Bu İhsan,Aydın,Ertan kankalardı demi,ha sen kazanmışsın ha ben diyorlardı,neden akşam İhsan Aydın kazanınca o kadar sinirlendi,direk gidip tebrik etmek yerine,Aydın da korktu,üzüldü,ağladı,bide özür diledi kazandı diye.. Yok anlamıyorum ben ya.. Aydın içinde bir dekoder lazım,bir cümle içinde 5 kez fikir değiştiriyor,kankasına Yalpak adamsın dedi bide yaa,gözünün içine baka baka..akannehir
aaaaaa allah aşkına yaw, abi kardeş onlar, onları kimse yıkmadı 500 bin mi yıkcak, sende yani, yanlış anlamışındırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
aaaaaa allah aşkına yaw, abi kardeş onlar, onları kimse yıkmadı 500 bin mi yıkcak, sende yani, yanlış anlamışındırsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,
aydın-yani sana yalpak dedim ama yani,yanlış anlama yani,seni çok seviyorum yani,kusra bakma ,kötü anlamda değil yani..ama yarışma yani:bbo:
Kızlar ben izleyemedim akşam, Aydın almış dokunulmazlığı da eleme olmamış.. haftaya mı olacakmış orasını anlamadım.
Bu aydın neden üstünü başını parçalamış orayı kaçırmışım....
Kuşu içinmiş canım,kuşunu gördü,karısı için o kadar sevinmedi adam be:roflol:
adam tırlak yaa....merve kazanır inşallaa...ama ihsanında kazanmasını istiyorum..bayılıyorum ihsana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?