Survivor Erkekler ve Kızlar Show tv

valla belli olmaz, erkek milleti, kaç aydır ada da kızlarla yanlız, eeee başakta sürekli ihsana verdi gazı beni koruyon kolluyon diye, erkeğim modunda, bence de aşık başağa:hulya:

İşte adada bir etkileşim olmuş olabilir dedin ya yalnızlardı diye çes
o kadardır bence.Onun Elifi varmış naniknanik

Başağın masum duygularıyla ,hayalleriyle oynamış
olabilirsenağlama:roflol:

berke isim yazarken çok güzel dedi " aydın abinin dürüst olduğu tek konu var o da dürüst olmadığı. ama ihsan onu bile yapamıyor." CADIARZU bravo berke

ihsan kurduğu grubun gizli lideri olarak her istediğini yapmışken hala ben iyi,dürüst insanım demeye devam ediyorkötükedihüso

he çok dürüstsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

en başından beri diyorum en sinsi ihsan diye, sinsi diye çaktırmadan gemisini yürünete denir , aydınla ertan gibi ikiyüzlülüklerini, çıkarcılıklarını insanın gözüne gözüne sokana değil, ihsan bunları en çaktırmadan yapanıydı, yani en sinsileriydi bence:hulya:

İşte adada bir etkileşim olmuş olabilir dedin ya yalnızlardı diye çes
o kadardır bence.Onun Elifi varmış naniknanik

Başağın masum duygularıyla ,hayalleriyle oynamış
olabilirsenağlama:roflol:

valla işin o kızmı muallak, bilmiyorum artık kim kiminle oynadı, ihsanla başaktan bahsediyoruz yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he çok dürüstsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

en başından beri diyorum en sinsi ihsan diye, sinsi diye çaktırmadan gemisini yürünete denir , aydınla ertan gibi ikiyüzlülüklerini, çıkarcılıklarını insanın gözüne gözüne sokana değil, ihsan bunları en çaktırmadan yapanıydı, yani en sinsileriydi bence:hulya:

bencede bide başak tabi o da önce hanım hanımcık durdu göz boyadı sora bi baktık abilerinin yanında ikiside yakışırlarmış aslında sinsi sinsi..

ihsan konuşurken o kadar mantıklı dürüst ayağına yatıyor
ama davranşlarıyla konuşmaları birbirini tutmuyor

ayrıca seda olayını yani ihsanın sedaya erkek olsan seni döverdim demesini hakanın o zaman değilde şimdi söylemesini çok ayıpladım

gizemide sevmiodum ben ama hakaaaaaaaaaaaaaan diyor tam 5 dk geciyor bir insan bu kadar sündüremez laflarını
ay bu gece ne dedikodu yaptım he allahım gunah yazma mubarek gunde:dance:

ihsan konuşurken o kadar mantıklı dürüst ayağına yatıyor
ama davranşlarıyla konuşmaları birbirini tutmuyor

ayrıca seda olayını yani ihsanın sedaya erkek olsan seni döverdim demesini hakanın o zaman değilde şimdi söylemesini çok ayıpladım

bende çok ayıpladım madem duydun orda sedaya destek çıksaydın o zaman kız yalnız kaldı yalancı durumuna düşürdüler
hakandan da pek hazetmiyorm kendini çok bişi sanıo herkesi küçümsedi ipler kendi elnde zannetti o kadar erken elenmesinide hazmedemedi hıncını almaya çalıştı ama o laf orda olmadı bencede

gizemide sevmiodum ben ama hakaaaaaaaaaaaaaan diyor tam 5 dk geciyor bir insan bu kadar sündüremez laflarını
ay bu gece ne dedikodu yaptım he allahım gunah yazma mubarek gunde:dance:

aynen o ne gıcık bir konuşma otuz saatte bastıra bastırakafamçokkarıştı
hepsi sinsilik yaptı hepsi kulis yaptı hiçbiride madurum masumum ayağına yatmasın şimdi hakancık daha yarışma yapmadan mervecik daha yarışma olmadan liste yapma hakkını kendinde nerden buluyorlar ihsan sadece bekledi ve aferin çook iyi etti kendileri yaptı etti ayaklarına dolandı hemen mağdur ayağına yatmaya başladılar ihsan yaptı başardı tek fark bu başakcım canım kendisine yakışanı yaptı sinsi merveye kapak olsun alsanaalsanasmile
final adaletli kesinlikle:lepi: sonuna kadar ihsan:lepi:

bende çok ayıpladım madem duydun orda sedaya destek çıksaydın o zaman kız yalnız kaldı yalancı durumuna düşürdüler
hakandan da pek hazetmiyorm kendini çok bişi sanıo herkesi küçümsedi ipler kendi elnde zannetti o kadar erken elenmesinide hazmedemedi hıncını almaya çalıştı ama o laf orda olmadı bencede

aynen hakan efendi kendini çok akıllı zanneti ihsanın yaptığını oyapmak istedi beceremedi şimdi hırsı ona demekki neymiş ihsana laf atıyor ama yapmak marifet istermiş kendi beceremedi habire kızların eteklerinin altına saklandı ama hiç birinide korumado eğer elenmeseydi merveyi satacaktı konuşması var gizemle alsanaalsanasmile

öyle böyle bir elemede bitti..Aydın'a tam aydın havası oldu :))))

akşama damgasını vuran bölümler sinsi İhsan lafı, HOHuzhan'ın birşey yapmaya çalıştığı ama saçmaladığı bölüm, ve bir arkadaşımında dediği gibi Berke'nin Aydın'ın ismini yazarken dediği " aydın abinin dürüst olduğu tek konu var o da dürüst olmadığı. ama ihsan onu bile yapamıyor." cümlesi..birde Acun burda yazılanları okumuş gibi Başağın elenen Merve'yi ben karşıladım cümlesine yaptığı açıklama :)

hmm öle mydi:uhm:ben ihsanı destekliyorm dedi yaa sanki aklımda merveyi yazdı gbi kalmış
hicran aydın yazdı
http://videozaplat.com/izle/survivo...-izle-survivorda-merve-ihsan-aydin-kim-elendi
2:30 dakikasında var

öyle böyle bir elemede bitti..Aydın'a tam aydın havası oldu :))))

akşama damgasını vuran bölümler sinsi İhsan lafı, HOHuzhan'ın birşey yapmaya çalıştığı ama saçmaladığı bölüm, ve bir arkadaşımında dediği gibi Berke'nin Aydın'ın ismini yazarken dediği " aydın abinin dürüst olduğu tek konu var o da dürüst olmadığı. ama ihsan onu bile yapamıyor." cümlesi..birde Acun burda yazılanları okumuş gibi Başağın elenen Merve'yi ben karşıladım cümlesine yaptığı açıklama :)

:roflol::roflol::roflol:

kızlar geçen hafta hakan merveyi desteklemeiycem sebebini haftaya söyleyecem dedi neymiş sebebi baktınız mıbilmiyorumkismile

inşallah İhsan kazanır,diğerlerinden daha dürüst geliyor bana.Hakan ve Furkan'a gıcık oluyorum,çok antipatikler

hakan ve furkana ben de sinir oluyorum
özellikle hakan kendi sinsilik yapmıyordu da ne yapıyordu
yaptığının adı neydi çok yakınlarını eleme planları yaparken
ihsan bence sinsilik yapmadıneyse onu söyledi
çok kızıp hatalı konuştuğu seda olayı sürekli önne getirilmeye çalışıldı
seda zaten taşı bile çatlatacak kuvvette uyuz bi kız
ertanla halleri hatırlatılsın ozaman
en azından ertan gibi itip kakmadı sedayı ihsan!!
erkekler birbirleri hakkında okadar dolmuşki
birlik olup da merveyi bile gönderemediler
hani amaç onları yok etmekti
hani merve gitmeliydi
ama istanbula gelince olaylar değişmiş
aydının yalpak hareketleri ayağına dolandı resmen
gitti...
finalde
yarışmelerı kim kazanır bilmem ama
oylamada merve çıkacak
halk oylamasında da gene merve çıkacak
oyüzden sanırım
ihsanın oyunların ikisini de alması gerkiyor ki
bi şansı daha olsun

Ben mervenin kazanmasını isterdim kızları süs diye katılmasına karşıyım nedense kk üyeler yine erkekleri destekliyor !

valla hakeden kazanın
mervede ihsan da hangisi olursa
ama olabilecekler hakkında yorum yaptım ben
ihsanın işi zor bence

bir de şu açıdan bakalımyerimseniben

sizce grubunun sayı çokluğuna güvenip yalnızca adadan kimin gitmesine karar veren ve adada devamlı yatarken gördüğümüz ihsan mı hakediyoryasakkelime

yoksa grubunun üyeleri birer birer gönderilirken başkaları gibi grup değiştirmeyip aynı çizgisinde giden, grup üyelerinin desteğiyle değil kendi gücüyle buralara gelen, o kadar erkeğe karşı mücadele eden ve kazandığı takdirde kadınların gururu olacak merve mi hakediyor
alkisalkisalkis

Back
X