Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

gizem ve sevgilisi kazanmasın da , ikisi de sinsi bir de ötekileri suçluyorlar,, erkekler akıllı da kızlar çok salak yaw gizem kullanıyor onları

ihsan birinci olmadı çünkü daha final çekilmedi ffinalin istanbulda çekilme ihtimali var. acun kendi sitesinde üyelerin sorularını yanıtlamış ayrıntılar var orada.

bnde yarısmanın fınalının ıstanbulda cekılcegını okudum.panamadakı cekımler bıtmıs oyuncular ıstanbula donmus.gızem we hakanın bırıncı olmasını ıstemıyorum.gızem kızları ele gecırdı.kullanıo resmen.
basak hosuma gıdıo.onun yada merwenın kazanmasını ısterım

hakanla gizeme bende sinir oluyorum hele gizemin o ağzını yaya yaya konuşmasıalsanaalsanasmile
süzüm süzüm süzülüo orda bi işe yaradığıda yok

geçen bölümde sonuna kadar izleyememiştim.
berkenin gitmesine sevindim
ney öyleya tavırlar areketler

bende gizemi doğal bulmayanlardanım
kız çok politik
sedanın herşey agzında hemen söylüyor
birde o gziem niye öyle konuşuyor ya
bilerek yapıyor bence.

favorim başak keşke o kazansaymıs ya da kazansa...erkeklerden de ihsan,metin ve kemal hariç diğerlerini kaldır çöpe at...

gizem resmen ikiyüzlü son bölümde resmen ortaya cıktı..seda berke hakkında konusurken kikir kikir güldü arkadasını savunmadı ama eleme günü birden döndüÇok üzgünüm çoook

favorim başak keşke o kazansaymıs ya da kazansa...erkeklerden de ihsan,metin ve kemal hariç diğerlerini kaldır çöpe at...

gizem resmen ikiyüzlü son bölümde resmen ortaya cıktı..seda berke hakkında konusurken kikir kikir güldü arkadasını savunmadı ama eleme günü birden döndüÇok üzgünüm çoook

aynısını düşüünüyorum vereliniortak:teytey:

ihsan kimdi ya şu gözleri şişenmiydi

şu benim liderim bundan sonra oğuzhan, o ne derse ben bundan sonra onu yaparım diyen gereksiz kişilik, lideriyle paylaşsın artık parayı
kaydirigubbakcemile3

durduk yere herkes bireysel takılırken kendi kendine lider belirliyo, askercilik oynuyokaydirigubbakcemile3

zaten geçen haftalarda 3 mü 4 hafta mı ne dokunulmazlık kazanmıştı, erkeklerin kendi içinde olan yarışmada:hulya:

keşke kızlardan biri alsaydı, erkeklerin hiçbiri hak etmiyodu:hulya:

gerçi içinizde final olmadı diyenlerde var, bakalım inşallah daha final olmamıştır:hulya:

pazartesi günü aydını gördüm ümraniyede..
hala saç sakal karışık durumdaydı
walla aydının konuşmalarını bilmeseydim
nasıl dengesiz bi tip olduğunu bilmeseydim
gerçekten çok karizma bulurdum
cildi filan çok iyiyidi walla
yaa gidip soracaktım yarışma sonucunu ama
eşim istemedi ayrıca bi elinde sigara jet hızıyla geçti önümden..
eh bekliycez sonucu ama umarım ihsan değildir!!!
o talihsiz açıklamayı yaptıktan sonra çook çook düştü gözümden..
karaktersiz buldum kendisini..
walla başağı seviyorum ..
kimseye karışmadan kendisine verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyor..
direniyor yani adam akıllı yarışıyor..
sedayıda gerçekten karakterli buluyorum..
çünkü oynamıyor, neyse o..
gerçekten hak eden kazansın bakalım..

şimdi kızlarla erkekler sarılıyolar ya, yarın birbirlerini yiceklerkaydirigubbakcemile3

ya onlar öyle doya doya yiyememiştir ya, mideleri küçülüğü için,
paket yapsalar bari kalanları
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X