• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

gercekten öyle yaa allah deger veren ve gercekten ısteyenlere versın ınsallah, burda az okumuyoruz cocuktan bıktım kendıme vakıt ayıramıyorum dıyen gencecık annelerı neden cünkü kıymetını bılmıyorlar.. özlemını cekmedıler..
aynen öyle valla ben okudukça çok üzülüyorum çok :25::25::25::25::25: çekmeyen bilmez biz bebek özlemi çekenler daha iyi anlarız halimizi içimizdeki acımızı :2: Yüce Rabbim hepimizin sabrını selamete erdirecek inşallah :49::emir_bebek::nazar::38::38::38: hepimizin gönlünce olsun inşallah :16:

henüz evlı degılm ama evlılık sebebım cocuk olacak :23: cok sevıyorumm cocukları.. yasım cok genc olmasına ragmen annelık hayallerı kurmuyor degılım :1:

o bebegın kokusu bıle bambaska oluyor, evın kokusunu degıstırıyor o mınıcık varlık :16:

Şİfam o ataklar nasıl oluyor mesela:26:
Evet biliyorum canım merkezde olaydın ahh
Peki bulantın felan varmı

henüz evlı degılm ama evlılık sebebım cocuk olacak :23: cok sevıyorumm cocukları.. yasım cok genc olmasına ragmen annelık hayallerı kurmuyor degılım :1:

o bebegın kokusu bıle bambaska oluyor, evın kokusunu degıstırıyor o mınıcık varlık :16:
hepimizin genç kızlık hayalleri canım annelik içgüdüsü tee bekarken içimize işliyor :15::49::emir_bebek::nazar: inşallah evlendiğinden kısa süre sonra hamileyim mesajını okumak nasip olsun :29::29::29:

Deme şimdi öyleee:14::14:

Amann neyse kapatalım bu bebek konusunu en iyisi

Şİfam o ataklar nasıl oluyor mesela:26:
Evet biliyorum canım merkezde olaydın ahh
Peki bulantın felan varmı
canım bende bu ataklar 12 yıldır var fakat sebebi bulunamamıştı :25::25::25: ve her zaman boynumda başlayıp sırtımda gezinip göğüs bölgemde devam eded ağrı ki sorma tatlım nefes almakta güçlük çekiyorum kesinlikle kımıldayamıyorum bile :25: ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum :19::37: bıçak saplanır gibi ağrı ama sürekli oluyor yani girip-çıkan bi ağrı değil :43::43::43::43:ve son 4-5 ayda karın bölgeme geçmişti ki nihayet hastalığımın adı konulmuştu :nazar: ve şimdi yine sırt-göğüs bölgemde bu kramplar , ataklar , ağrılar aslında sevindim yine karın bölgemde olsaydı ALLAH korusun bebeğim için endişem dahada artardı :18: Rabbim kimseye nasip etmesin :nazar:

Allahtan karın bölgende değil şifam gerçektende yoksa sürekli bebeğin için endişelenirdin
Canım ya çok zor senin için Allah yardımcın olsun hiç böyle olduğunu düşünmemiştim:26:
Sağlık ne kadar önemli valla

aminn allahımm hepımızın gönlüne göre versın..

senın ıcın gercekten cok sevındım sıfaa.. =))

vee ne konusu acalım..bırseyler acalım cünkü özledım buraları ne zamandır ugrayamıyordum :23:

Allahtan karın bölgende değil şifam gerçektende yoksa sürekli bebeğin için endişelenirdin
Canım ya çok zor senin için Allah yardımcın olsun hiç böyle olduğunu düşünmemiştim:26:
Sağlık ne kadar önemli valla
evet canım bence 4-5 ay karın bölgemde olmuş olması mucize yoksa hastalığımın adı olmazdı :5::5::5: tabi mideme ve çok hafif karın bölgemde oldu bu kez Rabbime emanetiz :nazar::31: evet herşeyin başı sağlık inşallah sağlıkla keyifle güzel haberlerimiz olsu her daim :29::38:

Son düzenleme:
aminn allahımm hepımızın gönlüne göre versın..

senın ıcın gercekten cok sevındım sıfaa.. =))

vee ne konusu acalım..bırseyler acalım cünkü özledım buraları ne zamandır ugrayamıyordum :23:
amin tatlım başta sağlık sonra herşey gönlümüzce olsun inşallah çok sağol canım benim :29::31::16: valla ben müsade isteyeceğim malesef :5: bende özlemiştim sohbetlerinizi :38: ama geç saate kadar oturunca bulantım artıyorr :37::17: ve uykuyada dayanamıyorum :31::28::16::16::16::16::16: ben çıksam ayıp olmaz demi :16: daha erken vakitte bol bol sohbetlerimiz devam etsin inşallah :48::16::16::16:

hadi sizlere hoş sohbetler öpüldünüz iyi geceler :54::10:

amin tatlım başta sağlık sonra herşey gönlümüzce olsun inşallah çok sağol canım benim :29::31::16: valla ben müsade isteyeceğim malesef :5: bende özlemiştim sohbetlerinizi :38: ama geç saate kadar oturunca bulantım artıyorr :37::17: ve uykuyada dayanamıyorum :31::28::16::16::16::16::16: ben çıksam ayıp olmaz demi :16: daha erken vakitte bol bol sohbetlerimiz devam etsin inşallah :48::16::16::16:

hadi sizlere hoş sohbetler öpüldünüz iyi geceler :54::10:

yaa tabıkı gıt, uyku düzenını bozma, uykun ve beslenmen düzenlı olsun.. tekrar hayırlı olsun canım benım..

Ahh şifam senin için gerçekten üzüldüm şuanda yaşadıkların için
Ama ne güzel anne olacaksın inşallah:49:
Hadi hadi sen git yat ben dedim sana zaten hakkını helal et valla tuttum seni
Çok çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun öpüyorum seni

yaa tabıkı gıt, uyku düzenını bozma, uykun ve beslenmen düzenlı olsun.. tekrar hayırlı olsun canım benım..
evet iştahım yoktu ataklardan dolayı ama zorladım bakalım :37::56::16::16::16:

Ahh şifam senin için gerçekten üzüldüm şuanda yaşadıkların için
Ama ne güzel anne olacaksın inşallah:49:
Hadi hadi sen git yat ben dedim sana zaten hakkını helal et valla tuttum seni
Çok çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun öpüyorum seni
inşallah sırada sizlerin müjdeleri var heyecanla bol dua ile bekliyorum ben :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38::38:

evet iştahım yoktu ataklardan dolayı ama zorladım bakalım :37::56::16::16::16:

inşallah sırada sizlerin müjdeleri var heyecanla bol dua ile bekliyorum ben :49::emir_bebek::nazar::38::38::38::38::38::38:
Bakalım kısmetimizde varsa er yada geç olur inşallah sabırla bekliyoruz valla
Senin için çok çok dua edeceğim canım arkadaşım benim:54::16:

Şifam bu arada hamilelik takvimide yapmayı ihmal etme canım benim:34::16:

Mood sana yemin ederim bak biraz sonra girip gebelik kısmındaki topiğine bir şeyler yazacaktım canım
Ancak bu kadar olur kalp kalbe karşıymışş:16:

Back
X