- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
bugun sizler ne yemek yapacaksiniz bakiyim berre haric o kayinvalideden gecincekmis![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun sizler ne yemek yapacaksiniz bakiyim berre haric o kayinvalideden gecincekmis![]()
Camlari acmsam olmuyo havalandirmadan duramiyorum havasiz kalmis bunalmis gibi oluyurm kapi pece acmazsam,iste esimde oyle yapar bazen,bi gun annesi bizdeydi(onun yemeklerini cok metheder)yemek yapti ama esime dedimki nasil olmus askim ben yaptim dedim bi yedi tadina bakti ehh iste ama cok guzel deil dedi..
Sonradan gercek aciga cikinca cevirdi lafi biliodum da bilmem ne, bende he he oyledir dedim,onun soyledigi sozleri cok takardim kafama simdi viz geliyo hersey hic ulursamiyorum taki en son kavgaya kadar umursardim
yarin ne yemek yapsam acaba![]()
Allah canini almasin
Keskem benimde kaynanam burda olaydi ama evi yari olsaydi bizde olmaz![]()
Ben soguk soguk bi ayran corbasi yapiyim bari ancak o gider bu havada
Yanina da bulurum biseler yada kahvaltilik seyler yapiyim esim menemene bayilir(benim yaptiklarimdan en cok lahmacun,menemen bide hamur islerini sever)
![]()
geçen sene balıkesirden geçmiştim..
cunda adasına gitmiştik...
ne güzel her yere yakınsın ayvalık ,sarımsaklı,cunda..![]()
Tabi iyi olur,arada imdadina yetisir insaninvalla iyi oluyo kız...sağolsun![]()
cok calisir esim hic boz durmaz,hic kendimize vaktimiz yok,oda bunaldi farkindayim,bide bebek konusuna uzuluyo ben ona belli etmiyorum ama bende gizli gizli aglarim iste...hain kocavar onda bişi ama ne :26:
öğlen makarna yapıp üzerine ton balığı koydum,bir de çorba vardı dünden.
akşam ne yedirsem bilemedim markete gidip pizza mı alsam acaba
tabi iyi olur,arada imdadina yetisir insaninCanim firinda balik cekti limonlu limonlu
cok calisir esim hic boz durmaz,hic kendimize vaktimiz yok,oda bunaldi farkindayim,bide bebek konusuna uzuluyo ben ona belli etmiyorum ama bende gizli gizli aglarim iste...
nasıl yapılıyor canım o çorba hiç denemedim.belki yaparım kolaysa.menemen de iyi fikir
amma edirnede yaşıyorum ve uzağım oracıklarabir tek cundaya gitmedim oraya da nasip olur inş.
ayy baak benimde çekti şimdi gülüm...:26::26:
tiwim benim dolapta 2 -3 kg kadar var vereyimde onları pişir hazır sarılı...
inşallah gidersin canım ben çok beğendim![]()
yarin icin sarma sariyim en iyisi![]()
nasıl yapılıyor canım o çorba hiç denemedim.belki yaparım kolaysa.menemen de iyi fikir
amma edirnede yaşıyorum ve uzağım oracıklarabir tek cundaya gitmedim oraya da nasip olur inş.
yarin icin sarma sariyim en iyisi![]()
tadi degismiyormu ya oyle bekarken ananemler yapardida tadi degisiyordu sanki:26:
ben bu evimde hic balik yapmadim ya hakkaten alayimda pisireyim firinda ne zamandir yemedik esimle![]()
Tabi iyi olur,arada imdadina yetisir insaninCanim firinda balik cekti limonlu limonlu
cok calisir esim hic boz durmaz,hic kendimize vaktimiz yok,oda bunaldi farkindayim,bide bebek konusuna uzuluyo ben ona belli etmiyorum ama bende gizli gizli aglarim iste...
Ben onla ugrasmak istemiom evlendim evleneli 5 kez sarmisimdir,aman kim ugrasacak...
Gecen yaptim esim ac deilim canim istemio dedi ikisinide ben yedim ohh iyide oldu..![]()
Gecen yaptim esim ac deilim canim istemio dedi ikisinide ben yedim ohh iyide oldu..![]()