Ya ama Ben şuan Nihat'ın kazanmasını istiyorum
Valla sırf bebeği için yavrucağı için![]()
Anasida bebegi zibinla gezdirio usutecek cocugu taman sicakta buyuk insanka birmi bebek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ama Ben şuan Nihat'ın kazanmasını istiyorum
Valla sırf bebeği için yavrucağı için![]()
Anasida bebegi zibinla gezdirio usutecek cocugu taman sicakta buyuk insanka birmi bebek![]()
Aa hadi ya
Valla bu topicte çok şeyler öğreniyorum
Genelde hepsi bi yerlerde oynuyo,onların %20'si ne ki,sanki Acun'un ihtiyacı var
Yok kız zaten almıyorum dedi Acun
Yani hiç ihtiyacı yok bu adam o kadar parayı nereye sığdırıyor aceba![]()
Bankalar köle oluyodur Acun'a müşterimiz ol diye![]()
Hahahhaha![]()
Ay nw güldüm canım ya
Eee yani trilyoncukları var adamın
Valla adam paraya para demiyorBankanın Acun gibi 2 müşterisi olsa sırtı yere gelmez sonuçta
Allah daha çok versin ne diyelim![]()
Valla adam paraya para demiyor
Şimdide Yunanistana bide nereydi ya bir iki ülkeye daha ACUN yapım olarak SURVIVOR Yapacakmış
Ohh köşeyi döndüü
Yabancı survivorların yapımcılığını mı yapacakmış
Acun'a kendi sözüyle cevap vermek istiyorum ''Yok artık !''
Ayy oda bela oldu ha ACun'un başına delimidr nedir tahtaları eksik zaten salakSurvivor taneri otele almamislar oda intihar edersem sorumlusu acun medya filan diye tweet atmis bi suru kufurlu felan![]()
Yağmurum bugün var sende bir şeyler esprikleirn havada uçuşuyor valla![]()
Survivor taneri otele almamislar oda intihar edersem sorumlusu acun medya filan diye tweet atmis bi suru kufurlu felan![]()
Ayy oda bela oldu ha ACun'un başına delimidr nedir tahtaları eksik zaten salak![]()
Ah Merve'm aslında hiç keyfim yok canımı çok sıktılar bugün ama umursamamaya başladım![]()
BilmemBu finallere katilacakti her halde izlemek icin o otele almamislar buda yazmis iste o kadar para kazandirdim felan filan bi kurus almadim bedavaya yaptim gecen atvdede cikti ya ordanda almadim para filan demis
![]()
BilmemBu finallere katilacakti her halde izlemek icin o otele almamislar buda yazmis iste o kadar para kazandirdim felan filan bi kurus almadim bedavaya yaptim gecen atvdede cikti ya ordanda almadim para filan demis
![]()
Ay bende baktım uçmuş o ya hayali bi dünyası var
Acunmedyaya trilyonlar kazandırdım yazmış,intikamını alacağım,acunmedya dediklerimi yapacak falan yazmış![]()