• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Mervişim kayganaya ördüğün şal nerde hani :6: resim isterim ben :36: biliyorsun ilgi alanım :21::54: bu arada annenler de gelip-gittiler Rabbim kavuştursun tez zamanda :29::31::54:

ee nasılsın ev huzurun bol olsun sağlıkla beraber inşallah :nazar::48::29:

kız senin cici avatarını sevsinler :54:

Mervişim kayganaya ördüğün şal nerde hani :6: resim isterim ben :36: biliyorsun ilgi alanım :21::54: bu arada annenler de gelip-gittiler Rabbim kavuştursun tez zamanda :29::31::54:

ee nasılsın ev huzurun bol olsun sağlıkla beraber inşallah :nazar::48::29:
Tamam canım yarın koyacağım inşallah bizim fotoğraf makinasının ara kablosunu kaybettimde
Eşimin telefonundan çekip koyacağım senin için çok güzel oldu:23:
Evet şifacım gelip gittiler çok çabuk geçti ya
bebek nasıl iyimi?:emir_bebek:

hoş geldin tatlım :34: nasılsın :54:

Tamam canım yarın koyacağım inşallah bizim fotoğraf makinasının ara kablosunu kaybettimde
Eşimin telefonundan çekip koyacağım senin için çok güzel oldu:23:
Evet şifacım gelip gittiler çok çabuk geçti ya
bebek nasıl iyimi?:emir_bebek:
ahh çok sevinirim el emeği göz nuru sonuçta mis gibi olmuştur tatlım ellerine sağlık :46::6::nazar::29::29::29::29:

canım sorma dün fmf atağım geldi :5: keyifsizim aslında :25: pazartesi buradaki kadın doğum dr una gidicem bebeğim için endişelendim açıkcası :14::14:

ıyı aksamlarrr kızlar :23:
hoş geldin tatlım iyi akşamlar sanada nasılsın :29::54:

hoş geldin tatlım :34: nasılsın :54:

ahh çok sevinirim el emeği göz nuru sonuçta mis gibi olmuştur tatlım ellerine sağlık :46::6::nazar::29::29::29::29:

canım sorma dün fmf atağım geldi :5: keyifsizim aslında :25: pazartesi buradaki kadın doğum dr una gidicem bebeğim için endişelendim açıkcası :14::14:

hoş geldin tatlım iyi akşamlar sanada nasılsın :29::54:

İyiym Şifa sen nasılsın,bebiş nasıl :emir_bebek:

Hoşbuldum
İyiyimde kafam şilti bizim burda sokak düğünü varda :1:
Sizler nasılsınız
Bugün sabahlayacaksın heralde ?
kurallara uysalar ne olur du sanki :36::36::36: gece 23:00 den sonra düğün müzikleri kapatılmalı diye biliyorum :26: hemen 155 i ara ihbar et :27::23::3:

İyiym Şifa sen nasılsın,bebiş nasıl :emir_bebek:
hamdolsun deyim tatlım iyiye gidiyorduk çünkü bi süre lekem filan olmuştu bu yüzden dinleniyordum sürekli ama dün fmf (ailevi akdeniz ateşi ) atağım geldi :18::43: bebeğim iyidir inşallah bende çok endişeliyim şu an biraz daha hafif ataklar iyiye gidiyoruz inşallah bi daha hiç gelmez :19::nazar::38::38::38::38:

Back
X