Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yarışmanın gazmanı kesinlikle Aydın, ver gazır gitsin İhsan adam kullanma sanatını çok iyi biliyor..Merve bu işi bozduğu için düşman Merve'ye aslında kız birde dan dan söylüyor herşeyi..hayır bu madamların İhsan'a bile bile bu parayı vermek istemelerinin sebebini bir türlü anlamış değilim :)))) ya kaç kişi kalmış kişisel oynayın artık oyunu..bakın kız diyor açık açık bu oyun ve ucunda 500 var..bu parayı İhsan'a kazandırmak için çabalamalarının ve Merve'ye bu kadar düşman kesilmelerinin tek sebebi olabilir diye düşünüyorum..birbirilerine yemin etmişlerse işin sonunda parayı kırışacağız diye anlaşmada yapmış olabilirler..bugün hepsi bidonların tepesinde tersine dönerken Merve'nin elinde bir tek kılıç eksikti :roflol::roflol:
kızlar sımdık acun medyadan okudum fınalde bır yarısmacı falan eklenmıycekmıs acun bey boyle bısey dusunmuyormus
Merve hiç favorim değildi ama şuan onun haklı mücadelesini gördükçe merve kazansın diyorum,diğerlerinin işi gücü kulis hele o Aydın ın aptal dansı iç gıdıklayıcı bööög akannehir
Ayyy evet, bi de hep anlattı, yok yıllarca dans ederek para kazanmış, orda dans etmiş burda dans etmiş.. Allahım bakıyorum 2 tane figür var bildiği, onlar da içler acısı.
Kim bunu abi süper dans ediyosun diye kandırdıysa, inanmış garibim yazık yaaaa... kaydirigubbakcemile3
acun napar eder mervenin kazancağı bi düello hazırlar. adadaki en güçlü iki isim ihsan ve merve. dierleri fos.. hem adadaki tek kız merve ki bu da raiting demek. merve bu hafta gitmez.
Bi de Oğuzhan dedi ya... abii biz buraya kadar bileğimizin hakkıyla, savaş vere vere geldikkk diye... :roflol: yorum yapamadım gülmekten :roflol: