• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

hayattan mı bıkmış...:9:
daha dur deseydin...

valla çocukluk arkadaşı gelmiş onunla buluştular kaynım felan 50mt ileride bir çay bahçesinde..
arada arıyor bende bişey demedim ama kızıyorum saat keç oldu..:22:

Kiz belkide ben biktirmisimdir bana umursamazsin diyo bazen oyleyim umursamiyorum cok seyi,hersey para degil diyo bana demekki benden biraz daha gayret bekliyo :31:
Takiliyolardir kiz bosver ne olcak sanki

Kiz belkide ben biktirmisimdir bana umursamazsin diyo bazen oyleyim umursamiyorum cok seyi,hersey para degil diyo bana demekki benden biraz daha gayret bekliyo :31:
Takiliyolardir kiz bosver ne olcak sanki

ayy ne güzellll keşke bende öyle olsam...azcık umursamasammm:36:

tiwim sen kafana takma rahat ol..
Rabbim büyük olacak inşallah eşin istediği kadar istemiyorum desin..

gülüm sende canını sıkma gitde koçişine bişeyler yedir zorla burnunu felan tıka...

üzmeyin kendinizi Allah yar ve yardımcımız olsun
iyi geceler...

tiwim sen kafana takma rahat ol..
Rabbim büyük olacak inşallah eşin istediği kadar istemiyorum desin..

gülüm sende canını sıkma gitde koçişine bişeyler yedir zorla burnunu felan tıka...

üzmeyin kendinizi Allah yar ve yardımcımız olsun
iyi geceler...

AMIIIIIIN :nazar::nazar:

Günaydın gece kuşları... Gün içinde neden kimse olmuyor burda... :31::31::31::31:

Rüzgargülü ve twiti lütfen kafanıza takmayın bebek konusunu... Olumlu düşünün hep zamanı geldiğinde olacağını düşünün... Kendinize stres yapmayın ki hormonlarınızda güzel güzel çalışsın :16::16::16:

Dün üniversiteden ev arkadaşıma gittim... Onunda bebeği olmuyordu baya uğraştılar... Arkadaşımın yumurtalıklarının kalitesi çok düşüktü doktorlar çok umutsuzdu hatta... İlk tüp bebek denemeleri başarısız oldu... İkincisinde de ellerinde sadece bir tane kaliteli embriyo kaldı çok çok umutsuzlardı olmayacak diye düşünüyorlardı ama onların şu an bir bebişleri var... Bazen 2-3 tane embriyo aşılıyorlar olmuyor bazende böyle umutsuz durumlarda bile bebek olabiliyor... Allahım en hayırlısını bilir bol bol dua edin ve gönlünüzü ferah tutun inşallah sizde yaşayacaksınız bu güzel duyguları... :16::16::16:

günaydınlar hayırlı pazarlar,tivi hersey düzelir inşallah sen bir hamile kal nasıl değişir:emir_bebek:
ama 35 te cok yani o zaman da yaşım ilerledi başım kaldırmıyor durumları olur hersey zamanında güzel
:34:

Günaydın gece kuşları... Gün içinde neden kimse olmuyor burda... :31::31::31::31:

Rüzgargülü ve twiti lütfen kafanıza takmayın bebek konusunu... Olumlu düşünün hep zamanı geldiğinde olacağını düşünün... Kendinize stres yapmayın ki hormonlarınızda güzel güzel çalışsın :16::16::16:

Dün üniversiteden ev arkadaşıma gittim... Onunda bebeği olmuyordu baya uğraştılar... Arkadaşımın yumurtalıklarının kalitesi çok düşüktü doktorlar çok umutsuzdu hatta... İlk tüp bebek denemeleri başarısız oldu... İkincisinde de ellerinde sadece bir tane kaliteli embriyo kaldı çok çok umutsuzlardı olmayacak diye düşünüyorlardı ama onların şu an bir bebişleri var... Bazen 2-3 tane embriyo aşılıyorlar olmuyor bazende böyle umutsuz durumlarda bile bebek olabiliyor... Allahım en hayırlısını bilir bol bol dua edin ve gönlünüzü ferah tutun inşallah sizde yaşayacaksınız bu güzel duyguları... :16::16::16:

INSALLAH canim.. Saol Allah razi olsun dusundugun icin.. Ben forumdayim gunduzleri ama buraya kimse gelmiyor

Dün herkesin kavga günüymüş galiba:27:
Bizde feci şekilde kavga ettik ilk defa bu kadar sertti
Komuşlar felan duydular hep
Neyse gece yatmadan barıştık ama kalbim hala kırgın:31:

Alisverise gidecektiniz gittiniz mi ? :44:
Biz gitmedik cok yorgunum dedi esim,bizde yemek yuzunden hafif bi tartisma yasadik..
Amanin seytani sevindirmeyin kizlarrr olr oyle seyler her evde var Allah huzurumuzu bozmasin..

Alisverise gidecektiniz gittiniz mi ? :44:
Biz gitmedik cok yorgunum dedi esim,bizde yemek yuzunden hafif bi tartisma yasadik..
Amanin seytani sevindirmeyin kizlarrr olr oyle seyler her evde var Allah huzurumuzu bozmasin..

Hee gittik canım gittik kaçırırmıyım hiç bu şansı:1:
Kız ne yemeği anlamadım sevmediği yemeğimi pişirdin ondan mı:26:
Amin canım amin de işte bazende oluyo böyle
Bizimde kavga sebebimiz izin meselesiydi
Yzaın izne ayrılacak memlekete gidecez inş
Babasıyla planı yapmışlar telefonda
Anaaa benim haberim bile yok
Bende dedim işte benim ve senin hayatımız hakkında kimsenin plan yapmaya hakkı yok dedim:27:

sagolasin canim dun cok sinirliydim ama bugunn iyiyimmm :16:
ayy sizdemi :41:
Her gün bir falım stressiz başım:27:

uyuz oldugum reklam :37:

günaydınlar hayırlı pazarlar,tivi hersey düzelir inşallah sen bir hamile kal nasıl değişir:emir_bebek:
ama 35 te cok yani o zaman da yaşım ilerledi başım kaldırmıyor durumları olur hersey zamanında güzel
:34:

INSALLAH canim sagolasinnn hepinizden ALLAH RAZI OLSUN:16:

Dün ağzımdan bi laf kaçtı pişman oldum
Boşanalım nasıl olsa benim çocuğumda olmuyo doğuramıyorum
Annen sana doğurgan birini alır baba olursun oda nine olur dedim
Ben gereksizim bi işe yaramıyorum dedim:9:
Ay ne salakça konuşmuşum:37:
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdüm:9:

Hee gittik canım gittik kaçırırmıyım hiç bu şansı:1:
Kız ne yemeği anlamadım sevmediği yemeğimi pişirdin ondan mı:26:
Amin canım amin de işte bazende oluyo böyle
Bizimde kavga sebebimiz izin meselesiydi
Yzaın izne ayrılacak memlekete gidecez inş
Babasıyla planı yapmışlar telefonda
Anaaa benim haberim bile yok
Bende dedim işte benim ve senin hayatımız hakkında kimsenin plan yapmaya hakkı yok dedim:27:

Kiz normal yaptigim yemek ilk defa yapmiyorum ama sevmedi iste
herneyse kiz bu kadar buyutme babasi sonucta olsun eviniz ayri isiniz gucunuz ayri salla gitsin

Back
X