Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

haydı merve haydı merve haydıııııııııııııııııııııııııııı :)))

ihsan gunden gune mıgdem bulanıo senden .. hele aydın ve ertan ne karaktersız ınsanmıssınız be ..
en zararsızı yıne oguzhan :))

kızlar sımdık acun medyadan okudum fınalde bır yarısmacı falan eklenmıycekmıs acun bey boyle bısey dusunmuyormus

inş. merve kazanır hep kulisle milleti yolladılar sinsiler inş. ihsanı yollar merve

Bu yarışmanın gazmanı kesinlikle Aydın, ver gazır gitsin İhsan adam kullanma sanatını çok iyi biliyor..Merve bu işi bozduğu için düşman Merve'ye aslında kız birde dan dan söylüyor herşeyi..hayır bu madamların İhsan'a bile bile bu parayı vermek istemelerinin sebebini bir türlü anlamış değilim :)))) ya kaç kişi kalmış kişisel oynayın artık oyunu..bakın kız diyor açık açık bu oyun ve ucunda 500 var..bu parayı İhsan'a kazandırmak için çabalamalarının ve Merve'ye bu kadar düşman kesilmelerinin tek sebebi olabilir diye düşünüyorum..birbirilerine yemin etmişlerse işin sonunda parayı kırışacağız diye anlaşmada yapmış olabilirler..bugün hepsi bidonların tepesinde tersine dönerken Merve'nin elinde bir tek kılıç eksikti :roflol::roflol:

Bu yarışmanın gazmanı kesinlikle Aydın, ver gazır gitsin İhsan adam kullanma sanatını çok iyi biliyor..Merve bu işi bozduğu için düşman Merve'ye aslında kız birde dan dan söylüyor herşeyi..hayır bu madamların İhsan'a bile bile bu parayı vermek istemelerinin sebebini bir türlü anlamış değilim :)))) ya kaç kişi kalmış kişisel oynayın artık oyunu..bakın kız diyor açık açık bu oyun ve ucunda 500 var..bu parayı İhsan'a kazandırmak için çabalamalarının ve Merve'ye bu kadar düşman kesilmelerinin tek sebebi olabilir diye düşünüyorum..birbirilerine yemin etmişlerse işin sonunda parayı kırışacağız diye anlaşmada yapmış olabilirler..bugün hepsi bidonların tepesinde tersine dönerken Merve'nin elinde bir tek kılıç eksikti :roflol::roflol:

son cümlede koptum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ..
ama yarın sanki merve alamıcak dokunulmazlıgı alamasada karsısına aydın cıksa bile acun zeka oyunu tarzında bişi yapabilir metinle gizemin oyunundaki gibi hafıza tarzıda olabilir o zaman merve yer aydını öle diyoya reklamda yerim onu parçalarım görcez bakalım

kızlar sımdık acun medyadan okudum fınalde bır yarısmacı falan eklenmıycekmıs acun bey boyle bısey dusunmuyormus

eklenmesne de gerek yok bnce.inş merveyi görürüz finalde.bnde gazetede görmş.final trde ve final canlı olucakmış..o yzden ertanın kazanması falan yalandırr...
ayrıca dkkt ettyseniz survivor şmdi tatilde.ve finale kalanlar her kmse hiç ağzılarnı açamıyrlar.açsalar duyulurdu illa ki basnda falan.ailesine ble söylemiyrlardır kesin delikafadulden..
ertan aydın demeyin banaaa.ayy bu kadar uyuz ikiyüzlü bi adam görmedm.koktular artık yalanlardan oyunlardan.inş yarn merve kazanmş olur doknmazlık oyununu.ihsan da karı gbi dedikodu yaptı herkesle.helal olsn ama ii sinsilik yapıyr.hakkını verelim şimdiialkisalkisalkis herksten laf çaldı çaldı kendne strateji yarattı..ama Allah biliyr kalbini de ondan hastalıktan bi kurtulamadı prog başndan beri...:sm_cool:

Dün ekran başında haydi Merve dedim durdum.
Hepsi iki elleriyle balıklara yapışmışken Merve tek eliyle o kadar rahattı ki...
Ertan'ın Panama güzeline karşı tavırlarına hele de kiss me demesine koptum.
Acun iyi bir ödül hazırlamıştı ama keşke önce bir duş alıp üstlerini değiştikten sonra yemeğe gitselerdi restorantta çok tuhaf oldular.
Bugün büyük ihtimal Aydın ve Merve düelloya çıkacak.
Umarım Merve alır.

Nasıl insanlar bunlar ya, intikam naraları atıyolar, böyle nefret ediyoruz Merveden diyolar, yok gitsin diye elimizden geleni yapıcaz diyolar ama işin içine ödül girince hepsi süt kuzusuna dönüşüyo. Ulan az delikanlı olun da sözünüzün arkasında durun da gelmiyorum ben ödüle deyin o kadar harbiyseniz... bırak yeeaaa....

bende bekledim acaba oğuzhanla ertan, merveye biz gelmiyoz kendin git diye trip atar mı diye, yok zıpladı adamlar, ağızları kulaklarındasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Merve, "beni buraya kimse taşımadı ben kendim geldim" derken doğru söylemediğini kim iddia edebilir. Bu durumda kız kime ihanet etmiş olabilir ki? Tek başına aslanlar gibi İhsan'la ve onun yalaka topluluğuyla haftalardır mücadele veriyor. Ah Merve sen olmıycaktın bunlar birbirlerinin gözünü çoktan oymuştu ama... Sen dişli çıktın işte..

Merve hiç favorim değildi ama şuan onun haklı mücadelesini gördükçe merve kazansın diyorum,diğerlerinin işi gücü kulis hele o Aydın ın aptal dansı iç gıdıklayıcı bööög akannehir

Merve hiç favorim değildi ama şuan onun haklı mücadelesini gördükçe merve kazansın diyorum,diğerlerinin işi gücü kulis hele o Aydın ın aptal dansı iç gıdıklayıcı bööög akannehir

Ayyy evet, bi de hep anlattı, yok yıllarca dans ederek para kazanmış, orda dans etmiş burda dans etmiş.. Allahım bakıyorum 2 tane figür var bildiği, onlar da içler acısı.

Kim bunu abi süper dans ediyosun diye kandırdıysa, inanmış garibim yazık yaaaa... kaydirigubbakcemile3

Ayyy evet, bi de hep anlattı, yok yıllarca dans ederek para kazanmış, orda dans etmiş burda dans etmiş.. Allahım bakıyorum 2 tane figür var bildiği, onlar da içler acısı.

Kim bunu abi süper dans ediyosun diye kandırdıysa, inanmış garibim yazık yaaaa... kaydirigubbakcemile3

:roflol:
Ay hakkaten biri ona çok güzel dans ediyorsun demiş o da inanmış ayyy çok güldüm buna.. :roflol: :roflol:

Son zamanlarda oyunların hepsinde Merve süperdi, eğer son 4'e kalmassa çok yazık olur..kız hakkıyla yapıyor herşeyi..dans yok!,hassaslık yok!,hohlamak yok!,yalakalık yok! :roflol:

kendilerinden biri yazılınca hemen düşman louyorlar, 22 yaşındaki kıza yeniliyorlar hep. ertan ve oğuzhanda tek oyun kazanamadan son 4 e kalıyorlar ya hayret

Bi de Oğuzhan dedi ya... abii biz buraya kadar bileğimizin hakkıyla, savaş vere vere geldikkk diye... :roflol: yorum yapamadım gülmekten :roflol:

Bi de Oğuzhan dedi ya... abii biz buraya kadar bileğimizin hakkıyla, savaş vere vere geldikkk diye... :roflol: yorum yapamadım gülmekten :roflol:

tabii canım yan gelip yatarak,gurubuyla onu mu gönderse,bunu mu göndersek savaşını verdilerlülülülülülü

Kızlar Merve twitter'ına salı günü benim için herkes izlesin programı demiş ama sonra silmiş.
Sanırsam dokunulmazlığı yine o alıyor.... innnşalllaahhh....

Back
X