Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

kesinlikle tarafsızım..
mervenin güçlü bir rakibini göndermek istemesi en doğal hakkı..
bunu daha etik yapabilirdi, yalanla dolanla değil, kendini basitleştirerek değil..
başak, merve değil bir başkası tarafından elenip gitmiş olsaydı zerre umrumda olmazdı, başağın adada olmaması da şuan umrumda değil... mesele başak hiç değil..
mesele şu;
başak yada bir başkasının hiç farketmez, gerçek anlamda çok güvendiği birisi tarafından adadan gönderilmesi..
yani yaşanan zavallılığa kızıyorum
mervenin şe...fsizliğine kızıyorum..

ii de başak'ı yazan merve deil ki abileri. merve sadece gitmesini istediği kişiyi düelloya gönderdi. ayrıca farkında mısın bilmiorum ama bu bi yarışma ve sonunda rüyalarında bile göremicekleri bi para ödülü war. hangi akla hizmet birbirlerine güveniolar ki? ayrıca başak elenmeden önce sürekli demio muydu zamanı gelince merve'yi de yazabilirim merve de beni yazabilir hiç de kırılmam die. ortada yaşanmış bi zavallılık yok yani. duygusal davranıcaklarsa müge anlı'nın programına gitselerdi. ne işleri war survivorda. bu bi strateji yarışması ve ii olan kozları ii oynayan kazandı.ben merve'nin avukatlığını yapmıorum bana ne merve'den kazansa bana mı vericek parayı? ama gereksiz saçma eleştirilerde de bulunmamak lazım diorum..

ii de başak'ı yazan merve deil ki abileri. merve sadece gitmesini istediği kişiyi düelloya gönderdi. ayrıca farkında mısın bilmiorum ama bu bi yarışma ve sonunda rüyalarında bile göremicekleri bi para ödülü war. hangi akla hizmet birbirlerine güveniolar ki? ayrıca başak elenmeden önce sürekli demio muydu zamanı gelince merve'yi de yazabilirim merve de beni yazabilir hiç de kırılmam die. ortada yaşanmış bi zavallılık yok yani. duygusal davranıcaklarsa müge anlı'nın programına gitselerdi. ne işleri war survivorda. bu bi strateji yarışması ve ii olan kozları ii oynayan kazandı.ben merve'nin avukatlığını yapmıorum bana ne merve'den kazansa bana mı vericek parayı? ama gereksiz saçma eleştirilerde de bulunmamak lazım diorum..[/FONT]

buna siz karar veremezsiniz..
burda herkes yorumlarını yapıyor..
madem mervenin avukatı değilsiniz izin verinde bende düşüncelerimi belirteyim..
hoş sizden izin alacak değilim yaniii..
siz mervenin yaptığını doğru buluyorsunuz ben bulmuyorum
bu kadar basit!!1

ii de başak'ı yazan merve deil ki abileri. merve sadece gitmesini istediği kişiyi düelloya gönderdi. ..

Aynen ..Madem yazsalardı Oğuzhan'ı Merve kimi çıkarısısa çıkarsın gidecekti oğuzhan,ama merve suçlu,neden? İhsan'ı çıkardığı için,Merve aydın'ı da çıkarsa,ertan'ı da çıkarsa sattı olucaktı,Oğuzhan dışında,ee haftaya nolcaktı,haftaya Merve yine düello da güçlü biriyle,Merve can değil mi,o zaman kimse acımayacaktı ama.Ha söylemedi diyorlar,söylese zaten bunu yapamayazaktı,niye söylesin o zaman,akıl var mantık var?Söylese zaten diğer senaryolar olucaktı,o da işine yaramayacaktı,herkes kendini düşünür önce.Niye Merve düşününce sorun?

buna siz karar veremezsiniz..
burda herkes yorumlarını yapıyor..
madem mervenin avukatı değilsiniz izin verinde bende düşüncelerimi belirteyim..
hoş sizden izin alacak değilim yaniii..
siz mervenin yaptığını doğru buluyorsunuz ben bulmuyorum
bu kadar basit!!1

gereksz boş tartışmalara giricek deilm sizle beni ilgilendirmeyen insanlar yüzünden. ama takıldığım bi nokta var ben merve'nin yaptığını doğru buluorm siz bulmuosunuz bu kadar basit oluo da sizin başak'ın yaptıını doğru bulup benim bulmamam nie bu kadar basit olmuo.
yamuğun en alasını başak yapmıştır bana göre satıcıların en büyüğüdür... :lepi:

bu yoruma bakılırsa babası, aydının günahları yüzünden mi öldü yani.hiç hoş değil.kimin günahı yokki.acılı bi insan için böyle yorum yapılmaz arkadaşım ne kadar kötü olursa olsun.:1no2:

bakın allaha inanıyosanız kötü bişey yaptığınızda ilerki zamanlarda kendi adınıza üzücü bir olay yaşadığınızı görebilirsiniz tabi bunu düşünebiliyosanız ince bi şekilde.tabiki aydının günahları yüzünden ölmedi eceli gelmiş adamın ama ben aydın açısından söyledim birisine eziyet ederken allah tarafından başına neler gelebileceğini düşünebilecek bir insan bilmem anlayabiliyormusun bu durumu.benim niyetim kimseye din dersi vermek değildir bu benim düşüncemdir. hoş olup olmama konusuna gelince kimsenin acısıyla dalga geçmem ben ama insanlar bişi yaparken tüm hayatını düşünecek.ayrıca adam için allah rahmet eylesin dedim nur içinde yatsın dedim benim söylediğim bambaşka bişi anlayabileneyerimseniben

gereksz boş tartışmalara giricek deilm sizle beni ilgilendirmeyen insanlar yüzünden. ama takıldığım bi nokta var ben merve'nin yaptığını doğru buluorm siz bulmuosunuz bu kadar basit oluo da sizin başak'ın yaptıını doğru bulup benim bulmamam nie bu kadar basit olmuo.

canım benim
gerçekten tartışmak çok gereksiz
ama sanırım yazdıklarımı okumadın
ben başağı filan savunmuyorum.. kendisi umrumda bile değil diye belirttim
başak hakkında ne düşündüğün, onu doğru bulup bulmadığın da umrumda değil..
benim isyanım yaşanan bu durum..
sizin haklı bulduğunuz dava bana yalan geliyor..
sizin savunduğunuzu ben savunmuyorum..
sizlerin fikirlerine de "aman ne saçma düşünüyorsunuz" diye yorumda yapmadım..
burası yoruma açık bir yer..
bende düşüncelerimi belirttim..
saçma olduğuna karar verecek kişi sen değilsin anladınmı hayatım, kimse değil..
saygı duyalım birbirimize yeter yanii..

Bi kere Başağı Merve göndermedi ki adadan, kendi grubu gönderdi.
Merve Başağın B'sini bile almadı ağzına, sadece kendine rakip olan İhsanın adını söyledi.
Asılsaydı Başak oyuna alırdı belki de, İhsan da bu kadar aşıktı, bu kadar hassastı Merveye karşı madem, yazdırmasaydı Başağın adını, ya da bıraksaydı oyunu alla alla.

Tutturmuşlar bi Merve yolladı Başağı diye... ulen bu kadar istemiyodunuz madem gitmesini ne demeye yazarsınız adını?

Bırak yeeaaaaaa....

Ya bide madem yeminleri var,merve elenseydi, son 5 e Başak kalsaydı,eğer birbirlerine olan sözlerinden dolayı gene Başak'ı yazacaklardı,çünkü ona yeminleri,sözleri yok,ee İhsan Başak'ı yazamayacaktı,ya da elenmesin diye elinden geleni yapacaktı,o zaman Başak'ı ya da birbirlerini satmayacaklarmıydı sanki. Ama Merve günah keçisi,halbuki kimseye sözü yoktu,söylemedi diye suçlu oldu.

canım benim
gerçekten tartışmak çok gereksiz
ama sanırım yazdıklarımı okumadın
ben başağı filan savunmuyorum.. kendisi umrumda bile değil diye belirttim
başak hakkında ne düşündüğün, onu doğru bulup bulmadığın da umrumda değil..
benim isyanım yaşanan bu durum..
sizin haklı bulduğunuz dava bana yalan geliyor..
sizin savunduğunuzu ben savunmuyorum..
sizlerin fikirlerine de "aman ne saçma düşünüyorsunuz" diye yorumda yapmadım..
burası yoruma açık bir yer..
bende düşüncelerimi belirttim..
saçma olduğuna karar verecek kişi sen değilsin anladınmı hayatım, kimse değil..
saygı duyalım birbirimize yeter yanii..

ben özellikle senin yorumuna saçma demedim ki sen üstüne alındın. ben ortaya konuştum. kimse üstüne almadı da sen nie aldın ki hayatım? ben yeteri kadar saygılı olduumu düşünüorm. burası bi forumsa isteyen düşüncesini belirtir tabi ki.. istediğin yorumu yap şekerim bize ne senin yorumundan biz burda eğlenioruz..

kesinlikle tarafsızım..
mervenin güçlü bir rakibini göndermek istemesi en doğal hakkı..
bunu daha etik yapabilirdi, yalanla dolanla değil, kendini basitleştirerek değil..
başak, merve değil bir başkası tarafından elenip gitmiş olsaydı zerre umrumda olmazdı, başağın adada olmaması da şuan umrumda değil... mesele başak hiç değil..
mesele şu;
başak yada bir başkasının hiç farketmez, gerçek anlamda çok güvendiği birisi tarafından adadan gönderilmesi..
yani yaşanan zavallılığa kızıyorum
mervenin şe...fsizliğine kızıyorum..
merve tek başına savaşıyosa onlardan daha çakal olacak siz hiç gördünüzmü sürüye saldıran aslanın haber verip geldiğini bi amacı vardır sessizce gelir alacağını alır çünki tekdir.mervede tek kim koruyor onu 4 kişi yemin etmiş oyuncak gibi herkesle oynadılar kandırdılar( aydın mesela) teker teker herkesi yolladılar asıl kimlerin ne olduğu belli bunu nedense kimse görmek istemiyor napsaydı merve kuzu gibi beklesemiydi onun yerinde sizde olsanız aynı şeyi yapardınız ama yaptığınız şerf...lik olmazdı yerimseniben

Bu zamana kadar adada herkes şerefsizlik yaptı o zaman neden sadece Merve suçlanıyor?Herkes sattı birbirini,herkes arkadan konuştu,tü kaka Merve,koyun gibi bekleseydi ama satmasaydı başağı,ki satmadı,satmak başağın yaptığı,mervenin ki etkiye tepki,sağ gösterip sol vurmsa kendi gidecekti,yaşamak için öldürdü,oyunsa herkese oyun,onların stratejisi kulis yapıp,büyük olup küçüğü yemek,kendi hiçbişi yapmadan,mervenin ki sağ gösterip sol vurmak,olamaz mı?:delphin:

haklısın cnm

başak hakanı tutmasa dahii kızları tutacakdı hemen abilerim die koşmıcakdı abileri son 4 e yemin etmiş başağı her halukarda yazacaklardı.bunu hepimiz biliyoruz merve satmdı kimseyi doğru olanı yaptı takdir ediyorumyerimseniben

merve tek başına savaşıyosa onlardan daha çakal olacak siz hiç gördünüzmü sürüye saldıran aslanın haber verip geldiğini bi amacı vardır sessizce gelir alacağını alır çünki tekdir.mervede tek kim koruyor onu 4 kişi yemin etmiş oyuncak gibi herkesle oynadılar kandırdılar( aydın mesela) teker teker herkesi yolladılar asıl kimlerin ne olduğu belli bunu nedense kimse görmek istemiyor napsaydı merve kuzu gibi beklesemiydi onun yerinde sizde olsanız aynı şeyi yapardınız ama yaptığınız şerf...lik olmazdı yerimseniben

haklısın cnm

başak hakanı tutmasa dahii kızları tutacakdı hemen abilerim die koşmıcakdı abileri son 4 e yemin etmiş başağı her halukarda yazacaklardı.bunu hepimiz biliyoruz merve satmdı kimseyi doğru olanı yaptı takdir ediyorumyerimseniben

kesinlikle sana katılıyrm canım... merve en doğru olanı yaptı..helal olsun kıza valla...eşimle kaçırmadan izliyoruz ve favorimiz merve..akıllı kız vesselam başaığa yolladı oh..helal valla tek başına 4e kadar geldi kız...

merve tek başına savaşıyosa onlardan daha çakal olacak siz hiç gördünüzmü sürüye saldıran aslanın haber verip geldiğini bi amacı vardır sessizce gelir alacağını alır çünki tekdir.

Kırmızı kısım olayın özeti aslında,anlatmaya çalıştığım.

Aynen,illa ki ya birbirlerini ya Başak'ı satacaklardı eğer Merve olmsaydı,o zaman düşman olsun bakalım İhsan efendi kankalarına..

haklısın cnm

vereliniortak

Kırmızı kısım olayın özeti aslında,anlatmaya çalıştığım.

Aynen,illa ki ya birbirlerini ya Başak'ı satacaklardı eğer Merve olmsaydı,o zaman düşman olsun bakalım İhsan efendi kankalarına..

nasıl düşman olsun ablası yeminleri var. ne yeminmiş arkadaş nikah yemini gibi.. çok kuvvetli:) hastalıkta sağlıkta nolursa olsun birbirimizin adını asla yazmicaz. sonsuza dek.. :asigim: puhaha kaydirigubbakcemile3

nasıl düşman olsun ablası yeminleri var. ne yeminmiş arkadaş nikah yemini gibi.. çok kuvvetli:) hastalıkta sağlıkta nolursa olsun birbirimizin adını asla yazmicaz. sonsuza dek.. :asigim: puhaha kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Gruba ne demeli,15 yaşında ergenler sanki,oyun grubu kurmuşlar gibi,ilkokulda grup kurup yemin ediyoduk biz satmıcaz birbirimizi diye,ama niye kendi başına varlık gösterip rakibini eleyemiyosun ondan,ee tamam kur buna da eyvallah,başkası tek kalıp strateji kurmasın ama,biz herşeyi bilelim,kontrol altında olsun,herşey bana hak,istemediğimi yapan şerefsiz,ohh ne ala!!

ben özellikle senin yorumuna saçma demedim ki sen üstüne alındın. ben ortaya konuştum. kimse üstüne almadı da sen nie aldın ki hayatım? ben yeteri kadar saygılı olduumu düşünüorm. burası bi forumsa isteyen düşüncesini belirtir tabi ki.. istediğin yorumu yap şekerim bize ne senin yorumundan biz burda eğlenioruz..

eğlen canım istediğin kadar eğlen, bişey dediğim yok hayatım :sm_cool:
ama yorumlarını benim mesajımın içeriğine yönelik yaptın..
üstüme alınmam çok normal çünkü hepiniz bi çobanın peşine takılmış sürü gibisiniz..
sürüye katılmayan bir benim.. bariz şekilde ortada..
neyse canım size iyi eğlenceler diyorum :icecream:

sonuç da bu bir strateji yarışması bunu iyi kullanan oyunu götürüyor...merve bunu iyi kullandı
başak da kullandığını zannediyordu güçlü grubu desteklemek onu son 4 e götürmek anlamına
geliyordu...ama yanıldı...merve favorim değildi daha doğrusu yarışmada
favorim yokdu ama artık merve alsın oyunu diyorum başka kimse yok çünkü ya da finale eski yarışmacılardan
biri de oylamayla felan dahil olsa daha heyecanlı olur.

sonuç da bu bir strateji yarışması bunu iyi kullanan oyunu götürüyor...merve bunu iyi kullandı
başak da kullandığını zannediyordu güçlü grubu desteklemek onu son 4 e götürmek anlamına
geliyordu...ama yanıldı...merve favorim değildi daha doğrusu yarışmada
favorim yokdu ama artık merve alsın oyunu diyorum başka kimse yok çünkü ya da finale eski yarışmacılardan
biri de oylamayla felan dahil olsa daha heyecanlı olur.

Galiba olucakmış öyle bişi,acun sinyal verdi falan diye okudum bi kaç yerde.Hakan olsun yaee :lepi:

eğlen canım istediğin kadar eğlen, bişey dediğim yok hayatım :sm_cool:
ama yorumlarını benim mesajımın içeriğine yönelik yaptın..
üstüme alınmam çok normal çünkü hepiniz bi çobanın peşine takılmış sürü gibisiniz..
sürüye katılmayan bir benim.. bariz şekilde ortada..
neyse canım size iyi eğlenceler diyorum :icecream:

eee sürüden ayrılanı kurt kaparmış seni de başak gibi kurtlar ham yapmasın sora a.s.

Back
X