• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor bitti sohbete devam

Kızlar geçen sene ramazanda ki zamanlarınızı hatırlayın.. o zaman ki yaşadığınız hayatla şuan ki çok farklı mı? yoksa aynı monotonlukta devam mı ediyor..

Nolsun ya hep aynı takılmaca işte.. Merve02 senle daha önceden konuşuyoduk ama hatırlamıyorum tam ya bekar mıydın sen canım :26:

Kız sende amma balık hafızalısın haa:27:
Yok canım ben evliyim 2 yıllık
Henüz çocuğum yok
İşte kendi çapımda Allah'ın garip bi kuluyum:1:

Kız sende amma balık hafızalısın haa:27:
Yok canım ben evliyim 2 yıllık
Henüz çocuğum yok
İşte kendi çapımda Allah'ın garip bi kuluyum:1:

ya ben unutuyorum nickleri hep karıştırıyorum.. şimdi sizi göre göre alıştımda nicklere bu seferde emin olamıyorum hatırlayamıyorum tam o yüzden sordum :17:

Kızlar geçen sene ramazanda ki zamanlarınızı hatırlayın.. o zaman ki yaşadığınız hayatla şuan ki çok farklı mı? yoksa aynı monotonlukta devam mı ediyor..

Bende çook ama çokk şey değişti kişilik olarak
Çok şey yaşadım şu bir sene içinde
Ama hayatım olarak aynı değişen bir şey yok
Yine iki kişiyiz yine aynı şehirdeyiz yine aynı evdeyiz

ya ben unutuyorum nickleri hep karıştırıyorum.. şimdi sizi göre göre alıştımda nicklere bu seferde emin olamıyorum hatırlayamıyorum tam o yüzden sordum :17:

Tamam cnaım ben şaka yapıyorum takılıyorum sadece
Tabi olur öyle şeyler
Çünkü onlarca kişiyle sohbet ediyo insan bi gün içerisinde

Yarın kuaföre gideceğim inşallah
Saçlarımı nasıl bir model kestirsem
Sıkıldım artık kat kat modelden yaa:37:

Bende çook ama çokk şey değişti kişilik olarak
Çok şey yaşadım şu bir sene içinde
Ama hayatım olarak aynı değişen bir şey yok
Yine iki kişiyiz yine aynı şehirdeyiz yine aynı evdeyiz

Benimde çok şey değişti hayatımda.. şöyle geçen sene ramazanı düşünüyorumda.. kendi kendime şaşıyorum ne çok şey değişmiş bir senede..

Tamam cnaım ben şaka yapıyorum takılıyorum sadece
Tabi olur öyle şeyler
Çünkü onlarca kişiyle sohbet ediyo insan bi gün içerisinde

aslında ben sohbet topiklerine çok takılmıyorum haliyle de öyle onlarca kişiyle sohbet etmiyorum ama seni ne kadar hatırlasamda hayatını hatırlayamadım ondan sordum. yoksa daha önce sohbet etmiştik hatırlıyorum ama daha çok ben anlatmışım sanırım :27:

Benimde çok şey değişti hayatımda.. şöyle geçen sene ramazanı düşünüyorumda.. kendi kendime şaşıyorum ne çok şey değişmiş bir senede..
Öyle ya öyle bir seneyi geçtim bir günde bile insanın hayatı nasıl değişiyor:(

Saçlarının uzunluğu ne kadar
Yazın saç hiç çekilmiyo ya

Şuan ölçtüm sütyenimin kopçasının oaraya geliyo:1:

aslında ben sohbet topiklerine çok takılmıyorum haliyle de öyle onlarca kişiyle sohbet etmiyorum ama seni ne kadar hatırlasamda hayatını hatırlayamadım ondan sordum. yoksa daha önce sohbet etmiştik hatırlıyorum ama daha çok ben anlatmışım sanırım :27:

Evet canım daha çok sen anlatmıştın:9:
Bak bunu hatırlaıdn işte:1:

Yeşim bide merve02 yazmana gerek yok direk merve diye yaz canım yorulmasın parmakların:1:

Olumlu yönde değişimler ama yaralayıcı şeyler geçen seneyi düşününce üzülüyorum yani ister istemez :14: ama bugünümede şükürler olsun diyorum :54:

O zaman ne mutlu sana,bugünün dününden daha iyiyse

Şuan ölçtüm sütyenimin kopçasının oaraya geliyo:1:

Bob modeli kestir bence :34:
Ben kestirdim kışın,çok memnun kaldım
Benim saçlarım kalçamdaydı

Back
X