Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
okuyan oldumukızlar ben ctesi izleyemedim....tekrarı nezman acaba ya...bilen varmı:uhm:
1. oyun tam mervelikti diyosun. ihsan bir iki saniye daha dayanabilseydi merve düşecekti. başa baş giden bir oyun için nasıl tam mervelik oyun diyosunuz anlamadım.
kızlar dan tam oy alacağı nasıl kesindi? ihsanı tutan kızlar apaçık ortadaydı. üstelik 1 oyla merve öne geçti.. sanki oylarda merve ihsana fark atmışta "bunun böyle olacağı belliydi haksızlık var " diyorsunuz.
merveyi nasıl destekliyosunuz anlamadım. ortada tertemiz hiç lekesiz bir başarı var. bunu görmek takdir etmek bu kadar zormu allah aşkına..
acun ne dedi survivor sadece güç oyunu değil.. dayanma, ilişkiler, kendini sevdirme oyunu...
bence siz ihsana çok fazla üzülmüşsünüz...
mervenin kazanmasına çok sevindim..
onun hakkıydı sonuna kadar
bi kızın sonuna kadar mücadelesiydi onun yaşadıkları tüm kızları temsilen aldı o birinciliği ben çok mutluyum
eee kadin isterse...:lepi:mervenin kazanmasına çok sevindim..
onun hakkıydı sonuna kadar
bi kızın sonuna kadar mücadelesiydi onun yaşadıkları tüm kızları temsilen aldı o birinciliği ben çok mutluyum
eee kadin isterse...:lepi:
yada soylede diyebiliriz kadinin fendi erkegi yendii
magazin haberlerine göre başakta küçük sırlar dizisindeki çet le berabermiş. e ihsan ortadamı kaldı şimdi başak onuda bıraktı![]()
anlamadım ihsanın sevgilisi var diye biliyordum...:uhm:
bence ihsan başak'ı arkadaş olarak seviyo ama çok seviyo...:asigim: