Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok chess olmadı,yarı final ve final canlı çekilecekmiş,elenenlerden biri de galiba sms oylarıyla tekrar katılacakmış.. İçimden bir ses eğer olursa kesin Hakan olur diyor:jeyyar:
ayyy hakan dönmesin ya, merve kazansın istiyorum,kaydirigubbakcemile5 sonrada ihsandan makas alsın istiyoruuuumsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını gerçekleştirdiği ‘Survivor Kızlar Erkekler’ yarışmasında son dörde İhsan, Merve, Ertan ve Aydın kaldı. İhsan, kendisini bir önceki yarışmada hoşlandığı Başak ile düelloya çıkaran Merve Oflaz’a düşman olmuştu. Çekimleri tamamlanan ancak finali canlı olarak 13 Eylül’de canlı olarak ekrana getirilecek yarışmada kıyasıya mücadele eden yarışmacılar şimdi İstanbul’da. Şarkıcı Demet Akalın aynı zamanda spor hocası olan yarışmacılardan İhsan Tarkan ile erkeklere karşı giriştiği mücadeleyle adı ‘Amazon Merve’ye çıkan Merve Oflaz’ı barıştırdı ve önceki gece evinde ağırladı.
Merve ve İhsan, Akalın’ın evinde yarışmayı birlikte izlediler. Twitter’daki hesabında İhsan ve Merve’yi evde ağırladığını söyleyen Akalın, ikiliden gelen uyarı üzerine şaka yaptığını yazdı. İhsan ve Merve henüz elenmedikleri için sözleşme gereği özel hayatlarıyla medyada görünmeleri yasak.
alıntı
CADIARZU hmmmm bak senn.. biz burda birbirimize girelim merve ii ihsan kaka,ihsan süper merve pis die adamlar barışsınlar.. yok yok insanlık ölmüş cidden... değmezmiş :dilcikar:
Öyle deme ya,merve hala cici,adada bile şu anda da,en son bölümde yani benim İhsan'la derdim yoktu,ben onunla konuşuyorum diyor.Ama İhsan ölene kadar konuşmıcam,düşmanımdır dedi,yani sözünü yiyen İhsan bu durumda,o da doğru yolu bulmasından kaynaklanıyor bence zemuszemus
kızlar reme baın ihsan ne kadar kilo almış
![]()
Aydın'ın babası vefat etmiş, onu öğrenmiş Acun'dan, o yüzden parçalıyomuş üstünü başını öyle.