• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

kıs niye bozuk hem sen geçen günlerde bi haber bekliyodun eş adayı durumları fln mı söz konusu yoksa :23::23:

hani rüzgoş da sana dua etmişti ya işta o gün hatırladın mı :6:

yok kıs ne eşi ya estoş beklediğim istediğim hiçbişey olmuyor anacım yaf bi dünya sıkıntı var ama biri çoooooook önemli ne diye sorma anlatamam ama maddi değil çok manevi bişey olmuyo arkadaş sağa çeviriyom sola çeviriyom hep ben zarardayım bana dua et hayırlısıyla bi sonuca ulaşsın artık uykularımı kaybettim inan

yok kıs ne eşi ya estoş beklediğim istediğim hiçbişey olmuyor anacım yaf bi dünya sıkıntı var ama biri çoooooook önemli ne diye sorma anlatamam ama maddi değil çok manevi bişey olmuyo arkadaş sağa çeviriyom sola çeviriyom hep ben zarardayım bana dua et hayırlısıyla bi sonuca ulaşsın artık uykularımı kaybettim inan
ay cnm kıyama yaa tabiki dua ederim ama belki de hayırlısı böyledir

yada daha zamanı değildir

hakkında hayırlısı olsun inşallah

anlatmak istersen özelden yazabilirsin :34:
kıs nasıl ondan oluyo ki bak sen azeri cadusuna :9::9::9:

eskiden bi sitede yapmış

kıs cücük mademe iki kelam bişi yazmiicaktın ne demeye geldin :33::33::35::35:

yok kiz dun bizim camasir asma yeri vardi kirilmis iki saat yapamadik bugun yenisini getirmislerde ona bakiodum dun biraz reklam etti bizim komsu hemen yenisini almislar iyiki bari ben ilk defa asiyodum oraya beceremedimde komsuyu cagirdim sayemde yenisi geldi:1:

bide yarin gidecem daha bavulum hazir degil bugun artik bavulumu neyim hazirlarim evide silerim supururum tozlarida ustten alirim zaten ben gidince gelen giden olmayacak :27:

Çok acıktımm:56:

Sağol canım benim:54:
Sen yedin mi yemeğini ne yedin?

Geç yedim öğleni akşam yemem heralde :1:
Öğlene kadar uyuduğum için kahvaltı-öğle karışık oluyo
Söylemeyeyim ne yediğimi orucunu açınca konuşalım bunları :1:
Zorlanıyo musun,bakalım zorlancak mıyız Ramazan'da

Geç yedim öğleni akşam yemem heralde :1:
Öğlene kadar uyuduğum için kahvaltı-öğle karışık oluyo
Söylemeyeyim ne yediğimi orucunu açınca konuşalım bunları :1:
Zorlanıyo musun,bakalım zorlancak mıyız Ramazan'da
Acıktım ama susama daha çok valla susuzluğa hiç dayanamıyorum
İnşallah Ramazan çok güzel geçecek canım Rabbim sabrını veriyo
Hıııı :36:seni gidii çok lezzetli bir şey yedin o zaman söylemediğine göre:)

lannnnnnnnnnnn oyleeee degilllll oyyyyy klima yok hicbisey yok adam dokunacak deyi odum kopuyo
yaniyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm:30:

Haa ne bileyim yaniiiii şekerimmm burda yağmur yağdı sabah
Şimdide püfür püfür esiyo:1:
Kızım sen tatilde değilmisin
O nasıl tatil yaa yandıktan sonra ne anlamı kaldı:9:

Back
X