ?

Her kiyafetim bol geliyo

38 mi yok kız 3 beden incelmen için en az 15 kilo vermen lazım oda en az yanii
Hadi hadi sende 40sın:27:
Eşin zayıf sevmiyormu:26:

Kizlar ben toplam 16 kilo verdim o yuzden cok zayifim simcik..
Ammaaa en cokta bebegim olsun diye verdim pco da kilolarla mucadele etmek cok zor...
Baya cebellestim yari biraktim pes ettim yari kaldigim yerden devam ettim oyle iste..
Neyse ben gidiyorum gayrii uykum geldi iyi geceler bacilarim

Amaan sende hepten uykucu oldun haa:19::19:
İyi kilo vermişsin annem kaç kiloydunki önceden vay bee
Kız banada söyle çabuk ben bi 5 kilo versem iyi

Back
X