Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

bende başından beri mervenin kazanması taraftarıyım . ama finale yakışmadı bazı şeyler

1. seçilen oy tam mervelikte acun bilerek böyle bir oyun koymuş
2. oyun da tam ihsanlıktı hem güç hem zeka ..

böylelikle finalın ılk etabında hem eşitlik hemde heyecan olucaktı .. ve oldu ..
iş ( halk oylaması - ve ada konseyı oylamasına gelınce ) sanki herşey zaten biliniyordu gibi bir tablo oluştu
Çok iyi bilinen birşey vardı ki halk Merveyı destekliyordu haklıydı da 4 erkeğin kıza o adada çektirdiklerinden
sonra .. Peki ya ada konseyi ? kızlar adasından merveye neredeyse tam puan cıkacagı bellıydı ..
geriye erkekler kalıyordu ki ihsanın hepsini paşa paşa ada dan yollaması hepsının ıcıne oturmuş olucaktı ve ihsana oy atmıycaklardı ( yalakaları hariç ) .. ve öylede oldu değil mi ..

İşte bu kısımda haksızlık var .. ada konseyı ile final yapılır mı ya ?
çıkarsana sen onları duelloya .. son radde de hangisi dayanıyorsa o alsın ödülü..

hem halk desteği hem ada konseyi hemde acunun oyun desteğiyle kazandı merve ..
ben merve taraftarıyım lakin haksızlık varsa iş değişiyor ..
neyse amma uzattım sonuç olarak olan oldu :)) hayrlı olsun ödülü inş .

1. oyun tam mervelikti diyosun. ihsan bir iki saniye daha dayanabilseydi merve düşecekti. başa baş giden bir oyun için nasıl tam mervelik oyun diyosunuz anlamadım.

kızlar dan tam oy alacağı nasıl kesindi? ihsanı tutan kızlar apaçık ortadaydı. üstelik 1 oyla merve öne geçti.. sanki oylarda merve ihsana fark atmışta "bunun böyle olacağı belliydi haksızlık var " diyorsunuz.

merveyi nasıl destekliyosunuz anlamadım. ortada tertemiz hiç lekesiz bir başarı var. bunu görmek takdir etmek bu kadar zormu allah aşkına..
acun ne dedi survivor sadece güç oyunu değil.. dayanma, ilişkiler, kendini sevdirme oyunu...
bence siz ihsana çok fazla üzülmüşsünüz...

merve kazandı :lepi: ben çok sevindim

oyunları geçen hafta kendileri seçtiler acunla bir alakası yok
merve 1. oyunu ihsan da 2. oyunu seçti
ki merve ilk oyunda çok zor dayandı şayet ihsan 5 saniye daha dursaydı merve gitmişti
doğrusu ben halk oylamasında ihsan konseyde merve çıkar diye düşünüyordum
ama halk oylamasında merve çıkınca olayın bittiğini anladım
iyi günlerde kullansın parayı merve

1. oyun tam mervelikti diyosun. ihsan bir iki saniye daha dayanabilseydi merve düşecekti. başa baş giden bir oyun için nasıl tam mervelik oyun diyosunuz anlamadım.

kızlar dan tam oy alacağı nasıl kesindi? ihsanı tutan kızlar apaçık ortadaydı. üstelik 1 oyla merve öne geçti.. sanki oylarda merve ihsana fark atmışta "bunun böyle olacağı belliydi haksızlık var " diyorsunuz.

merveyi nasıl destekliyosunuz anlamadım. ortada tertemiz hiç lekesiz bir başarı var. bunu görmek takdir etmek bu kadar zormu allah aşkına..
acun ne dedi survivor sadece güç oyunu değil.. dayanma, ilişkiler, kendini sevdirme oyunu...
bence siz ihsana çok fazla üzülmüşsünüz...

vereliniortak

mervenin kazanmasına çok sevindim..
onun hakkıydı sonuna kadar
bi kızın sonuna kadar mücadelesiydi onun yaşadıkları tüm kızları temsilen aldı o birinciliği ben çok mutluyum

magazin haberlerine göre başakta küçük sırlar dizisindeki çet le berabermiş. e ihsan ortadamı kaldı şimdi başak onuda bıraktı:1:

Son düzenleme:
Back
X