Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

bir kız dört adamı korkuttu

akannehirakannehirakannehir anamm ne kadar zayıflamışlarr akannehir tartıyor acun birde akannehir

sinir oluyorum ihsana,
bu yarışma istediğini yazar

İhsan diyorki; biz Merve'nin Başak'ı söyleyeceğini bilmiyorduk. Gruptaki arkadaşlar Oğuzhan Abi de dahil şok olduk, tepkimizi çekti bu tavır. Ya, Oğuzhan tepki gösterdiği için mi adı söylenmeyince ohh! dedi?
Aydın, Merve'yle düelloya kalacak gibi.

ya sanki daha çok zayıfladı 4 kilo mu vermiş sadece erkeklerden 10kilodan az veren yok boyu kaç acaba?CADIARZU

Ya kilosu çok olanlar daha çabuk ve çok verirler ya genelde, onun da zaten azıcık kilosu olduğu için anca o kadar verebilmiş. Evet daha çok vermiş gibi gözüküyor ama. Boyunu hiç bilemiyorum

Ben Merve'nin yerinde olsaydım, oyunu kazanınca yanımda götüreceğim kişilerden biri olarak İhsan'ı söylerdim. Bakalım, İhsan Merve'nin davetini kabul edip onunla gidecek miydi. Sırf denemek için İhsan'ı davet ederdim.

oğuzhan ne diyor anlamıyorum

Oğuzhan bunu hep yapacak, o anca kendi adı söylenince tepki gösterir. İhsan bile dense Oğuzhan ohhh diyecek.Şimdi de İhsan korkusuna konuşuyor böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…