Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Onu ben de düşündüm ama oyun kurallarında kabul etmeme gibi bi durumları olabiliyor mu?

hadi merve kazan şu düelloyu
valla ödüllerde hepsi mervenin yanında can ciğer oluolar
iş elemeye gelince atıp tutuolar
asıl bunlar iki yüzlü asıl bunlar arkadan vuruo

oğuzhan ne diyor anlamıyorum

Takılıyor işte meydan onlara kaldı ya ondan makineli tüfek gibi döküyor içini :)))
erkekler çok komik ya :roflol::roflol: durup durup yicez yenecez mahfetcez Allahın izniyle dualarla yahu bu kızda insan bu kızda sonuçta müslüman :) boyutu değiştirmenin oyundan çıkarıp bu noktalara getirmenin mantığı nedir çok saçma..ben bunları yazıyorum uzun dilli hohlayan adam hala konuşuyor :roflol:

Bu Oğuzhan da haftalardır kadınsızlıktan mıdır nedir habire tanga diyor.kaydirigubbakcemile3

hadi merve kazan şu düelloyu
valla ödüllerde hepsi mervenin yanında can ciğer oluolar
iş elemeye gelince atıp tutuolar
asıl bunlar iki yüzlü asıl bunlar arkadan vuruo

vereliniortak

merve itiraf etti işte başaktan kurtulmak istiyordum etkiledim diğerlerini evet sağ gösterip sol vurdum diye bilerek yaptı intikam aldı işte akannehirakannehir

acun süper ya tamam iki tarafta doğru işte bu bir yarışma dedi :lepi: ay bende naklen yayın aracı gibiyim :roflol:

Aydın hala şaşırdım diyo yadelikafadulden ne bekliyodun ki. seni de görücez Aydın Bey inş giderken

gıcık aydın,inşallah merve kazanacak

Peki İhsan neden demedi;

"Arkadaşlar ben hepinizden güçlüyüm Merve'yi yenerim siz alın bu dokunulmazlığı beni söyleyin Merve'nin karşısına çıkayım yeneyim onu"

en kolay yol buydu neden yapmadı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…