kesinlikle tarafsızım..
mervenin güçlü bir rakibini göndermek istemesi en doğal hakkı..
bunu daha etik yapabilirdi, yalanla dolanla değil, kendini basitleştirerek değil..
başak, merve değil bir başkası tarafından elenip gitmiş olsaydı zerre umrumda olmazdı, başağın adada olmaması da şuan umrumda değil... mesele başak hiç değil..
mesele şu;
başak yada bir başkasının hiç farketmez, gerçek anlamda çok güvendiği birisi tarafından adadan gönderilmesi..
yani yaşanan zavallılığa kızıyorum
mervenin şe...fsizliğine kızıyorum..
ii de başak'ı yazan merve deil ki abileri. merve sadece gitmesini istediği kişiyi düelloya gönderdi. ayrıca farkında mısın bilmiorum ama bu bi yarışma ve sonunda rüyalarında bile göremicekleri bi para ödülü war. hangi akla hizmet birbirlerine güveniolar ki? ayrıca başak elenmeden önce sürekli demio muydu zamanı gelince merve'yi de yazabilirim merve de beni yazabilir hiç de kırılmam die. ortada yaşanmış bi zavallılık yok yani. duygusal davranıcaklarsa müge anlı'nın programına gitselerdi. ne işleri war survivorda. bu bi strateji yarışması ve ii olan kozları ii oynayan kazandı.ben merve'nin avukatlığını yapmıorum bana ne merve'den kazansa bana mı vericek parayı? ama gereksiz saçma eleştirilerde de bulunmamak lazım diorum..