Survivor "Yeni" Show Tv

sizinle bir sezon çok eğlenceliydi kızlar görüşmek üzere hoşçakalın :))) sizi seviyorum sevgili Kk

ama yarisma bitti simdi korkun heryerde nihat dogan'i gorecegiz kazanamadigi parayi anca toparlar..bide nasil gosteris yapacak ya paranin yarisini okul icin harcicam diyo meger zorunluymus yarisini bagislamak hala virvir ediyo paskal kaldigin yerden devam edebilirsin

Nihat her zaman ki çirkeflik yapmaya kalktı,,,Halk ona cevabını verdi derya efendiliğini bozup cevap vermedi yine..
Ee hakeden aldımı aldı..Nihat o pis pis sırıtmalarını uzunca bi süre görmek istemiyoruz lütfen!
Gerçi şimdi bu tv programlarında fink atar..
Çok sevindim deryanın kazanmasına..Ayrıca en iyi yüzme okulunu o yaptırır en iyi yüzücüleride yetiştirir hahaha nihat üzülme ama lütfen üzülmeee

Şişşşşşşşş Birr kiii üçççç; Adamsınnnn

Asena ile Zeynep Tunuslu kavga etti!...
Survivor'un bu gece yapılacak Final gecesi nedeniyle tüm yarışmacıların toplandığı Kıbrıs'da büyük kavga..
Asena ile Zeynep Tunuslu kavga etti!...
12

Kaya Artemis otel’de gerçekleşecek olan final gecesi öncesi otel müşterilerinin bir ihbarını değerlendiren Babakuş’un aldığı duyumlara göre, Asena ve Zeynep tunuslu’nun Nihat Doğan yüzünden saç saça baş başa kavgaya tutuştuğu ortaya çıktı..

Akşam gerçekleşecek olan SMS oylarında, daha önce elenen yarışmacıların bir çoğunun Nihat Doğan’a karşı cephe aldığı ve Derya’yı destekleyecekleri iddia edildi. Bunun üzerine Zeynep Tunuslu ve Asena’nın ilk başta ağız dalaşıyla başladığı tartışmanın daha sonra fiziki müdaheleye dönüştüğü iddia edildi..

Kavgayı Acun Ilıcalı ve ekibinin araya girerek ayırdığı konuşuldu..

sacitaslan.com

bende çok sevindim ama en çok sevindiğim sonunda bir tepki gördük sevincini gördüm ya artık gam yemem demekki tepkisiz değilmiş ohhh be27:

Son bir pot daha kırdı nihat deryayı ayağına çağrıyor tebrik etmek için !onun 40 yıl daha ekmek yemesi gerekecek!

Çok eğlenceli bi sezon geçirdik sizlerle kızlar güldük eğlendik yeri geldi dalga geçtik yarışmadaki bazı kişiler ve olaylarla ben çok çok eğlendim teşekkürler hepinize

Asena dövmüştür zeynep tunusluyu
Zaten anlamıyorum onunla tefiki de insan bi düşünür yahu bu kadar insan deryayı destekliyo,bi biz kalmışız burda böle tek başımıza,bizde mi bi anormallik var die düşünür insan bi yaaa :27
:

bu programı son bir kaç bölüm izlememe rağmen Derya`nın kazanmasına çok sevindim.
onu tebrik ederim..
Ammmaaa finale kadar her bölümü nihata rağmen seyredebilenleri daha çok tebrik ederim. sabırlarından dolayı
neydi öyle nihatın çenesi vır vır vırr... boş boş konuşması çıldırttı resmen

Nihat artık tv programlarını gezmeye başlar Allahtan seda sayan'ın programına gidemez yoksa kaç gün işgal ederdi orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…