Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

2. uyarım
sadece bir yarışma bu arkadaşlar
siz 500.000 kazanmayacaksınız onun için yemeyin biribirinizi emi canlarım

Bu herif Aydının adını nasıl vermedi acaip şaşırdım.
Yalaka Aydın ''abi görüyor musun delikanlı adam'' demez mi bir de.:tomato:
Bunlar ne biçim adamlar ya?

Aydın orada nasıl böğürdü öyle
Bir aslan kükrüyor sandım pardon bir aslan miyavlıyor sandım:roflol:

ay bende cok gicik oldum bu lafina sırnaşık şey mervede iyi sabir var, insanin aydini bogasi gelecek ya kafamçokkarıştı hic erkek gibi degiller...

yaa bu yarışmaysa yarışmayı kuralına göre oynamak lazım..yok öyle neymiş arkadan vurmuş sol göstermiş sağ vurmuş.....ohhhh iyi etti merve...kızlarında bişeyler yapabileceğini österdi..aferin uleynnnnnnnnn:)))

Elemezsen elenirsin! kural bu dedi Merve sonuna kadar da haklı..Acun çok güzel ifade etti.."Başağı uçurdun!!!" :roflol:

kesinlikle her kelimene katılıyorum kıskandığı için başağı yolladı ki dedi amacım başağı yollamaktı diye hele o ağız göz hareketleri gıcık gıcık gülmeler çatlamış kıskançlığından haspaalsanaalsanasmile şimdide kahraman oldu başımıza halbuki sinsi ve arkadan bıçaklayıcı lmaz:

arada yazılanları okumadan alıntı yaptım yukarıdaki yazıyı arkadaşa katılıyorum ama millet para kazanacak diye lütfen burda birbirinizi kırmayın arkadaşlar sonuçta bizim için eğlence sadece onlar yarışacak bizde eğleneceğiz burdaki çoğu arkadaş mervenini kazanmasını istiyor ama benn sonuna kadar ihsan diyorummmmm :lepi:

benim anlamadığım bu yarışmanın kuralımı değişti,eleyeceğin kişiyi söyleyeceksin diye.değiştiyse hala neden gizli oylama yapılıyorbilmiyorumkismile

demet akalında twitter da mervayla ihsan burda demiş heaa..olayı kesin sizz..biz burda hiç yorulmayalım.adamlar kankadır şimdi kesin!! demette de hiç bişi demiyorum.daha survivor yazılımını bıle blmyr mu? gtmş nasıl yazmışş bide o baştan beri ihsancıydı.kendi progrmnda demişti.ihsancıyım bn dye..alsn evne tatlıda yidirsin topiklesin final için ... bakalım bu hafta neler dcek ihsan..nasıl hırslı çocuk.doknlmazlık oyunu için 1 saatte kas yaptı.hırsından hasta olmazsa hiç şaşırmamm:umursamaz:

Merve harbi kızzzz

çok güzel yorumm

İhsan la Merve kanka olmuş galiba.. Demet Akalın'a yemeğe gitmişler Merve'yle birlikte,twitterında yazıyordu demet akalın 'ın,yazdıklarınızı İhsan'a okutuyorum yazmış ,İhsan da bana saydıranları kucaklıyorum diye cevap veriyormuş.. Doğru yolu buldu sonunda galiba İhsan,yoksa hiç konuşmıcam dediği insanla yemeğe gitmezdi,Başak onu da dışarda satmıştır.:roflol: :roflol:

İhsan'cığım ben yeni arkadaş buldum,abilerim!ay pardon arkadaşlarım demiştir ,hopp döndür Başak :roflol:

ayşe özgün şimdi herşey için sağlık programında canlı yayında lütfen merveyi alkışlayalım dört erkeğe karşı yine çok iyi mücadele verdi dedikaydirigubbakcemile5
acunla aynı kanaldalar, demekki final falan olmadı ki, o da tv den takip ediyor:hulya:

Yok chess olmadı,yarı final ve final canlı çekilecekmiş,elenenlerden biri de galiba sms oylarıyla tekrar katılacakmış.. İçimden bir ses eğer olursa kesin Hakan olur diyor:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…