Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

Var mısın yok musun da nasıl da sevgi pıtırcığıydı bu insanlar... seni çoook seviyoraaaammm, sen benim için çoook kıymetlisaaann... bık bık bık.... gördük hepsini... ellerinden gelse linç edecekler birbirlerini...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: koptum, gerçekler acıdır, orman kanunları...sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bunlar şimdi Merve'ye yemek de vermez... git kendi balığını kendin tut derler.
Ulen adam boşuna dememiş zamanında, bana balık verme, balık tutmayı öğret diye.

dun aksam sessız atın tekmesının nasıl oldugunu gorduk
cok ıyı oldu
acun akıllı adam
yarısmaya nasıl yon verecegını gercekten ıyı bılıyor

basak gercekten zannettıgımden daha salak bır kızmıs
hem kendını bu kadar zaman kullandırdı
kullanındıgını dun aksam abılerım dedıgı kısıler ısmını yazıp duelloya yollayınca bır nebze anladı
ama karsına ıhsan cıkınca cırkef kedıye dondu bırden
nedennnn
gecen hafta sedanın karsısına en yakın arkadası merveyı cıkaran kendısı degılmıydı
merveye kızıp camur atacagına abım dedıklerının onu nasıl sattıgıyla ılgılense daha ıyı olurdu
merve yapması gerekenı yaptı
grubum yok kısısel yarısıyorum ve mantıgıma gore hareket edıyorum dedı
akıllı kızmıs vesselam

ıhsan ne kadar ıcten pazarlıklı nefret dolu bır adammıs yaww
kuyruk acısı boyle yapıyor tabıı ınsanları
daha evvel kız arkadası varmıs sanırım kuma ısmını yazdıgı
sımdı alenen turkıyenın gozu onunde haletı ruhıyesıyle ılanı ask edıyor adam
en basından satıcıymıs meger
hem kuma kızın ısmını yaz sonra gel adaya basak'a yaz oldu canım
sen bır sıra belırleryıp herkesı gonderırken mılletı bırbırıne kırdırırken bu bır yarısmaydı hanı
aaa olmaz ama o cok guclu ve emın ya kendınden bır de pıskınlıkle demıyor mu
bu yarısmayı merve'ye kazandırmayacagım
sankı yarısmanın oyun belırleyıcısı kural koyucusu kendısı de ahkam kesıyor
sen ne kadar hak sahıbıysen herkes aynı hakka sahıp orada
yan gel osman oguzhan bıle
adamın hohlamaları mıdemı kaldırsa da ıhsana ve basaga ıyı oldu

bır de gordum kı bunlar gerceken akılsız
yanı basagın duelloya cıkmasına sebeb olan aydın ve ertana laf soylemeyemezken kendınden 7 yas kucuk ve mantıgıyla yarısan bır kızı kendıne hedef alması ne kadar etık tartısılır

neysem acun duy sesımızı
bunların hıcbırısı haketmıyor bu parayı
daha hayırlı ıslerde kullan su parayı

Yaa aynen akşam öldüm sinirden. İnsanda biraz utanma olur. Merve açıklama sda yaptı beni Seda ile karşılaştırmayın dedim hepsine dedi. Noldu Başak kendini geçen hafta kullandırıp Merve'yi harcarken bu hafta ah canım mı demeliydi Merve. İkiyüzlülük yapmadı işte. Neymiş onu demiş bunu demiş neden İhsan'ı söylemiş. Kız son anda fikrimi değiştirebilirim dedi. Ayrıca size verilmiş sözü mü var? nedir bu yaa. Hakkaten sanki ada İhsan'ın.

ama bişeyi kaçırıosunuz
gerçekten de başak ve ihsan sağ gösterip sol vurmadı
mervedeseda da kaneidlerinin yazılacağını hep biliyorlardı
başak ben merveyi yazmam demişti sedayı düelloya sokmuştu
grup dışında bi o vardı
ama şimdi grup dışındaki tek kişi dokunulmazlığı aldı
ve grup içinden iki kişi çıkacağğı belli idi biri başak idi bunu zaten başakta biliodu
oyüzden diğerlerine bişi demedi ama beni kullanıdlar dedi genede
ama merve sanki başakla imiş gibi davrandı
mllete ihsanı ertanı yazmam dedi
en son anda sözde öc aldı ve ihsanı söyledi
bunu yarışma olduğu için yapsaydı okey
ama tamamen öc alamk için yaptı kimsenin de bunu yapacağını bilmemesi arkadan bıçaklamaktır bi yerde

ha başak da çok güveniodu kendine ben yenerim karşıma oğuzhan çıkacak zaten vs diye
sanıoduki grupta ihsan onu koruyor grup dışında da merve
ama öyle değilmiş işte
o da buna bozuldu

asl sinsi ertan kim ne derse desin
kim kazanıosa yanına gidio
şimdi sana iyi davranmak lazım yazmaman için dio
çaktırmadan laf almaya çalışıo
gönlünü fet etmeye çalışıo
ve bu hareketi yapan ben bi tek onu görüyrum

ihsan bence adanın bir numaralı iki yüzlüsü

adam adanın en efendisi ve en güçlüsü gibi görünüyordu ama ikisinin de ne kadar yanlış olduğu ortaya çıkardı. guclubacismile adada haftalarca şuram sakat buram sakat diye yarışmalara girmedi, balık tutmalara hiç bir katkısı olmadı. efendiymiş güya, ne kadar efendi olduğunu grubundaki insanlardan da anlayabiliyoruz.

ama derler ya "neye mana bulursan Allah onu sana mutlaka yaşatır." diye işte bu yarışmada bu oldu.
tek suçları adaya çift olarak gelmek olan furkan ve hakana başından beri izledikleri politikaya bu kez ihsan düştü.
o da sevdi ve o da birilerinin hedefi oldu.:1closedeyes:

başak ada birleşmesinden sonra aylarca beraber mücadele verdiği kızların ismini konseyde yazacak kadar ileri gidip "abi"lerinin yanında oldu. ne abisiymiş allah aşkına oğuzhanı da aydını da sevmiyor. sen şuna açıkça "ihsancığımın yanındayım" desene.:mymeka:

merve ne kadar harika bir kız olduğunu gösterdi ve tüm bunları arkadaşlarının öcünü almak için yaptı. üstelik kendisini tehlikeye atarak. ertan gibi ona ayrı buna ayrı oynamadı ve ihsandan da diğerlerinden de hiç korkmadığını gösterdi.alkisalkisalkis

Yaa aynen akşam öldüm sinirden. İnsanda biraz utanma olur. Merve açıklama sda yaptı beni Seda ile karşılaştırmayın dedim hepsine dedi. Noldu Başak kendini geçen hafta kullandırıp Merve'yi harcarken bu hafta ah canım mı demeliydi Merve. İkiyüzlülük yapmadı işte. Neymiş onu demiş bunu demiş neden İhsan'ı söylemiş. Kız son anda fikrimi değiştirebilirim dedi. Ayrıca size verilmiş sözü mü var? nedir bu yaa. Hakkaten sanki ada İhsan'ın.

Evet kesinlikle haklısın..Merve'nin bu yaptıklarını yerden göğe kadar haketti hepsi bu hafta Merve bunu yapmasaydı önümüzdeki hafta dokunulmazlık olmasa bunu yaşayacaktı şimdi hepsi tırt atıyor düelloya çıksa bile merve onları alt edebileceği için nereden vuracaklarını bilemiyorlar :)))) Akşam İhsan ben 3.basamakta dayanamam dedi kaldı ki Başağa karşı dedi bunu Merve'ye karşı şansı ne olur ve bütün bunlara rağmen tehdit edebiliyor demek erkeklik dediğin şey bu işine gelmedimi tehdit et es gürle nerde kaldı "ben son 4 e 2 kızla gireceğim diye kendimi mutlu hissediyorum" cümlesi.. bunu herkes gördü.."İhsan köprüyü geçene kadar hepsine dayı" diyor..Gizem'i yollarken Başağın gözünde bir damla üzülüyor kırıntısı yoktu Gizem gidip Hakan kaldığında hepsi gayet rahattı..İnsanın canı nasıl acırmış İhsan bunu tattı tadıncada iç yüzü belli oldu ama çevresinde ki şakşakçılar tırt attığı için gerçeği göremiyor..

Aferin Merve akılın yaşta değil başta olduğunu öğrettin bu insanlara..:))))

ihsan bence adanın bir numaralı iki yüzlüsü

adam adanın en efendisi ve en güçlüsü gibi görünüyordu ama ikisinin de ne kadar yanlış olduğu ortaya çıkardı. guclubacismile adada haftalarca şuram sakat buram sakat diye yarışmalara girmedi, balık tutmalara hiç bir katkısı olmadı. efendiymiş güya, ne kadar efendi olduğunu grubundaki insanlardan da anlayabiliyoruz.

ama derler ya "neye mana bulursan Allah onu sana mutlaka yaşatır." diye işte bu yarışmada bu oldu.
tek suçları adaya çift olarak gelmek olan furkan ve hakana başından beri izledikleri politikaya bu kez ihsan düştü.
o da sevdi ve o da birilerinin hedefi oldu.:1closedeyes:

başak ada birleşmesinden sonra aylarca beraber mücadele verdiği kızların ismini konseyde yazacak kadar ileri gidip "abi"lerinin yanında oldu. ne abisiymiş allah aşkına oğuzhanı da aydını da sevmiyor. sen şuna açıkça "ihsancığımın yanındayım" desene.:mymeka:

merve ne kadar harika bir kız olduğunu gösterdi ve tüm bunları arkadaşlarının öcünü almak için yaptı. üstelik kendisini tehlikeye atarak. ertan gibi ona ayrı buna ayrı oynamadı ve ihsandan da diğerlerinden de hiç korkmadığını gösterdi.alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5

valla bence oyun satranç gibi, zeki olan kazanır, en iyi tuzakları kim kurarsa artık:hulya:

soluksuz okudum
çok güzel yazmış
yazık ettiler hakana bence çirkeflikleri ikiyüzlülükleriyle
hakan kaliteli adammış
gizemle de yakışıyorlar
mektubun son kısmını beğendim bi de
paylaşım için teşekkürler

rica ederim cnm benimde hoşuma gitti mektup o yüzden paylaştım insanlar at gözlüğünü çıkarsalar etrafta ne olup bitiyor göreceklerde yerimseniben

Var mısın yok musun da nasıl da sevgi pıtırcığıydı bu insanlar... seni çoook seviyoraaaammm, sen benim için çoook kıymetlisaaann... bık bık bık.... gördük hepsini... ellerinden gelse linç edecekler birbirlerini...

Bunlar şimdi Merve'ye yemek de vermez... git kendi balığını kendin tut derler.
Ulen adam boşuna dememiş zamanında, bana balık verme, balık tutmayı öğret diye.

süpersin yakaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

ihsan bukadar içlenip hırs yapacaksa başak yerine kendi gitseydi :icecream:
hasta haliyle mücadele etti :dilcikar:
bakınz sedaya arkadaşını çok sevdiği için pes etti geçen hafta :roflol:

ihsan bukadar içlenip hırs yapacaksa başak yerine kendi gitseydi :icecream:
hasta haliyle mücadele etti :dilcikar:
bakınz sedaya arkadaşını çok sevdiği için pes etti geçen hafta :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demi seda nasıl kendini feda etti, o da etseydisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

oy oy oy yaglarım erıdı .. ohhhhhh işte eden bulur ıhsan efendı !! inşallah okursun bu yazılanları
sızın gb sınsı ıten pazarlıklı bencıl ınsanlar kendı yaptıklarını bulur işte boyle nasıl oldu sen elemıs oldun başakı :)) hehehe

hakana yaptıklarınız gızemı hıc ugruna yollamanız hele seda ıle merveyı bırbırınne çarpıştırmanız karsılıksızmı kalıcaktı ?? terbıyesız adam bırde nefret beslıyormus mrveye .. nefret edılcek ınsan sensın
sen ve o sınsı sevgılın başak ..

utanmaz bıde demezmı arkadasım soylemıstı merveye dıkkat et dıe .. 5 dk once merve benım ıcın cok onemlı dıyordun neoldu .. hahaha cok gusel oldu oyle arkana baka baka gıdersın ..

ıhsan sana da oh olsun daha beter ol .. inşallah aydınla ertan satar senıde bızde arkandan gulerız :))
dur bakalım o ggunlerde gelce . aydınla ertan cıkarlrı ıcın babalarını bıle satar
sevıyesız deger yargıları olmayan ınsnlar ..

aynen katılıyorum sana kendi demiyomuydu başak merveyi yazsam merve bana kızmaz e noldu şimdi :)))

Ben de ihsanı destekliyorum.İhsana gelinceye dek o kadar sinsi varki başta ertan.İhsan solda sıfır kalır.Birde mervenin ihsana dönerek şimdi göreceksin demesi çok itici geldi.

e birikmiş kızın içinde patladı sonunda:)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 demi seda nasıl kendini feda etti, o da etseydisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

evet ya ihsan kendi gitseydiya niye feda edemedi kendini başak için ölüyodu çok erkekti bırakcaktı bence

grup kararından başağın adı çıkınca başak nası sinirlenmişti 3 kat daha fazla hırslandım düelloyu kazanırsam çizgim daha farklı olabilir falan diyodu mervenin yanına yanaşcaktı gruptan çıkıp,
amaaaaaaaaaaaa mervede ihsan deyince bu sefer, sırtımdan vuruldum grubumun kararı değil mervenin sağ gösterip sol vurması beni üzdü falan filan dedi.nası da çark etti birden abilerinin attığı kazığı unutuverdi merveye sardı
haaa mervede az değil yani herşeyin farkında başak sonuçta korunuyo ihsan tarafınan ihsanın da sözünden çıkmayan karaktersiz tayfa yüzünden başağın kendisi için büyük tehdit olacağını anladı zaten konuşmalarda beni koruyan kimse yok deyip duruyodu belliydi böle yapacağı..
başağın gitmesine çok sevinmedim ama ihsanın g.tünün üstüne oturmasına çok sevindimkaydirigubbakcemile3kendisi sinsi sinsi milleti fişekleyip diğerlerini teker teker gönderirken iyiydi bi de kendilerinden gtsin bakalım şimdi
merveye de Allah kolaylık versin adada işi zor valla bunlar bayat balık verip zehirlemye bile kalkarlak bu kızı ihsanda bu nefret varken..

akşam seyredemedim ama yorumlarınız sayesinde seyretmiş kadar oldum.bu arada adalar henüz birleşmemişti, burda yazışırken bi arkadaş istanbulda başağı birde aydını gördüm acaba yarışma bittimi demişti.şimdi düşünüyorumda bu hafta başak gitti haftayada aydınmı acaba????malum program çok geriden geliyor..

valla merve süper yaptı. o sinsi başak yılanlık naısl yapılır öğrendi. sedayla merveyi karşı karşıya getirirken ihanet, alçaklık olmuyorda onu ihsancığıyla karşı karşıya getirmek mi suç. kendi yaptımı olabilir merve yaptımı ikiyüzlü... yok öyle. umarım hep merve kazanır ve o yılanlar birer birer elenir. o kız hem akıllı hem güçlü.

kaç haftadır dünkü kadar eğlenmemişdim izlerken..herkesin gerçek yüzü bir bir ortaya
döküldü...erta ne kadar hain,iki yüzlü biriymiş sedaya ithamlarda bulunuyordu ya aslında kendisini
anlatıyormuş resmen herkese ne kadar yalakalık yapıyor tabi aydın da...
aslında oğuzhana sinir oluyodum ama anladım ki bu kurtların yanında adam kuzuymuş en azından
kimseye sırnaşıp beni yazma ya da kimi yazcaksın diye laf almıyor zorla...
mıy mıy bşağın itici ses tonuyla kendine güvenmesi dün sonucu öğrenince iyice mıy mıylaşdı...
merve akıllı kızmış oyunu gerçekden kuralına göre oynadı iki sinsiyi karşılaştırdı...
ama ertan dahi hepsi onu haftaya harcaması bari merveden kurtulmak için can atıyorlar...
ihsan da şimdi gıcık oldu zaten sevmiyordu merveyi çünkü baya güçlü bir rakip ...
haftaya eğer merve kazanırsa akıllılık edip ertanı gönderse ona hala inanıyor

Back
X