• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor Ünlüler Gönüllüler (Yeni) Show Tv

Survivordan nefret eden ben başından kalkmaz oldum
Haftada 3 gün bide sınav senemde çok zamanımı çalıyo çok
Gülen iyiki gitti,sağ gösterip soldan vurursan aynısı seninde başına gelir işte böyle:1:

Mustafa kalır sonuna kadar inşallah ya çok güldürüyor beni
bu hafta da Merve ya da Serhat gider umarım gıcıklar
hele Merve'nin hiç bir faydası yok oyunlarda hiç başarılı görmüyorum
o gün nasıl olduysa dokunulmazlık aldı şaşırdım kaldım
sona Nihat Mustafa Nihat Almeda Hasan kalır umarım güzel olur sanki bu 4'lü:6:

Son düzenleme:
Doğuş bir oyunu kazansa dişimi kıracam ya, ne kadar başarısız ancak bağırıyor herkesi çok şaşırttı

doğuş gitttiii

merve güzellik yarışmasında 1.ci seçilmiş,o kızın neyini beğenmişler anlamadım çirkin bir kız ya,fesat bir kız ve acayip oynuyorrr...yok ben kendimi düşünüyorummm ben öyle bişey demedim diye..3 kişi aynı şeyi söyledi birtek merve öyle söylemediğini söyledi,sevmedim kızı hiç ya

doğuş ve almeda hiç başaramıyorlar

önceen hiç izlemezdim ama şimdi saatini bekliyorum yanii

anıl,nihat ve alp çok hoşlar:37:

doğuş gitti üzüldüm güçsüzdü ama mütevazı bi insanmış oyüzden sevdim bide şu saksı olayını yapmasaydı:27:, zaten önun içinde özür diledi giderken çok şaşırdım

merveyi tutuyordum ama doğuşa yaptığı olmadı. doğuş gitmeseydi keşke.:ssz:
mustafa topaloğlu da hiç bir şey yapmadan yarışma bitene kadar elenmez eminim.:1:
begüm almeda çok şeker:97:
ayrıca nihatın fiziği ahım şahım değil ama izlenesi:23:

Doğuş'u sevmiyorum. Gitmesi iyi oldu. Ama o son 3'e kalanların 3'üde gitmeyi hak ediyordu gerçekten. Fakat tabi Doğuş onların içinde gitmesi gereken 2. yada 3. kişiydi. Ama ben Merve'nin daha cok gitmesini istiyorum. Kız gerçekten cok itici. Ve hiçbir şey yaptığı yok. Bi yemeği yaparken bile bin defa söyleniyo. Sanki cok bişey yapıyomuş gibi. Hiç gücüde yok. Yenilip duruyo herkese. Bide herşeyi yapıyomuş. Mustafa Topaloğu zaten öylesine durmak için gelmiş :1: Aslında beklenmedik oyunlarda başarı gösteriyo ama diğerleriyle karşılaştırınca fooss. Ama sehirci onu elemez.

Merve gitsin..tartışmalarıda çok kulak tırmalıyor..

ilk defa bu hafta seyrettim olayları.. Merve cok itici, Anılı ilk bakısta cok sevdim.. ( ayrıca bu anıl kim kızlar, ünlülerde ama hic biryerde görmedim ) Reklamlarda hem Almeda gözüme carpıyordu, ne kadar güzel ve tatlı gözüküyor o haliyle..

Gönüllülerden kazansın..
Almeda, Alp, Anıl ve su bonus kafalı cocugu sevdim :1:

Son düzenleme:
ilk defa bu hafta seyrettim olayları.. Merve cok itici, Anılı ilk bakısta cok sevdim.. ( ayrıca bu anıl kim kızlar, ünlülerde ama hic biryerde görmedim ) Reklamlarda hem Almeda gözüme carpıyordu, ne kadar güzel ve tatlı gözüküyor o haliyle..

Gönüllülerden kazansın..
Almeda, Alp, Anıl ve su bonus kafalı cocugu sevdim :1:

Anıl'da gönüllülerden idi..yarışmanın başında üzlülerle eşit sayıda olsunlar diye kendi adasından oy birliği ile ünlülere geçti..Ve ünlü oldu :))

Anıl yada Almeda kazansın isterim.temiz kalpliler cunku.Alp i sinsi buluyorum,Nihat ı da sevmiyorum,Mustafa Topaloglu da yasına gore iyi performans sergilese de 1.olamaz.Hasan da hırslı ama zararlı bir insan degil onu da seviyorum.

Bu yarışmada en temiz kalpli, iyi niyetli Hasan. Konuşmaları, davranışları cok dikkatimi cekiyor birine bir şey olsun içi gidiyo. Biri onunla ilgili kötü bir şey desin üzülüyo. Ve geldiğinden beri kimseyle kavgada etmedi. Herkesle kolay arkadaşlık kurabilecek biri. Ondan sonra Anıl temiz kalpli birine benziyor. Aslında Almeda'da öyle fakat o çok çabuk dolduruşa gelebiliyor. Heleki son haftalarda çok fazla Merve'nin dolduruşuna gelmişti ve oda dedikodu yapmaya başlamıştı.

Bu yarışmayı ya nihat ya da hasan kazanır,diye tahmin ediyorum...

Gönüllüler gerçekten bi aile gibi olmuş bunu dün anladm. Ve Serhat'ın gitmesine cok üzüldüm. Ki sevmememe rağmen. Nihat gitseymiş daha iyiydi..

Son düzenleme:
Bugün inşallah Mustafa Topaloğlu gider. Nİye gelmiş yarışmaya anlamıyorum. Etkisiz eleman :24:

Alp'i eskiden severdim artık sevmiyorum. Milletin gerçek yüzü böyle yarışmalarda ortaya çıkıyor. :47:
Cumartesi günü Serhat'ı gördüm telefonla konuşuyordu yanımdan geçti. :53: İlk sesini duydum öyle baktım. Arkadaşıma sordum oydu değil mi diye evet o dedi. Boyu tvde gözükenden daha uzunmuş. :9:

Cok fazla seyretmesem de Anıl ve Alp ın sms kalmasına üzüldüm, ikisinin aynı anda kalmasına daha fazla üzüldüm.. Bu hafta hangisi giderse gitsin birdahaki hafta diğerini gönderirler heralde. İnsallah Anıl gitmez cok efendi görünüyor :16:

Cok fazla seyretmesem de Anıl ve Alp ın sms kalmasına üzüldüm, ikisinin aynı anda kalmasına daha fazla üzüldüm.. Bu hafta hangisi giderse gitsin birdahaki hafta diğerini gönderirler heralde. İnsallah Anıl gitmez cok efendi görünüyor :16:

Evet Anıl gitmedi..ben de sevindim Anılında kazanmasını istiyorum ama diğerleri gibi oyuncu olmadığı için zorlanacak..

Back
X