Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Sürü demeyelim ona da gerçekler ortada diyelim,madem gerçeğiniz başka çürütün argümanlarımızı,ben size katılmıyorum şu şu yüzden deyin mesela,ben bir sürü soru sormuştum yazdıkalrımda,mantıklı cevaplar verin,ikna olalım sizin gerçeklerinize Modemo

vardır bi bildiği cnm çobanın peşiden giden sürülerin ozaman anormal olan sensin demektir bu durumda.bu yorumu yapmak istemezdim ama bu topikdeki herkese saygısızlık etmiş oldun dayanamadım kusura bakmayerimseniben

Galiba olucakmış öyle bişi,acun sinyal verdi falan diye okudum bi kaç yerde.Hakan olsun yaee :lepi:

sms oylarıyla bi kişi geri dönecekmiş sanırım e filane 4 kişi gidecekse haftaya da 1 kişi gidip 3 kişi kalcaklarsa adada demekki dışardan biri gelecek bencede hakan gelsin canla başla yarışan biriydi o

arkadaşlar herkesin doğrusu benim doğrum olacak die bişi yok..
benim burda toplasan 5'i geçmiycek mesajım vardır ve onlarda belirttim neden mervenin yaptığını doğru bulmadığımı.. Allah aşkına okumadan konuşuyosunuz yani.. hiç birinizin yorumuna ben yorum yapmadım..
istediğinizi konuşuyosunuz ki doğal hakkınız, bende kendime göre doğrularımı paylaştım, paylaşmam için sizinle hem fikir olmam gerekmez üstelik, saygı duyuyorum, saygı duyun..yanlış bulduğum bir durumu belirttim.. "sürü" kelimesi sadece benzetme.. alınganlık yapmayın.. sürüden ayrıyım.. kurt kapacak olsa bile böyle düşünen bir sürünün içinde olmak istemiyorum kendimce.. yoruma açık bi yer olmaktan çıkmış, merve topiği olmuşş burası.. yorum filan yapmıycam arkadaşlar.. buyrun topiğinizde eğlenmeye bakın.. gün doğmadan neler doğar.. burda adadaki hiç kimse umurumda olmadan, kimseyi savunmadan sadece mervenin yaptığı insanlık ayıbından bahsettim... hayde bakın kayfinize kuzular... günah keçisi ayrılır sürüden kaçar... :umursamaz:

Hah işte tam da mesele bu,ben sizin mesajınıza istinaden yazmadım hiçbir yazdığımı,içimden geçenlerdi,yoruma açık bir yer diye yazdım,siz de öyle,ama farklı fikirler olacağı için sizin mesela^''insanlık ayıbı'' dediğiniz şeye katılmayanlar fikirlerini belirtti,katılmayanlar sorular sordu,düşüncelerini anlattı,ben sizden alıntı bile yapmadım,ikiliye dönmesin diye,katıldığım fikirleri yaptım,diğerlerine sadece yazdım,ama karşıt fikirler çok olduğundan,yani çoğunluk bunu insanlık ayıbı gibi değil,oyun,kural ,strateji, olduğu konusunda hemfikir olunca sürü dediniz. Herkes fikrini yazıyor,siz de günah keçisi falan değilsiziniz.Sürü deyince herkese cevap hakkı doğdu anlatabiliyor muyum?

Neden insanlık ayıbı olmadığını anlattım ben kendimce,ikna olmuş olmalısınz ki,neden hala bu fikirde olduğunuza dair karşı bir tez söylemediniz.Ayıp,ayıp dediniz sadece,ha demek zorunda değilsiniz,o zaman sürü de demeyin lütfen.Ben sadece merveyi savunmadım,aydınla ilgili de ihsanla ilgili de,başakla ilgili de yazdım ayrıca,ama hepsi birbirine bağlı takdir edersiniz

Son düzenleme:
mervenin yaptığı akıllılık herkese niye ayıp olarak görünüyor anlamış değilim.

yarışma bu arkadaşlar yarışma.

grup olmak falan hikayee. hepsi lafta.

ayıpsa ayıp baştan beri herkes ayıp yapıyor onları mı dökelim tek tek.

merve son 4 e kalınca onun yaptığı rahatsız etti herkesi, önce yapılanlar unutuldu. çünkü şu anda az kişi kaldı ve herkesin gözü şu az sayıda kişinin üstünde.

merve sinsilik de yapmış olabilir, arkadan da vurmuş olabilir, sonuna kadar arkasındayım, çünkü bu bi yarışma, kazansa da kazanamasa da merve benim favorim.

ne yani orda aile mi kuruyorlar, dostluk mu pekiştiriyorlar, o tarz sevgi-sadakat yarışması mı bu, hayır.

hırslı ve akıllı olan kazanır. süper yaptı merve bence. heyecan geldi yarışmaya.
:icecream:

ayrıca şunu da belirteyim sürü kelimesi hiç hoşuma gitmedi.

siz onu temsilen söylemiş olabilirsiniz ama kattığı anlam ne olursa olsun hiç hoş değil.

madem temsilen söylediniz o söz kalıbını kullanmayıp klasik kelimelerle ifade etseydiniz kendinizi ve yanlış anlamalara mahal vermeseydiniz.

ikili tartışmalara girmek istemem ama siz merveyi savunan herkese sürü derseniz bunu herkes rahatça üstüne alınır ve cevap yazar çünkü cevap hakkı doğuruyorsunuz.

sürünün dışında olmayı da bir marifetmiş gibi gösterip bizi mervenin ayıbını destekler gibi gösterdiniz ne kadar ayıp.

çobanın ardındaki koyun sürüsü gibi demek, hiçbir şeyi sorgulamadan bilmeden birbirine eşlik etmek, biri ne yaparsa diğerinin de bilinçsizce onu yapması demek.

kimsenin burda çıkarı yok merveyi veya başağı veya daha başka birini savunmakta. sadece yorumumuzu katarak yazıyoruz.

kendi doğrularımızı savunurken diğerlerine de saygı gösterelim lütfen.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ihsanın emriyle merveye ''seninle muhatap olmıcaz merve'' diyen ertan ağzı kulaklarında merve'nin yanında ödüle gidiyo. hani gruptunuz ? Bu gece bizim gecemiz falan diyo. Ekranlardan çocukları uzak tutmak lazım bu adam çıkınca,ya da izleticeksin böyle olma çocuğum yeter diyeceksin.kaydirigubbakcemile3

iyide başağı merve yazmadıki abiler yazdı, demekki başağın gitmesini onlar istiyordu

kısssss öperimmmmm seniiiiii:1hug:

:içelim:

walla ben merve'nin yaptıına sonuna kadar hak veriorm çnkü işin ucunda 500bin var. ben olsam bende aynılarını yaprdım.ihsan kazansa aydına ertana oğuzhana vericek mi o paradan? bu bireysel bi yarışma grup falan hikaye. kimse kimseye kazık atmadı sırtından bıçaklamadı. herkes kendini düşünmk zorunda çnkü.. ne demişler aşkta ve savaşta herşey mübahtır...

allahım bi tv programından olay nerelere gelmiş
sürüden farklı yegane insan sen değilsin arkadaşım, burda ihsanı savunan başkalarıda var ama onların bi çoğu farklı fikirlere saygılı arkadaşlarımız
kaydirigubbakcemile5
tabii bu abiciklerin canı can, merveninki patlıcan, eksik etek geri dursun, ne o öyle abileri varken çelme takmak onamı kalmışsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

deriiiin bi hoooh çek

Nutkum tutuldu chessim sempatiksalakcinni

Hiç beklemiyordum ya ben Aydın olur diyordum.
Oğuzhan'da ödüle gitmeyi mi bekliyordu, dokunulmazlığı alana beni yazın demek için.
Anlaşıldı o tembel haller, herşey sırf bir ödül içinmiş.
O Panama güzelleriyle yürüyen diskotek'te göbek atmak içinmiş.
Anlaşıldı.
Hooohhh.

:roflol:

bende taraf deyilim ama geçen bi izledim kızlar kalırsa başakla merve için ertan aydın oğuzhan konuşuyolardı birbirlerine kırdıralım bunları diye aydının babasımı ölmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…