Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

bence smsde merve alır yarışmacıların oylamasındada merve alır böle olması mervenin şansını arttırmış bence ihsan karşısında iyi de olmuş

bence smsde merve alır yarışmacıların oylamasındada merve alır böle olması mervenin şansını arttırmış bence ihsan karşısında iyi de olmuş

sanmıyorum ya, ihsana hayran kız çok
bu tip karşılaşmalarda genelde yakışıklı delikanlı toplar oyları
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ufff yaa soyle dayaniklilik gerektiren bi yarisma olsaydida merve kazaniverseydi aslanlar gibi simdiye kadar nasil yaptilarsa oyle olsaymis keske finalde :dilcikar:

evet
ergenler atarlar şimdi
ihsan yakışıklı ya
eskiden de dierğ popstar olsun başka yarışma olsun bu böyle olmadımı
kızların kazandığı azdır

Adam beni elenirken bile güldürdü ya :))) saniyesinde Ertan'ı da sattı 'Ertan'ın kurbanı oldum ben' dedi..Ertan'ın gözler nasıl yaşardı, üzüldü..Merve'nin Başağa teşekkür etmeside çok ince bir davranıştı aferin ona bence..Aydın elendikten sonra söylediği lafları çekimleri izledikten sonra nasıl yutacak acaba adamın her cümlesi yanlış..

sonunda aydından beklediğimiz lafı duyduk : "ben ertanın oyununa gelmişim." ha işte bunu daha önce anlamış olsan bu kadar yarışmacının nefretini kazanmazdın
güle güle
kaydirigubbakcemile5

amaaann neresi yakışıklıymış onunakannehir
bilmem bana sanki merveyi destekleyenler daha çokmuş gbi gelio takip ettiğim kadarıyla internette falan mervenin hayranı daha çok sankiCADIARZU

amaaann neresi yakışıklıymış onunakannehir
bilmem bana sanki merveyi destekleyenler daha çokmuş gbi gelio takip ettiğim kadarıyla internette falan mervenin hayranı daha çok sankiCADIARZU

valla bencede değilde, kız milleti iştesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

merveyi yazanda, herhalde ihsan, aydın, neydi hoohlayan adam oydu herhalde, 3 oy aldı sadece:hulya:

efeler gıbı oturuyordunuz ertanla aydınnnnn
ne oldu sıze sımdııı
hahahhay ıcımın yagları erıdı

2 de oyun var ama
onu hesaba katalım (ihsan kazansa bile)
ama bnce konseyden
ihsan çıkar
iş sms e kalır
görün bakın
reytingini dibine vuracak yaa acun
ama ısrarla fox izlicem
haberlei burdan da alırım

aydına oldum olası gıcıgım bu kadar gıcık bir insan olamaz görgüsüz ya ertanı elerken ne dedi o hiç bizi yemeğe götürmedi cezasını çeksin dedi sabah sözler verdi ay en nefret ettigim erkek tipi

Back
X