• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

evet canım takma kafana ...
hayır olsun. sürekli aklın onunla meşgul olduğu için bilinç altı bir rüya..
Rabbim inşallah nasip etsin isteyen herkese...
sana,bana,tiwime,merve'ye isteyen herkese..:16:

seninde kandilin mübarek olsun canım..:16:

Amin canim insAllah..
Insanin yaratilisi videosuna bakinca israrla bebek bebek diye tutturmaktan vazgectim,cunki Allahin gucu yetmiyormu tabiki yetiyor,ama hakkimizda en iyi kararida verecek olan O...
Herkesin bebegi oldu pusetlerde gezdiriyolar imreniyorum ama Rabbim banada verir suphesiz. Onlara bugun, bana yari. Hayirlisi oyle muhakkak..
Allah kimseyi evlatsiz koymasin..

Son düzenleme:
doktor beni bekliyo mutlumm...:18:
ben korkudan gidemiyorum:18:
ramazan bayramından sonra inşallah...
rahim filmi çekilmem lazım doktor hazır olduğunda gel dedi ben uzun zamandır hazır olamadım...
ama istanbulda bir yer duydum çok güzel acısız çekiyorlarmış..
sanırım orda çektiricem ramazan bayramından sonra...:31:

Kendini hazır hissetiğinde gidersin berrecim sıkma kendini... Rahat ol... İnşallah hayırlısıyla gelecek bebeğin :16::16::16:
Sende bir sebep öne sürüyorlar mı neden olmadığına dair yoksa filmden sonra mı belli olacak :26::26::26:

Kendini hazır hissetiğinde gidersin berrecim sıkma kendini... Rahat ol... İnşallah hayırlısıyla gelecek bebeğin :16::16::16:
Sende bir sebep öne sürüyorlar mı neden olmadığına dair yoksa filmden sonra mı belli olacak :26::26::26:

inşallah canım yaa...:16:
kist vardı bende doktor kontrolünde eridiler...
şuanda bir sebep yok eşiminde normal çıktı....
yapacak pek birşey kalmadığı için birde rahim filmi çekelim dedi doktor.
bende şuan istemiyorum dedim bekliyorum uzun zamandır...:31:

Amin canim insAllah..
Insanin yaratilisi videosuna bakinca israrla bebek bebek diye tutturmaktan vazgectim,cunki Allahin gucu yetmiyormu tabiki yetiyor,ama hakkimizda en iyi kararida verecek olan O...
Herkesin bebegi oldu pusetlerde gezdiriyolar imreniyorum ama Rabbim banada verir suphesiz. Onlara bugun, bana yari. Hayirlisi oyle muhakkak..

Bugün kandil bol bol dua et gülüm...Allah gönlüne göre versin inşallah... Ne kadar süredir istiyorsun sen :31::31::31:

Amin canim insAllah..

amin canım inşallah..:16:
rabbim çok büyük vakti var elbet bizimkiler o zaman gelicek...:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım yaa...:16:
kist vardı bende doktor kontrolünde eridiler...
şuanda bir sebep yok eşiminde normal çıktı....
yapacak pek birşey kalmadığı için birde rahim filmi çekelim dedi doktor.
bende şuan istemiyorum dedim bekliyorum uzun zamandır...:31:

Belki yumurtalıkların kendini toparlamaya çalışıyordur :31::31::31: Çok ilginç vücut yapımız gerçekten... Geçenlerde duydum mesela erkek korunsa bile korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalınamıyormuş :31::31::31: Vücudun yeni işleyişe alışması gerekirmiş... Ki senin ki kist daha önemli bir engelmiş vücudun yorgun düşmüştür belki...

Belki yumurtalıkların kendini toparlamaya çalışıyordur :31::31::31: Çok ilginç vücut yapımız gerçekten... Geçenlerde duydum mesela erkek korunsa bile korunmayı bıraktıktan sonra hemen hamile kalınamıyormuş :31::31::31: Vücudun yeni işleyişe alışması gerekirmiş... Ki senin ki kist daha önemli bir engelmiş vücudun yorgun düşmüştür belki...

valla bilmiyorum ki...
gerçekten çok ilginç vücut yapımız...
şu filmide çekilsem rahatlıcam aslında üstümden yük kalıcak ...
yani bir süre yumurta takibi yaptırdım düzenli büyüyor ve düzenli çatlıyor dedi doktor...
diyorum ya hiç bişey yok olsa bile demekki zamanı değil...:31::31:
rabbim ol dediğinde olucak...:31:

valla bilmiyorum ki...
gerçekten çok ilginç vücut yapımız...
şu filmide çekilsem rahatlıcam aslında üstümden yük kalıcak ...
yani bir süre yumurta takibi yaptırdım düzenli büyüyor ve düzenli çatlıyor dedi doktor...
diyorum ya hiç bişey yok olsa bile demekki zamanı değil...:31::31:
rabbim ol dediğinde olucak...:31:

Yumurtalıklarda sorun yoksa dediğin gibi sadece zamanını bekliyordur :16::16::16:

Back
X