Başak a yapılan müstehaktır canım, ohh iyi olduvereliniortak Merve orada tüm erkeklerden daha harbi seviyoruz ailecek:lepi:
aynen kuşum topic olarak arkasındayız o hal.. :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başak a yapılan müstehaktır canım, ohh iyi olduvereliniortak Merve orada tüm erkeklerden daha harbi seviyoruz ailecek:lepi:
Şimdi var mısın yok musundaki yeni sevgi pıtırcıklarını görünce gülüyorum sadece, sizi de görürüz yarın bi gün sörvayvırda diye.
bu ihsan hakikaten manyakkk ada bunun beyin hücrelerini öldürmüş diyorki beni en hassas olduğum kişinin karşısında düelloya çıkardı madem öyle ihsan bey bu kadar ince fikirlisin hakanın sevgilisi GİZEMİ NİYE ELEDİN? onlar birde sevgiliydi sizin gibi naptıkalrı belli olmayan saçma sapan şeyler yapmıyorlardı başak mıdır nedir ona çok iyi oldu erkeklere yakın olmak için arkadaşlarını satan o zaten uyuz sinsi ohh iyi oldu oğuzhanada uyuz oluyorum avare avare dolşaıyor ortalarda bi işe yaramadan hala orda valla hayret bişey yani en gıcık olduğum ise aydın ve ertan nasıl ikiyüzlüler ya inşallah birbirlerine girerler adayı katıp karıştırdılar
Anladığım kadarıyla bu salı değil haftaya salıdan bahsetmiş.Onun İhsanı eleme ihtimali üzerine bu cümleyi kurduğu düşünülüyor.Ama ben ihsanın elenmesini hiç istemiyorumalsanaalsanasmile
bende istemiyorum ihsancıyım sonuna kadar defollll mervee:lepi::lepi:
kaydirigubbakcemile5 merve umarım gününü görecek
inşallah canım acun sayesinde orda hep mervenin kazanacağı yarışmalar yapıyor yoksa çoğu yarışmada foss sempatiksalakcinni acun uyanık hakanların grubundan bir merve kaldı dedi biraz önce tabi son ana kadar onu göndertmemeye çalışacak oksa yarışmanın bir anlamı olmazz ama eninde sonunda inşalah ihsan kazanacak:Saruboceq:
inşallah canım acun sayesinde orda hep mervenin kazanacağı yarışmalar yapıyor yoksa çoğu yarışmada foss sempatiksalakcinni acun uyanık hakanların grubundan bir merve kaldı dedi biraz önce tabi son ana kadar onu göndertmemeye çalışacak oksa yarışmanın bir anlamı olmazz ama eninde sonunda inşalah ihsan kazanacak:Saruboceq: