Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolsun ya hep aynı takılmaca işte.. Merve02 senle daha önceden konuşuyoduk ama hatırlamıyorum tam ya bekar mıydın sen canım :26:
Kız sende amma balık hafızalısın haa
Yok canım ben evliyim 2 yıllık
Henüz çocuğum yok
İşte kendi çapımda Allah'ın garip bi kuluyum![]()
Kızlar geçen sene ramazanda ki zamanlarınızı hatırlayın.. o zaman ki yaşadığınız hayatla şuan ki çok farklı mı? yoksa aynı monotonlukta devam mı ediyor..
Bence senin net gittiYa bi an site mi gitti geldi yok benim net mi gitti geldi![]()
Bugünlerde borçlarımı tutuyorum ya
Ohh ne güzel yaa organlarım dinlendi resmen
Midemi çöp kutusuna çevirmiişim
Vücüdum nasıl hafif bi kaç gündür
Ayy canım yaa teşekkür ederim
Senin yüreğin güzel bence![]()
ya ben unutuyorum nickleri hep karıştırıyorum.. şimdi sizi göre göre alıştımda nicklere bu seferde emin olamıyorum hatırlayamıyorum tam o yüzden sordum![]()
Ayy maşallah canım sana valla ne güzel yapıyorsun gıpta ettim resmen.
Bende çook ama çokk şey değişti kişilik olarak
Çok şey yaşadım şu bir sene içinde
Ama hayatım olarak aynı değişen bir şey yok
Yine iki kişiyiz yine aynı şehirdeyiz yine aynı evdeyiz
Yarın kuaföre gideceğim inşallah
Saçlarımı nasıl bir model kestirsem
Sıkıldım artık kat kat modelden yaa![]()
Benimde çok şey değişti hayatımda.. şöyle geçen sene ramazanı düşünüyorumda.. kendi kendime şaşıyorum ne çok şey değişmiş bir senede..
Tamam cnaım ben şaka yapıyorum takılıyorum sadece
Tabi olur öyle şeyler
Çünkü onlarca kişiyle sohbet ediyo insan bi gün içerisinde
Değişimler iyimi kötü mü ?
Umarım iyidir
Öyle ya öyle bir seneyi geçtim bir günde bile insanın hayatı nasıl değişiyorBenimde çok şey değişti hayatımda.. şöyle geçen sene ramazanı düşünüyorumda.. kendi kendime şaşıyorum ne çok şey değişmiş bir senede..
Saçlarının uzunluğu ne kadar
Yazın saç hiç çekilmiyo ya
aslında ben sohbet topiklerine çok takılmıyorum haliyle de öyle onlarca kişiyle sohbet etmiyorum ama seni ne kadar hatırlasamda hayatını hatırlayamadım ondan sordum. yoksa daha önce sohbet etmiştik hatırlıyorum ama daha çok ben anlatmışım sanırım![]()
Evet canım daha çok sen anlatmıştın
Bak bunu hatırlaıdn işte![]()
Olumlu yönde değişimler ama yaralayıcı şeyler geçen seneyi düşününce üzülüyorum yani ister istemezama bugünümede şükürler olsun diyorum
![]()
Şuan ölçtüm sütyenimin kopçasının oaraya geliyo![]()