• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Amaan sende hepten uykucu oldun haa:19::19:
İyi kilo vermişsin annem kaç kiloydunki önceden vay bee
Kız banada söyle çabuk ben bi 5 kilo versem iyi

Kiz tmm az daha kaliyim barime.. 78 den 62 ye indim canim.. Doktor ideal 65 demisti simdi boyleyim iste..
Ben bir anda vermedim toplam 6-7 ay almistir.. Yarisindada biraktim yemeye devam ettim ama :1:
Gunde 3 litre su ictim ve 1 saat yurudum bantta,sabah ve yatmadan egzersiz yaptim bide her gun ayni saatte yedim..
Istahim kesildi ya sabah tost yemistim onla duruom desem inanirmisiniz :44:

Tiwik bu arada atma erikleri bozuluyorlar cnaım ya tatları afiyet olsun

Pkolu olunca haliyle vermek lazım doğru
Yağ hücreleri östrojen hormonunu yükseltiyomuş galiba
Ya sırrını banada söyle bende vereyim kızz hadii

Vay anasini ben seni ufak tefek saniyodun beni ikiye katlarsin sen benim boy 161 kilo 49:5:

Kizzz boyun ne onemi varr onemli olan akilli olmak,bilirsin erkekler akilli karilardan hoslasiyorlarr :23:

Pkolu olunca haliyle vermek lazım doğru
Yağ hücreleri östrojen hormonunu yükseltiyomuş galiba
Ya sırrını banada söyle bende vereyim kızz hadii
Kiz yazdim ustte oku orayi.. :27:

Kiz tmm az daha kaliyim barime.. 78 den 62 ye indim canim.. Doktor ideal 65 demisti simdi boyleyim iste..
Ben bir anda vermedim toplam 6-7 ay almistir.. Yarisindada biraktim yemeye devam ettim ama :1:
Gunde 3 litre su ictim ve 1 saat yurudum bantta,sabah ve yatmadan egzersiz yaptim bide her gun ayni saatte yedim..
Istahim kesildi ya sabah tost yemistim onla duruom desem inanirmisiniz :44:
Kız bende şimdi 3 litre su içiyorum yeşil çay içiyorum 40 dakika pilates yapıyorum her gün
BU hafta yapamadım hasta olduğum için neyse
Ya bid epilates tartıya yansıtmıyo sadece vücudu forma sokuyo bunu anladım
Başka spor olarak ne yapabilirim mesela
bir tostlamı yok bacım duramam ben:27:

Tabiki halime sukur onemli olan saglik ama biraz etine dolgun ve boylu olsam fena olmazdi:27:

Kız bende şimdi 3 litre su içiyorum yeşil çay içiyorum 40 dakika pilates yapıyorum her gün
BU hafta yapamadım hasta olduğum için neyse
Ya bid epilates tartıya yansıtmıyo sadece vücudu forma sokuyo bunu anladım
Başka spor olarak ne yapabilirim mesela
bir tostlamı yok bacım duramam ben:27:

Bunlari yaparsan valla verirsin. Ama hergun ayni saatte ye ve aksam ekmek yeme salata yogurt gibi seyler yiyebilirsin,aralardada yesil elma yada bitki caylari ic iste yesil cay gibi..
Spor olarak dans edebilirsin gunde yarim saat mesela,ac bi muzik oyna ben oyle yapiom cok guzel oluyo :1:

Tabiki halime sukur onemli olan saglik ama biraz etine dolgun ve boylu olsam fena olmazdi:27:

İşte oda yapı meselesi tiwim mesela ben anneme çok benziyorum vücut tüpü olarak
Armutu ters çevir aynen o vücut tipim
Maşallah memeler kocaman popom basenim hiç yok
Senin annenin tipi nasıl zayıf mı mesela

Etine dolgun olmaya calisma simdi sen boyle iyisin bence.. Kiz koltukta uyuyp kalsan esin hoop alir goturur agir degilsin kus gibisin ne guzel la iste.
Ben biraz agirim esim kaldiramaz :60:

Back
X