• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Hahhahaha:27:
Kız zaten bitmiyor yaa oyna oyna amaann kapattım benimde canım şeker çekiyo
O top şeklinde maviler varya lolipoooopp

sen bahsedince bi oynayim dedimde esim daha onceden oynamis onu :1::1:

hevuk o bubble witch saga cinnet getirtiyo ben birtek zynga slingo oynuyorum :52:

Survivor’a katılan ünlülerin aldıkları ücret herkesin merak ettiği bir konuydu. Hatta iddialara göre, Nez diğer yarışmacılara verilen ücreti kendisinden fazla olduğunu öğrenince yarışmaya başlamadan veda etmişti.

Ancak ünlülerin aldığı ücret bir sır gibi saklandı. İddialara göre Mustafa Topaloğlu adada geçirdiği her hafta için 40 bin TL ücret aldı. 6 hafta Survivor adasında kalan Topaloğlu tam 240 bin TL ücreti hak etti.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler`i kazanan yarışmacının alacağı ücret 500 bin TL. Topaloğlu bu rakamla büyük ikramiyenin yarısın kazanmış oldu.

Bu doğrumu acep bende gidicem aday tutmayın benii...:41:

Survivor’a katılan ünlülerin aldıkları ücret herkesin merak ettiği bir konuydu. Hatta iddialara göre, Nez diğer yarışmacılara verilen ücreti kendisinden fazla olduğunu öğrenince yarışmaya başlamadan veda etmişti.

Ancak ünlülerin aldığı ücret bir sır gibi saklandı. İddialara göre Mustafa Topaloğlu adada geçirdiği her hafta için 40 bin TL ücret aldı. 6 hafta Survivor adasında kalan Topaloğlu tam 240 bin TL ücreti hak etti.

Survivor Ünlüler-Gönüllüler`i kazanan yarışmacının alacağı ücret 500 bin TL. Topaloğlu bu rakamla büyük ikramiyenin yarısın kazanmış oldu.

Bu doğrumu acep bende gidicem aday tutmayın benii...:41:

Doğrudur inanırm beleşe gelirler mi hiç ünlüler o kadar rezilliğin içinde yaşamak yanii

Yemekten bahsetmesek gelmiycen heralde kokusunumu duydun sosislerin :1::1:

Neyse ki Sosis Sevmiyorum.. :1:

Kahvaltılık Tarifler Topiğinde Patatesli Mücver Var..
Yapsam mı Şimdi ? Dedim..
Sabaha Yapayım En İyisi Şimdi Kilo Aldırır.. :27:

Back
X