• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

kızlar ben cok karısıgımm bu aralar yaa.. kımseyı üzmekten cekınmıyorum, kırıcı ve umursamaz oldum.. bır tek anneme kıyamıyorum..kıyamamda bırıcıgıme ama onun dısında kımsecıklere merhamet etmıyorum ya nıye böyle oldum kı.. yengec burcuyum merhametlıyımdır aslında..vıcdansız degılımdır ama anlayamadım :S

hamdolsun deyim tatlım iyiye gidiyorduk çünkü bi süre lekem filan olmuştu bu yüzden dinleniyordum sürekli ama dün fmf (ailevi akdeniz ateşi ) atağım geldi :18::43: bebeğim iyidir inşallah bende çok endişeliyim şu an biraz daha hafif ataklar iyiye gidiyoruz inşallah bi daha hiç gelmez :19::nazar::38::38::38::38:

Aa geçmiş olsun,inşallah hamilelik iyi geçerde bi daha problem yaşamazsın:nazar:
Zor geçmez umarım hamilelik :nazar:

kızlar ben cok karısıgımm bu aralar yaa.. kımseyı üzmekten cekınmıyorum, kırıcı ve umursamaz oldum.. bır tek anneme kıyamıyorum..kıyamamda bırıcıgıme ama onun dısında kımsecıklere merhamet etmıyorum ya nıye böyle oldum kı.. yengec burcuyum merhametlıyımdır aslında..vıcdansız degılımdır ama anlayamadım :S

Bişeyler oldu mu ki bu aralar
Kim sinirlendirdi ki acaba seni
Bazen geliyo öyle insana herşeyi parçalayası geliyo

canımsınn ne oldu böyle :5::5::5::5: hadi bende ağlamaklıyım zaten :43::43::43::43: gel beraber ağlayalım :38:

Valla basimi omzuna yaslayip aglayacagim birine ihtiyacim var :43::43:
bu aralar cok duygusalim biri bisey dese agliyorum
bebek ozlemi cekiyorum korkularimla yuzlese yuzlese :43::43:

canım benim hiç kendine şaşırma ki çevrede güvenecek dost mu kaldı :19: yediğimiz darbelerden karakter değiştireceğiz artık :36: annelerimize kıyamayız ki :48: :26::29: yada gergin sitresli dönemdemisin ki :51:

Aa geçmiş olsun,inşallah hamilelik iyi geçerde bi daha problem yaşamazsın:nazar:
Zor geçmez umarım hamilelik :nazar:
inşallah tatlım aminn hepimizin başta sağlığı yerinde olsun sonra herşey gönlümüzce olsun inşallah :16:

kızlar ben çıkmak zorundayım
zengin kalkışı yaptın :23: hadi güle güle :3::54:

Valla basimi omzuna yaslayip aglayacagim birine ihtiyacim var :43::43:
bu aralar cok duygusalim biri bisey dese agliyorum
bebek ozlemi cekiyorum korkularimla yuzlese yuzlese :43::43:
ahh canım benimmm canım arkadaşımm seni en iyi ben anlarımm :29::38::38::38::38: kız yoksa sen hamile olmayasın :52::52::49::46::38::38::38::38::nazar: hamilelik duygusallığı sarsın her bir yanını inşallah gönlünce olsun tez zamanda inşallah canım benim ben çok dua ediyorumm hepimizin acısını iyi bilirim :5::38::38::38::38::38:

canım benim hiç kendine şaşırma ki çevrede güvenecek dost mu kaldı :19: yediğimiz darbelerden karakter değiştireceğiz artık :36: annelerimize kıyamayız ki :48: :26::29: yada gergin sitresli dönemdemisin ki :51:

inşallah tatlım aminn hepimizin başta sağlığı yerinde olsun sonra herşey gönlümüzce olsun inşallah :16:

Of Şifa ne güzel söyledin kim kaldıki insanın güveneceği
Bişeyler paylaşabileceği,arkadan vurmaz diyebileceği dertliyim bende bu durumdan
Güvenmiyorum kimseye :43:

Of Şifa ne güzel söyledin kim kaldıki insanın güveneceği
Bişeyler paylaşabileceği,arkadan vurmaz diyebileceği dertliyim bende bu durumdan
Güvenmiyorum kimseye :43:
aynen tatlım bende bu durumdan dertliyim :43::43::43::43::43: kimseye güvenemiyorum artık dostluk öldü-ölecek duruma gelmiş :25::25::25::25::25:

Bişeyler oldu mu ki bu aralar
Kim sinirlendirdi ki acaba seni
Bazen geliyo öyle insana herşeyi parçalayası geliyo

kırıldıgım anlar oldu, arkadaslarıma, kardesıme, benımkıne ama öyle büyütülecek seyler degıldı.. yanı kimin problemı yokkı

ama söyle dıyım yanı mesala ben affedersınız sümüklü bı cocuk görsem gıderım sılerım burnunu ama gecenlerde cocugun bırı düstü yolda gıderken gercı ablasıydı sanırım bır cocuk daha vardı yanında ama hıc kaldırıp yardım etmeyı bırakın ıcım bıle acımadı, sastım kaldım..

yada sevgılm 20lık dısınden amelıyatı oldu sadece msj attım nasılsın, gecmıs olsun gıbısınden.. hastane 10dakıka bıle uzalıkta degıl.. normalde bıraz öksürsün hemen endıse eden bırıyım..

Son düzenleme:
kırıldıgım anlar oldu, arkadaslarıma, kardesıme, benımkıne ama öyle büyütülecek seyler degıldı.. yanı kimin problemı yokkı

ama söyle dıyım yanı mesala ben affedersınız sümüklü bı cocuk görsem gıderım sılerım burnunu ama gecenlerde cocugun bırı düstü yolda gıderken gercı ablasıydı sanırım bır cocuk daha vardı yanında ama hıc kaldırıp yardım etmeyı bırakın ıcım bıle acımadı, sastım kaldım..

yada sevgılm 20lık dısınden amelıyat olsun sadece msj attım nasılsın, gecmıs olsun gıbısınden.. hastane 10dakıka bıle uzalıkta degıl.. normalde bıraz öksürsün hemen endıse eden bırıyım..

O kadar merhametsiz değil ama çokta merhametli olmamak lazım aslında
Yoksa çok kırılıyo insan,çok hassas oluyo
Bazen geliyo öyle insana,sıkma canını,gönlünü ferah tutmaya çalış

yada sevgılm 20lık dısınden amelıyatı oldu sadece msj attım nasılsın, gecmıs olsun gıbısınden.. hastane 10dakıka bıle uzalıkta degıl.. normalde bıraz öksürsün hemen endıse eden bırıyım..
verdiğimiz değeri haketmeyenleri gördükçe sanki merhamet duygumuz alınıyor çıkıyor içimizden :19::19::19: ne biliyim ne oluyor bize nereye gidiyoruz :30: her yaş ayrı bir değiştiriyor olgunlaştırıyor aslında bizleri :42::37:

Anladım sevgili editörüm :42::1:
:17::17::17::17::17::38::38::38::38::38:

çok yanlışcanım benim ablamda yengeç cabık parlıyorsunuz kafanın dağınık olmasıyla alakalıdır fakat karşındaklerinde sana o şekilde davranabileeğinide unutma canım sana
iyi yazışmalar herşey olacağına varır sııntı etme ancak etrafındakileri kırarsın iyi geceler

sagol, sana ve bebısınede ıyı geceler .

çok yanlışcanım benim ablamda yengeç cabık parlıyorsunuz kafanın dağınık olmasıyla alakalıdır fakat karşındaklerinde sana o şekilde davranabileeğinide unutma canım sana
iyi yazışmalar herşey olacağına varır sııntı etme ancak etrafındakileri kırarsın iyi geceler

gelip gecici bir dönem mi dersiniz :26:

aslında bır sey ıtıraf edeyım, sevgılımle ılgılenmıyorum ya fazla mesaj yagmuruna tutuyor benı.. bır ılgı bır ılgı sormayın..aslında bılerek yakmıyorum canını ama sanırım acısını cıkarak ılerıde :18:

gelip gecici bir dönem mi dersiniz :26:

aslında bır sey ıtıraf edeyım, sevgılımle ılgılenmıyorum ya fazla mesaj yagmuruna tutuyor benı.. bır ılgı bır ılgı sormayın..aslında bılerek yakmıyorum canını ama sanırım acısını cıkarak ılerıde :18:
tabiki tatlım bence geçici bir dönem :42::38: işte bazen fazla ilgi bile boğuyor bizleri :37::19: herşey orta karar olsun istiyoruz sanırım :31: üstümüze düşüldükçe hırçınlaşıyoruz bence :52::51::16:

Back
X