Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Bende kk 'daki bayanları tşk ederim merveyi destekleyenlere yani büyük yarışmalarda erkeklerin sürekli kazanmaları beni bıktırmıştı merve hak etti akşam mutlu uyuyacağım iyi akşamlar bayanlar

Aynı düşüncedeyim senle canım hep erkekler kazanıyor bütün tvdeki yarışmaları ,kızlar hemcinslerine neden düşman anlamıyorum kıskanıyorlar birbirlerini aslında öyle olmasalar daha iyi olur genel anlamda ve yarışmalarda diyorum tabi bunu ihsancılar üstüne alınmasın

ihsan naber kuzum :tomato: :tomato: :tomato: oturduğun yerden kulis kurmakla olmuyormuş bu işler öğrendin mi ? helal olsun merveye kız tek başına o kadar dedikoducu erkeğin arasından sıyrıldı. o erkekler var ya kalıplarından utansınlar. ohhh olsun hepinize........

üzüldüm merve'nin kazanmasına.Kadın-erkek olayı olarak bakmıyorum ben,sırf bir bayan kazansın diye destekleyemem ki öyle birini.Şimdi desteklemedim diye ben de mi kıskanıyor olacağım?Yanlış mantık.İhsan daha efendi ve iyi niyetli geliyor bana,ben her zaman niyete bakarım ben.Üzüldüm.

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:lepi: :lepi: :lepi:
:dance: :dance: :dance:
çok sevindim anlatamam
akşam yorgundum konsey oylmasında uyudum
sabah kk da öğrenirim dedim
sayfa açılınca da bir heycanla
MERVE
olduğunu görüm çok sevindim anlatamam
HAK EDEN KAZANDI
kesinlikle ve de bir bayan oluşu ayrı güzel
ananın ak sütü gibi helal olsun
güleee gülee kullan mervecim
a.s. a.s. a.s.
:teytey: :teytey: :teytey:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

emine bak kesin yarışma öncesi satın alınmıştır birileri tarafından
baksana aramışlar herkesi yazıklar olsun
adaletsiz oldu gerçekten
ihsan üzülmesin insanlığıyla kazandı zaten
iyi bir insan
para alamamasına çok üzüldüm ama
merveyede tebrikler ne diyim

peki satın alındı diyelim
oyunları neden alamadı ihsan
yada tüm türkiyeyimi satın aldılar merveciler
ne olur arkadaşlar mantıklı olun biraz
bu KIZ hakkıyla geldi oraya
grupsuz yeminsiz kulissiz

bende mervenin kazanmasına çok sevindim ve çok mutlu oldum.
kesinlikle hakettiğini düşünüyorum.
ihsan çok akıllıca oynadı, oğuzhan, ertan, aydını kendine bağladı.
sözde dostluk, arkadaşlık diye hepsini uyutu. kendini finale taşıdı.
merve tek başına yarıştı ve bileğinin gücüyle hakederek kazandı.
güle güle kullansın parasını. hihoyyyt

bende mervenin kazanmasına çok sevindim ve çok mutlu oldum.
kesinlikle hakettiğini düşünüyorum.
ihsan çok akıllıca oynadı, oğuzhan, ertan, aydını kendine bağladı.
sözde dostluk, arkadaşlık diye hepsini uyutu. kendini finale taşıdı.
merve tek başına yarıştı ve bileğinin gücüyle hakederek kazandı.
güle güle kullansın parasını. hihoyyyt

çok merak ediyorum
bu grup reel hayatta da görüşmeye devam edecekmi
hiç sanmam:dilcikar:

mervenin kazanmasına çok sevindim. kesinlikle hak eden kazandı alkisalkisalkis

Bütün konseylerde şikayetler, adada kulisin en büyüğünü kendileri yaptılar herkesin arkasından toplanıp toplanıp kaynattılar bunlar normaldi..İHSAN'a düşman değildim ama bir gerçek var yaptıkları ortada hepsi birbirini basamak gibi kullandı yukarı çıkmaya çalıştı..son yediden beri MERVE yalnızdı yalnız çarpıştı..kazanan belli..İhsan'ın dediği doğru ise demek iki kişi eksik aramışlar yazık oldu düelloya çıkamadı Merve ile..

:lepi::lepi::lepi:

hak eden kazandı, helali hoş olsun, çatır çatır yesin

:hooray::hooray::hooray:

böyle bi yarışmayı bi kızın kazanmış olması beni sevindirdi :lepi:
belki de dünyada ilktir hımm

üzüldüm merve'nin kazanmasına.Kadın-erkek olayı olarak bakmıyorum ben,sırf bir bayan kazansın diye destekleyemem ki öyle birini.Şimdi desteklemedim diye ben de mi kıskanıyor olacağım?Yanlış mantık.İhsan daha efendi ve iyi niyetli geliyor bana,ben her zaman niyete bakarım ben.Üzüldüm.

bencede ben ihsanın efendi olduğunu düşündüm her zaman bencede insanların niyeti önemlidir davranışı değil( ki asıl olan her zaman niyettir ) ama yanlış anlaşılmasın merveyide tebrik ederim tabiki yarıştı haketti kazandı güle güle harcasın olumunekankayizsmile

birde acunun bir konuşması var bu sadece güç yarışması değil insan ilişkileri de önemli dedi yani ihsana destek çıktı devamlı ihsanı yok milleti kullandı diye suçlandıya ama benim gördğüğüm ihsanın yarışmalardaki başarısı malum kimseyi kandırmaya ikna etmeye uğraşmadı öyle hakanın aydının ertanın yaptığı gibi kulis yapmadı destekleyenler kendi hür iradeleri ile ihsanı desteklediler ben böyle düşünüyorum sositososito

tüh ya burası en sevdiğim başlıktı yarışmadabitti :sinifsinif: ne yapcaz şimdi:delphin:

helal sana merve,
hirslandin, cabaladin, hepsini devirdin ve basardinalkisalkisalkis
kesinlikle hakeden kazandi...

ay nasil sevindim mervenin kazanmasina
bileginin gücüyle hakki olani kazandi
hakan elendiginden beri tek basina geldi taa finallere kadar
ama ihsan 4 kisiyle beraberdi
sevindim hakedenin kazanmasina:)

Back
X