Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

bu adadaki insancıklar inşallah burayı okurlar

Şimdi var mısın yok musundaki yeni sevgi pıtırcıklarını görünce gülüyorum sadece, sizi de görürüz yarın bi gün sörvayvırda diye.

doğru ...ben öyle bir soğumuşum ki var mısın yok musun u bu sezon daha
hiç izlemedim...oradaki sahte gülüşler ve canımları gördük...:1:
millet adada ellerinden gelse boğacak birbiriniguclubacismile
bir de ertan karakterini gene gösterdi mervenin arkasından konuşdu konuşdu
ödül oyununda resmen gene ona yalakalık yaptı...hele o kızları gördüğündeki
abaza hali sempatiksalakcinni

bu ihsan hakikaten manyakkk ada bunun beyin hücrelerini öldürmüş diyorki beni en hassas olduğum kişinin karşısında düelloya çıkardı madem öyle ihsan bey bu kadar ince fikirlisin hakanın sevgilisi GİZEMİ NİYE ELEDİN? onlar birde sevgiliydi sizin gibi naptıkalrı belli olmayan saçma sapan şeyler yapmıyorlardı başak mıdır nedir ona çok iyi oldu erkeklere yakın olmak için arkadaşlarını satan o zaten uyuz sinsi ohh iyi oldu oğuzhanada uyuz oluyorum avare avare dolşaıyor ortalarda bi işe yaramadan hala orda valla hayret bişey yani en gıcık olduğum ise aydın ve ertan nasıl ikiyüzlüler ya inşallah birbirlerine girerler adayı katıp karıştırdılar

dedikleriniin hepsine katılıyorumm benim düşüncelerimi yazmışsın

sonuna kadar merveyi destekliyorum genc bir kadin olarak orada tek basina erkeklere savas aciyor adeta!!!!
üstelik sonuna kadar hakli!!!!

bugun dokunulmazligi kazanacagini ve oguzhanin elenecegini duydum bakalim dogru mu.
Erkekler ne kadar dönekmis bari ekran önünde yapmayin, nasil insan icine cikacaklar.
Ertan hele herkesin arkadasindan atiyor masallah,dönek herif...

Anladığım kadarıyla bu salı değil haftaya salıdan bahsetmiş.Onun İhsanı eleme ihtimali üzerine bu cümleyi kurduğu düşünülüyor.Ama ben ihsanın elenmesini hiç istemiyorumalsanaalsanasmile

bende istemiyorum ihsancıyım sonuna kadar defollll mervee:lepi::lepi:

ertan istemeyerek gitmişkaydirigubbakcemile3hahahahaaaaaaaa

kaydirigubbakcemile5 merve umarım gününü görecek

inşallah canım acun sayesinde orda hep mervenin kazanacağı yarışmalar yapıyor yoksa çoğu yarışmada foss sempatiksalakcinni acun uyanık hakanların grubundan bir merve kaldı dedi biraz önce tabi son ana kadar onu göndertmemeye çalışacak oksa yarışmanın bir anlamı olmazz ama eninde sonunda inşalah ihsan kazanacak:Saruboceq:

inşallah canım acun sayesinde orda hep mervenin kazanacağı yarışmalar yapıyor yoksa çoğu yarışmada foss sempatiksalakcinni acun uyanık hakanların grubundan bir merve kaldı dedi biraz önce tabi son ana kadar onu göndertmemeye çalışacak oksa yarışmanın bir anlamı olmazz ama eninde sonunda inşalah ihsan kazanacak:Saruboceq:

acuna haksızlık yapmışsınız

çok doğru diyosun merve kimse sayesinde buraya gelmedim diyo ama arkasında koca acun var sempatiksalakcinni İnşallah ihsan 1. olacak boshayallersmile

Back
X