Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar berre kaçar...
iyi akşamlar...
kendinize iyi bakın ...yarın görüşürüz inşallah..![]()
araya kırgınlık girince biraz zaman alıyo düzelmesiEvet tartismistik ozur diledi geri benden iste,dunde yildonumumuzdu ortaliktaki pasta muhabbetide onun icin iste
Iyiz bu aralar sorunumuz yok ama bende biseyler var,ben onceden onsuz hic yapamazdim simdi hic yanina bile gidesim yok sogudum![]()
seninle aynı odada bulunduğu için olabilirevde bi sinek kendini duvarlara vuruyor neden acaba :26::26::26:
off sıcaktan o sıcaktan ben de öyle oluyorumAksama ne yemek yaptiniz :26:
KEndimi mutfaga temizlige evime veremiyorum,evli bi kadin gibi hissedemiyorum kendimi.. sorumluluk almis bir kadin gibi hissedemiyorum,useniyorum bikiyorum sIKILIyorum.. KAfayi yedim ben sanirim
baktırır o merak etme senkizim o donem donem herkeste oluyordur ben borek yaptim dunden firina vericem cayla yerik
bende temizlige veremiyorum kendimi tembellikten bazen evliligin sorumlulugu banada agir geliyor daha bide bebek dusunuyoruz bebege nasil bakcez o zaman![]()
aynı benüm herüfü anlattın kısBende dun sivrisinek geberttim,heryerim isirmis asagilik pislik cani cehenneme
Bacaklarim mosmor dayak yemis gibi gece karanlikta nasi becerdin sen isini sessizce
Ne guzel ne boregi yaptin :44:
Ben esimin yemeklere bir sey bulmasindan biktim iyce hevesim kacti icimden gelerek yemek yapmiom hic...
Bebek oluncada bakariz elbet hele bi olsunda,esimde sen kolay sanion bebek bakmayi gorruz seni yarin dio ama olsada keske ben sabaha kadar uykusuz kalsam,yani kalcam orasi kesin de herkes hamile cevremde ama benim yumurtalarim demekki iyi degil![]()
cinnetle ilgili konu actim bakalim neymis![]()
ben de hiç umursamıyorum yalama oldu herhalCamlari acmsam olmuyo havalandirmadan duramiyorum havasiz kalmis bunalmis gibi oluyurm kapi pece acmazsam,iste esimde oyle yapar bazen,bi gun annesi bizdeydi(onun yemeklerini cok metheder)yemek yapti ama esime dedimki nasil olmus askim ben yaptim dedim bi yedi tadina bakti ehh iste ama cok guzel deil dedi..
Sonradan gercek aciga cikinca cevirdi lafi biliodum da bilmem ne, bende he he oyledir dedim,onun soyledigi sozleri cok takardim kafama simdi viz geliyo hersey hic ulursamiyorum taki en son kavgaya kadar umursardim
bugun sizler ne yemek yapacaksiniz bakiyim berre haric o kayinvalideden gecincekmis![]()
lahmacunun tarifini virsene annemBen soguk soguk bi ayran corbasi yapiyim bari ancak o gider bu havada
Yanina da bulurum biseler yada kahvaltilik seyler yapiyim esim menemene bayilir(benim yaptiklarimdan en cok lahmacun,menemen bide hamur islerini sever)
![]()
Bende usendim bise yapmaya simdi salatayla makarna yiycez.. Yogurtlu ve salcali yaptim karisik.. Havada yagmurlu bi isinmadiki anam yaa icim daraldi valla
Borekten canim istedi![]()
yollayim sana hemensalata iyi giderdi simdi ay bendemi yapsam
evde sogan yok sarma artik baska bahara kaldi yarina baska bir yemek dusuneyim![]()
Kiz bulgur pilaviyla yarma corbasi felan yapabilirsin ikisi iyi gider bide salata iste.. Borekle salata gitmez kiz cay yap,bide yanina kahvaltilik seyler domates salatalik felan kes iste.. Afiyet olsun.. Ben yarina mercimek koftesi yapcam canim istedi bide corba yaparim yeter heralde
hımmmmmmmmm çok güzel canım çekti hee![]()
MALZEMELER
1 su bardağı aşurelik buğday
4 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı nohut
1 çorba kaşığı nane
1 çay kaşığı tuz
6 su bardağı su
HAZIRLANIŞI
Buğday ve nohudu yıkayın ve pişirmeden bir süre önce ıslatın. Tencereye 4 su bardağı su ile birlikte koyarak karıştırmadan kaynatın ve kaynadıktan sonra yaklaşık 45-50 dakika kısık ateşte pişirin. Suyunu çektikten sonra sıcakken tuz ve nane ekleyip karıştırın. Soğumaya bırakın. Yoğurdu 2 su bardağı suyla çırpıp pişirdiğiniz buğdaya karıştırarak ilave edin. Soğuk servis yapın.
Gecen yaptim esim ac deilim canim istemio dedi ikisinide ben yedim ohh iyide oldu..![]()
yaktın mı kıs yoosam
Once hamurunu yoguruyorum canim.. bunun icin belli bi olcum yok,goz karari unu once aliyorum kaba sonra ustune tuzunu serpiyorum birazcik iste,ortasini havuz yapip 1 su bardagi sut ve geri kalaninida suyla yoguruyorum aldigi kadar suyla iste... Iyice yogurup ustunuortuyorum.. Mayasiz hamur daha guzel oluyo mayali sündügü icin zor oluyo..
Icine gelince;
Yeteri kadar kiymayi koyuyorum once kaba(bundada olcum yok goz karari yapiyorum hamura gore)
icinde 2 domates,2 biber,bol sarimsak,2 kuru sogan rendesi(ben rondodan geciriyorum) 1 yumurta,biraz maydanoz,1 kasik biber ve domates salcasi tuz ve baharatla guzelce karistiriyorum... Acisini bol yapiyorum ben...
Sonra hamurdan kucuk bezeler kopariyorum ceviz kadar hazirliyorum,cok ince bi sekilde oklavayla acip ustune kasikla harctan yayiyorum kenarlrindan 1 cm birakip.. bunude hazir lahmacun makinasina koyup alti nokta nokta kizarana kadar pisiriyorum,senin makinan yoksa eger yanmaz tavalar varya dibini yapistirmaya tavalar kullan yoksa ceviremezsin.. ORta ateste tavada yapabilirsin.. Firinda denedim ben ama alti pismiyo gibi oldu istersen her ikisinde de deneyebilirsin.. Ama firin tepsisine yagli kagit ser yoksa yapisiyo bu kadar iste canim. Ben boyle yapiyorum lahmacun makinasi cok ise yariyo sende al bi tane tost makinasi gibi
ayy hemen yapmalıyım yaaa
ben lahmacuna bayılırımmmmmmm
kıs bişey dicem ama gülmek yok
lahmacun makinesi de mi var
ilk defa duydum
teşekkür ederim![]()
Eşimi markete gönderdim hemen açtım bilgisayarı
Ama kimse yok![]()