Yok evet MonaPisa,13 eylül canlı olcakmış..
ertan nasıl da unuttu çok övündüğü limuzine ilk kez mervenin sayesinde bindiğini, ödül oyununda ilk onun ismini söylediğini
malesef bursaspor da şampiyonluğuyla beraber insanların gözünde artan değerini bu çakma taraftar yüzünden kaybedebilirgamyoncuiremsu
ben bursasporun yerinde olsam 3-5 kuruş verir "abi nolur sen git başka takımın taraftarı ol, bizden uzak ol" derimsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
vala bu adam sayesinde çok sevdiğim bursalılardan soğudum merveyi tebrik ederim ordaki 3 erkekten daha delikanlı kız utansınlar o kızdan para için herşey yapılmamalı
ertan nasıl da unuttu çok övündüğü limuzine ilk kez mervenin sayesinde bindiğini, ödül oyununda ilk onun ismini söylediğini
malesef bursaspor da şampiyonluğuyla beraber insanların gözünde artan değerini bu çakma taraftar yüzünden kaybedebilirgamyoncuiremsu
ben bursasporun yerinde olsam 3-5 kuruş verir "abi nolur sen git başka takımın taraftarı ol, bizden uzak ol" derimsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
adam kuşlarına ağlıyor yaa
babası felan ölmemiş
kuşları için köpürüyor
internetteki haber gerçek değilmiş demekki.
kuşları için bağırıp üstünü başını yırtıyormuş o kadar
kusum aydindelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?