Bu herif Aydının adını nasıl vermedi acaip şaşırdım.
Yalaka Aydın ''abi görüyor musun delikanlı adam'' demez mi bir de.:tomato:
Bunlar ne biçim adamlar ya?
Aydın orada nasıl böğürdü öyle
Bir aslan kükrüyor sandım pardon bir aslan miyavlıyor sandım:roflol:
Aydın'ın babası vefat etmiş, onu öğrenmiş Acun'dan, o yüzden parçalıyomuş üstünü başını öyle.
evet bu bi oyun
para için insanlığını satmak oyunumu acaba?
bir insan kendisinden, insanlığından birşeyler kaybediyorsa isterse dünyalar onun olsun
yalanla entrikayla kazanılmış bir hak felaketten öte değildir..
bu yarışmada savunduğum kimse yok..
başak ta merve de iksini de tanıyorum
aynı okuldayız..
erkeklere gidip başağı yazdırmakla ve karşısına başağın elenmesi için ihsanı çıkartması
ve bunları iyi bir şey yapmış gibi arkasında durması acınacak bir durum..
başak karşı gruba geçse bile merveye olan tavrı her zaman için belliydi..
başağında hataları var tabi ama merveye karşı değil.. yaptıkları her işten mervenin haberi vardı günler öncesinden, asla sağ gösterip sol vurmadılar..
başağı dinlemiş mantıksal davranmış..
demekki başak dinlenilmesi gereken biri..
herkes bunun bir strateji olduğunun arkasında duruyor..
yemişim böyle bir stratejiyi, bu stratejiyi adadaki herhengi biri için yapmış olsaydı belki
ama arkadaş olduğu birini sırtından bıçaklamak.. yazık!
mervenin yaptığı bir anlamda kıskançlık..
onun daha çok sevilmesi, tutulması merveye dokunmuş olsa gerek..
çünkü onun dışında başağın kendi şahsına yaptığı bir yanlışlığı olmadı..
ödül oyununu bile Merveyle beraber gitmek için can atıyodu..
hadi hepsini geç.. ada konseyinde başak konuşurken ertana dönüp dur şimdi göstericem günlerini onlara diyip kendini yeterince düşürmesi ancak merveye yakışacak bir durum olabilir..
benim en çok şey hoşuma gitti ya
hani merve'ye yükleniyorlar ya sen başak'ı yazdırdın bize, senin yüzünden onu eledik diye
merve de: ''evet'' diyor, ''evet aynen öyle yaptım, yarışma bu, akıllı davrandım, mantığımla hareket ettim'' :icecream:
herkes inkar edecek, hayır ben oyun çevirmedim diyecek sanıyordu
merveden öyle bir cevap alınca donup kaldılar benim içimin yağları e-ri-dii ! :dance:
çok güzel yorummmerve tek başına savaşıyosa onlardan daha çakal olacak siz hiç gördünüzmü sürüye saldıran aslanın haber verip geldiğini bi amacı vardır sessizce gelir alacağını alır çünki tekdir.mervede tek kim koruyor onu 4 kişi yemin etmiş oyuncak gibi herkesle oynadılar kandırdılar( aydın mesela) teker teker herkesi yolladılar asıl kimlerin ne olduğu belli bunu nedense kimse görmek istemiyor napsaydı merve kuzu gibi beklesemiydi onun yerinde sizde olsanız aynı şeyi yapardınız ama yaptığınız şerf...lik olmazdı yerimseniben
haklısın cnm
başak hakanı tutmasa dahii kızları tutacakdı hemen abilerim die koşmıcakdı abileri son 4 e yemin etmiş başağı her halukarda yazacaklardı.bunu hepimiz biliyoruz merve satmdı kimseyi doğru olanı yaptı takdir ediyorumyerimseniben
ayşe özgün şimdi herşey için sağlık programında canlı yayında lütfen merveyi alkışlayalım dört erkeğe karşı yine çok iyi mücadele verdi dedikaydirigubbakcemile5
acunla aynı kanaldalar, demekki final falan olmadı ki, o da tv den takip ediyor:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?