Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

noldu ertanla-oğuzhan pek sırt sırta pek sıkı fıkılardıkaydirigubbakcemile3

olacağı bu, grupmuş, hiç bi zaman bi grup yoktu ki, sadece birbirlerini kullandılar abiyiz kardeşiz ayağına
:hulya:

bu yarışmada grup olması çok saçmaydı
oğuzhan bu yarışmaya uygun biri değilki
diğer yarışmaları hatırlıyorumda
genelde sporcular yarışırdı
bakalım bu hafta kim elenecek.

ihsan susuyor susuyor. sonra ne yapılacağını söylüyor.

erten de salak salak konuşup . sonrada ihsanın dediğini doğrudan kabul ediyor

Özet bölümü çok uzun sürüyor.
Gittikçe yeni bölüm saatini daha geç saate sarkıtıyorlar.
Artık aynı şeyleri izlemekten sıkıldım.

bu yarışmada grup olması çok saçmaydı
oğuzhan bu yarışmaya uygun biri değilki
diğer yarışmaları hatırlıyorumda
genelde sporcular yarışırdı
bakalım bu hafta kim elenecek.
[/QU

acun biliyor kimin ne reyting yapacağını o yüzden oğuzhan orda:))))))) mikser gibi mübarek hani mikser müzeyyen vardı yalancı romantikmiydi o dizi hatırlayamadım tam olarak ordaki kadının aynısıakannehir

ödül oyunu güzeldi...olan sedaya oldu...ertanda deli mi ne zaten mide boş habire gazlı içecek
içdi...daha kötü guruldar insanın midesi...sempatiksalakcinni
an akıllıca başak davrandı :jeyyar:
oğuzahanı son dörte kadar tutarlar gibime geliyor nası olsa kazanamaz diye...
adam oraya obje niyetine boşluk doldurmaya gelmiş sanki

bir de seda ertana nası çemkirdi öyle erkek sözü verdin tut diye...bu kız saf ayağına oyunu
kuralına göre oynuyor benceakannehir

Karanlıkta bunların gözleri nasıl oluyor öyle? Odayı karanlık yap izle aynen korku filmi.

Merve de çok uyanık. Birbirlerine düşürmeye çalışıyor. İhsan güçlü İhsan'ı yaz diye. Seda'yı seviyorsan karşısına güçlü insan koymazsın ki. İhsan'ın karşısına Merve de başka güçlü bir erkeği koyacak. Böylece güçlülerden biri gidecek. Seda her şekilde bu hafta elenmez gibi. İhsan'ı yazarlarsa İhsan küser ve Başak'la ayrı bir ikli olurlar gibime geliyor.

oğuzhan acayip gitme korkusu içinde

yoksa artist artist konuşurdu.herşeyin fikirbabası gibi davranmaya devam ederdi.

encok ertanın gitmesini isterdim . sonrada oğuzhan. nasıl olsa oğuzhanı herkez yer

Back
X