Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Oğuzhan derin bir oh çekti. Umarım Kemal yener. Böylece birbirlerini elemek zorlaşacak ve birbirlerine düşme ihtimali fazlaşacak.

merve ne akılsız
oğuzhanı göndermeye bukadar yaklaşmışken iyllik yaptı kemalli göndermekle:mymeka:

Seda elenmedi, bayağı sivrilmiş önümüzdeki hafta görüntülerinde. İhsan dürüstce Başak'a ''ben dahil bütün erkekler çakal'' diyor.
Önümüzdeki hafta düelloya Oğuzhan kalırsa kesin gitti, fizik sıfır.

merve kendini düşündüğü için kemal dedi .
hftaya sıra ondaydı .

erkeklerden birtek oğuzhanı yenebilir.

kalma yüzdesini artırdı.

kemal abi gitti üzüldüm seda iğrenç bişi ya yalancı ötesi yalancı ortalık karıştırıcı dönek iki yüzlü ıyyy nefret ediyorum safım salağım ayağına iyi götürüyor o aptal aptal konuşması yokmu sinir diğer bölümde gidersin inşallah sonrada salak merve favorilerim ihsan ve başakkaydirigubbakcemile5

birde acun resmen 3 kız 3 erkek kalsın diye uğraşıyor son anda saçma bir kural çıkardı yarışma resmen onun elinde o yüzden ben o ikisinin ( mere ve seda)hakkıyla kaldığına inanmıyorum resmen acunun sayesinde kalıyorlar seda merrve oğuzhan bu sırayla giderler inşallahhhkaydirigubbakcemile3

başak girsin son üçe eyvahedigeldismile eğer acun son anda bişi saçmalamazsa ihsan kazanır kesin alkisalkisalkis

başak diğer kızlara oranla gerçekten sakin.

seda çok değişik. ama o gidince ortam biraz monotonlaşacak. o zman programda sessiz bir gurgunluk olacak. yani REYTİNG....
bence BU yüzden acun sedanın ömrünü uzatuyor olabilir.

haftaya ortalık karışcak iyice
seda ile ertan birbirine giricek yine kızın bacağını nasıl sıktı

hepsi birbirinden sinsi bunların...
acun yeni kuralı söyleyince resmen korkularından paçaları tutuşdusempatiksalakcinni
hele o aydın ve oğuzhan yokmu...:kızgın:
oğuzhanın kemalin olduğunu öğrendiği andaki ohh tepkisi iğrençdi..zaten o yarışsaydı
o platformda 1 dk bile duramazdı eleneceğini biliyordu...mervede az değil ama
resmen kemali harcadı bence o uyuz gizemin intikamını aldı:mymeka:

insalar hic taninmiyormus gercekten seda yi cok seviyordum ama gercekten oda az degilmis vay be insanlar neler yapiyorlar

Back
X