favorilerim,mustafa topaloglu,dogus bide almeda
Doğuş, Nihat Doğan yolunda ilerleyecek sanırım, saksılı çocuk
bence nihat doganin yolunda mustafa topaloglu ilerler :86:
Yola o mantıkla çıkar da, ilerleyebilir mi meçhul..Çünkü Nihat'ın ağzı laf yapıyor, boş ya da dolu..Mustafa Topaloğlu bir lafın sonunu getirene kadar başka cümleye başlıyor sıkılıp.
Yola o mantıkla çıkar da, ilerleyebilir mi meçhul..Çünkü Nihat'ın ağzı laf yapıyor, boş ya da dolu..Mustafa Topaloğlu bir lafın sonunu getirene kadar başka cümleye başlıyor sıkılıp.
Ayy çok güldüm yahu gece gece güldürdünüz beni
Allahta sizi güldürsün
Nihat Doğan en azından bazen Mantıklı konuşuyoırdu
Mustafa Topaloğlunda oda yok
Ben sabredemiyorum yahu adamı dinlemeye..Seri konuşamayan, ne anlatmak istediğini anlatamayıp saçmalayanlardan pek hazetmiyorum özel yaşantımda da bu böyle.hahhaahaha cok seviyorum ya mustafa topaloglunu hemen elenecegini dusunmuyorum reytingler acisindan
Adam sadece 'Çorap aldım.' diyecek..Çorap fabrikasından başlıyor anlatmaya, tam anlamaya çalışayım dinleyeyim şu adamı diyorum, evet şimdi anlayacağım diye ısrarla beklerken bir bakmışsın ayakkabıya geçmiş...Enteresan.Ayy çok güldüm yahu gece gece güldürdünüz beni
Allahta sizi güldürsün
Nihat Doğan en azından bazen Mantıklı konuşuyoırdu
Mustafa Topaloğlunda oda yok
mustafa amcama laf yok
Ben sabredemiyorum yahu adamı dinlemeye..Seri konuşamayan, ne anlatmak istediğini anlatamayıp saçmalayanlardan pek hazetmiyorum özel yaşantımda da bu böyle.
Adam sadece 'Çorap aldım.' diyecek..Çorap fabrikasından başlıyor anlatmaya, tam anlamaya çalışayım dinleyeyim şu adamı diyorum, evet şimdi anlayacağım diye ısrarla beklerken bir bakmışsın ayakkabıya geçmiş...Enteresan.
Amcan kovalasın seni..Mutlak yorulur, bir yerlere çay içmeye falan girer..Orda da 'Ben uzaylıyım.' diye tutturur..Kurtulursun..
mustafa amcama laf yok
Ben sabredemiyorum yahu adamı dinlemeye..Seri konuşamayan, ne anlatmak istediğini anlatamayıp saçmalayanlardan pek hazetmiyorum özel yaşantımda da bu böyle.
Adam sadece 'Çorap aldım.' diyecek..Çorap fabrikasından başlıyor anlatmaya, tam anlamaya çalışayım dinleyeyim şu adamı diyorum, evet şimdi anlayacağım diye ısrarla beklerken bir bakmışsın ayakkabıya geçmiş...Enteresan.
Amcan kovalasın seni..Mutlak yorulur, bir yerlere çay içmeye falan girer..Orda da 'Ben uzaylıyım.' diye tutturur..Kurtulursun..
Aman al Mıstık amcan senin olsun:120:
Ama gerçekten Acun hemen elenmesine izin vermez
Ben gülme için şahsen açarım izlerim
Adamın saçmalamaları bomba yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?