Survivor "Yeni" Show Tv

valla ne yalan söyliyim deryanın kazanmasına şaşırdım, oylamada nihat alır diye düşünmüştüm, genelde bu halk oylamalarında benim gıcık olduğum tipler çok oy alırda

:13: birdahakine nihatsız görüşmek üzere :82:

valla ne yalan söyliyim deryanın kazanmasına şaşırdım, oylamada nihat alır diye düşünmüştüm, genelde bu halk oylamalarında benim gıcık olduğum tipler çok oy alırda

aynen canım nihat alabilir diyordum neyse kimin ne olduğu görüldü finale kalırken şöyle diyordu derya halk oyuyla kalmış finale ,kendisi survivor olarak
gelmiş yani sürünerek,ter dökerek kahraman,kral olarak dün baştan sona izlemedim tek halk oylaması sonucunu gördüm ama o zaman bile tahammül edemedim kimseyi konuşturmadı bile son ana kadar oradakileri selamlayıp durdu

acun reyting için yapar mı yapar da kendi kafası da şişti şöyle 10 yıl felan ancak kendine gelir o da ,izleyenlerde

ya canım zaten acun dönüyo dolaşıyo hep aynı insanları çıkarıyo ya, bence nihat konuşurken herkes kendi hayallerine dalıp gidiyodur, o konuşsun dursun kendi kendine

şimdide kesin hakkımı yediler aney diye ağlıyodur

nasıl diyo öyle ezik ezik" acun ağabey" diye ağlak bi sesle boğasım geliyo

kesin kesin dövünüyodur ,kanal kanal dolaşıp anlatır artık benim gibi bir yiğidin,kahramanın hakkını yediler kahramanlar yıkılmaz ,ayaktayım....
krallar ayakta ölür

kızlar acun survivorun en renkli yarışmacısını seçiyo bence nihat rengide mor

kızlar acun survivorun en renkli yarışmacısını seçiyomuş bence nihat rengide mor

şimdi derin derin nefes al...
sakin ol...
60 dan geri geri say.. arkana yaslan...
DERYA KAZANDIIIIIIIIIIIIIIIIIII

oleyyyyyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyyyyyyy

nihat konusmaya başlayınca ben kanalı değiştiriyordum.konusmaya başlayınca hem saçmalıyor hemde hiç susmuyor..çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…