eğlen canım istediğin kadar eğlen, bişey dediğim yok hayatım :sm_cool:
ama yorumlarını benim mesajımın içeriğine yönelik yaptın..
üstüme alınmam çok normal çünkü hepiniz bi çobanın peşine takılmış sürü gibisiniz..
sürüye katılmayan bir benim.. bariz şekilde ortada..
neyse canım size iyi eğlenceler diyorum :icecream:
Galiba olucakmış öyle bişi,acun sinyal verdi falan diye okudum bi kaç yerde.Hakan olsun yaee :lepi:
ikili tartışmaya girmeyin arkadaşlarlmaz:
arkadaşlar herkesin doğrusu benim doğrum olacak die bişi yok..
benim burda toplasan 5'i geçmiycek mesajım vardır ve onlarda belirttim neden mervenin yaptığını doğru bulmadığımı.. Allah aşkına okumadan konuşuyosunuz yani.. hiç birinizin yorumuna ben yorum yapmadım..
istediğinizi konuşuyosunuz ki doğal hakkınız, bende kendime göre doğrularımı paylaştım, paylaşmam için sizinle hem fikir olmam gerekmez üstelik, saygı duyuyorum, saygı duyun..yanlış bulduğum bir durumu belirttim.. "sürü" kelimesi sadece benzetme.. alınganlık yapmayın.. sürüden ayrıyım.. kurt kapacak olsa bile böyle düşünen bir sürünün içinde olmak istemiyorum kendimce.. yoruma açık bi yer olmaktan çıkmış, merve topiği olmuşş burası.. yorum filan yapmıycam arkadaşlar.. buyrun topiğinizde eğlenmeye bakın.. gün doğmadan neler doğar.. burda adadaki hiç kimse umurumda olmadan, kimseyi savunmadan sadece mervenin yaptığı insanlık ayıbından bahsettim... hayde bakın kayfinize kuzular... günah keçisi ayrılır sürüden kaçar... :umursamaz:
buyrunnnnnnnnn evet çok ayıp...
ayrıca şunu da belirteyim sürü kelimesi hiç hoşuma gitmedi.
siz onu temsilen söylemiş olabilirsiniz ama kattığı anlam ne olursa olsun hiç hoş değil.
madem temsilen söylediniz o söz kalıbını kullanmayıp klasik kelimelerle ifade etseydiniz kendinizi ve yanlış anlamalara mahal vermeseydiniz.
ikili tartışmalara girmek istemem ama siz merveyi savunan herkese sürü derseniz bunu herkes rahatça üstüne alınır ve cevap yazar çünkü cevap hakkı doğuruyorsunuz.
sürünün dışında olmayı da bir marifetmiş gibi gösterip bizi mervenin ayıbını destekler gibi gösterdiniz ne kadar ayıp.
çobanın ardındaki koyun sürüsü gibi demek, hiçbir şeyi sorgulamadan bilmeden birbirine eşlik etmek, biri ne yaparsa diğerinin de bilinçsizce onu yapması demek.
kimsenin burda çıkarı yok merveyi veya başağı veya daha başka birini savunmakta. sadece yorumumuzu katarak yazıyoruz.
kendi doğrularımızı savunurken diğerlerine de saygı gösterelim lütfen.
kesinlikle tarafsızım..
mervenin güçlü bir rakibini göndermek istemesi en doğal hakkı..
bunu daha etik yapabilirdi, yalanla dolanla değil, kendini basitleştirerek değil..
başak, merve değil bir başkası tarafından elenip gitmiş olsaydı zerre umrumda olmazdı, başağın adada olmaması da şuan umrumda değil... mesele başak hiç değil..
mesele şu;
başak yada bir başkasının hiç farketmez, gerçek anlamda çok güvendiği birisi tarafından adadan gönderilmesi..
yani yaşanan zavallılığa kızıyorum
mervenin şe...fsizliğine kızıyorum..
kısssss öperimmmmm seniiiiii:1hug:
hooohh
Oğuzhan gitmiş öyle mi kaydirigubbakcemile3
deriiiin bi hoooh çek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?