• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Bu kullanıcı adı daha iyi bana kalırsa :1:
Eşin neden kızıyodu,bana ilgi göstermiyosun diye mi ?
Kk olmazsa deliler gibi ders çalışırdım eminim,çok takılıyorum bende buraya tüm gün burada geçiyo :50:

sabah aksam burdaydim bide guvenmiyodu siteye erkekler filan vardir diye ama simdi ses etmiyo:9:
bencede bu isim daha iyi sale ismimin kisaltilisiydi esim oyle seslenir bazen sale ingilizce satis demekmis biraz rahatsiz edici oldu tweetysatisi gibi bisey hahaha:52:

sabah aksam burdaydim bide guvenmiyodu siteye erkekler filan vardir diye ama simdi ses etmiyo:9:
bencede bu isim daha iyi sale ismimin kisaltilisiydi esim oyle seslenir bazen sale ingilizce satis demekmis biraz rahatsiz edici oldu tweetysatisi gibi bisey hahaha:52:

Ay güldüm valla
Hiç aklıma gelmemişti öyle bişey :1:
Sale'yi ben indirim zannediyodum ne güzel yabancı dilim var yahu,kahretsin :51::1:

Ay güldüm valla
Sale'yi ben indirim zannediyodum ne güzel yabancı dilim var yahu,kahretsin :51::1:

evet indirim olarakta geciyor canim :34:

birde msnim vardi sale olarak acmistim yine yanindada ismim vardi neyse bigun girdim msne anam bi baktim ismimle yaninda satisi yaziyor dedim aha birisi msnime girmis benle ugrasiyor felan meger turkceye cevirmis msn nasil becerdiyse hahahaha :27::27:

Bnimde canm skldi misafire meyve indirmedim almamistim rezil oldum:25:
bi meyve yok diye rezil olacaksan ol zaten boşver:37:
Gunaydin eyyy cemaaattt :27:
Bugun biraz daha iyyim gune guzel bir sekilde basladim umarim bozulmaz sonlara dogru :31:
inşallah cnm inşallah :nazar:
Hayat ne kadar acimasiz... :31:
ne oldu cnm yaa :19:
Illaki canim,ben yada karsimdaki bazen o bazen ben...
Ama gune guzel baslamistim lanet olsun yine mahvoldu gunum...
Biktim yaa yeter artik :43:
Seytan diyo ol git ne cekiyorum bu hayati sanki :43:
off varya evlilik demirden leblebiymiş
yutsan boğazında kalır
çiğnesen dişin kırılır :5::27:
Sabah gune guzel basladim insallah bozulmaz demistim onu yazarken gercekten cok mutluydum ama su anki halime bakiyorum bide insan 2 saat icinde bu kadarmi kotu olur :5:
Neyse ben gidiyorum bir sure gelmicem foruma,hepiniz Allaha emanet olun...
ayy merak ettim şimdi seni nasılsın ne ooldu da böyle bi msj yazdın niye giremiceksin offfff aklım kaldı şimdi

sen de Allah'a emanet ol :nazar:
güle ne oldu acaba ya bak ne oldugunu yazmadan gitmis merak ettim simdi ne oldu bu kiza ya :26:
ben de merak ettim :18:
Üniversiteye hazırlanıyorum daha ne okuyacağım belli değil :50:
İstanbul'da yaşıyoruz,memleketi söylemeyeyim deşifre olurum çevremde herkes buraya takıldığımı biliyo :27::1:
Takıldığım siteyi söylediğimede pişmanım zaten,bigün biri bana ceeehh YagmurunElleri yapacak gibi geliyo
19 yaşındayım
ceeeeeeehhhhh :33::33::33::33::33::27:
evet tweetysaleydim esim kiziyo diyei iptal etmistim sonra geri geldim boyle oldum:27:
şimdi kızmıyo mu
Ay güldüm valla
ben de öyle biliyodum :1:
evet indirim olarakta geciyor canim :34:

birde msnim vardi sale olarak acmistim yine yanindada ismim vardi neyse bigun girdim msne anam bi baktim ismimle yaninda satisi yaziyor dedim aha birisi msnime girmis benle ugrasiyor felan meger turkceye cevirmis msn nasil becerdiyse hahahaha :27::27:

:27::27::27::27:

bi meyve yok diye rezil olacaksan ol zaten boşver:37:

inşallah cnm inşallah :nazar:

ne oldu cnm yaa :19:

off varya evlilik demirden leblebiymiş
yutsan boğazında kalır
çiğnesen dişin kırılır :5::27:

ayy merak ettim şimdi seni nasılsın ne ooldu da böyle bi msj yazdın niye giremiceksin offfff aklım kaldı şimdi

sen de Allah'a emanet ol :nazar:

ben de merak ettim :18:

ceeeeeeehhhhh :33::33::33::33::33::27:

şimdi kızmıyo mu

ben de öyle biliyodum :1:

:27::27::27::27:

misafirler anlayisli tip degildide ondan rezil oldum...
gul niye gitti acaba,
esim simdi ses etmiyor :27:

misafirler anlayisli tip degildide ondan rezil oldum...
gul niye gitti acaba,
esim simdi ses etmiyor :27:

bi hayalet üye var o mu acaba rüzgoş sen misin cnm yaa valla sesimi duyuyosan özelden yaz biş yap ne oldu böyle :18::18:

niye gelmiceksin :18:

Son düzenleme:
Günaydın kimsecikler olmaz tabi bu saatte fosur fosur uyuyosunuzdur hepiniz:1:
Bende eşimi işe gönderdim uykum gelmedi burayı açtım gene dayanamadım:27:

Back
X