• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Valla adam paraya para demiyor
Şimdide Yunanistana bide nereydi ya bir iki ülkeye daha ACUN yapım olarak SURVIVOR Yapacakmış
Ohh köşeyi döndüü

Yabancı survivorların yapımcılığını mı yapacakmış :53:
Acun'a kendi sözüyle cevap vermek istiyorum ''Yok artık !''

Yağmurum bugün var sende bir şeyler esprikleirn havada uçuşuyor valla:1::9:

Survivor taneri otele almamislar oda intihar edersem sorumlusu acun medya filan diye tweet atmis bi suru kufurlu felan:27:

Ayy oda bela oldu ha ACun'un başına delimidr nedir tahtaları eksik zaten salak:31:

Bilmem :9:Bu finallere katilacakti her halde izlemek icin o otele almamislar buda yazmis iste o kadar para kazandirdim felan filan bi kurus almadim bedavaya yaptim gecen atvdede cikti ya ordanda almadim para filan demis:31:

Bilmem :9:Bu finallere katilacakti her halde izlemek icin o otele almamislar buda yazmis iste o kadar para kazandirdim felan filan bi kurus almadim bedavaya yaptim gecen atvdede cikti ya ordanda almadim para filan demis:31:

Ay bende baktım uçmuş o ya hayali bi dünyası var
Acunmedyaya trilyonlar kazandırdım yazmış,intikamını alacağım,acunmedya dediklerimi yapacak falan yazmış :1:

Hee evet Anamlar seni çok sevecek diye bi program ay ne saçma bi izleyeyim dedimde
İlhan mansız vardı geçen haftada günü geçmişleri çıkarıyorlar işte

Ay bende baktım uçmuş o ya hayali bi dünyası var
Acunmedyaya trilyonlar kazandırdım yazmış,intikamını alacağım,acunmedya dediklerimi yapacak falan yazmış :1:

Balataları sıyırmış
Belkide alkollü felandır işte aklı gitmiştir sallıyodur boyuna
Ula sen kimsinde Acun medyayla sidik mi yarıştıracaksın

Back
X