Survivor "Yeni" Show Tv

Hacer Alkan yazdı: 'Delikanlı Nihat ha!'
Türkiye'deyken "delikanlılığın kitabını" yazmıştı... Şimdi adada "dönekliğin kitabını" kaleme alıyor sanırız...
Hacer Alkan yazdı: Delikanlı Nihat ha!

Sağolasın Acun Ilıcalı...
İyi ki onu adaya götürmüşsün!
Ortalıkta "delikanlılığın kitabını yazdım" diye dolaşan adamın maskesini o ada düşürdü.
Nasıl entrikacı...
Nasıl egoist...
Nasıl bir satıcı olduğu ortaya çıktı.

İzlemeyenler için adadaki durumu kısaca özetleleyim. Nihat Doğan ile Zeynep Tunuslu takımdan ayrıldı. Yemekleri ayrı yapıyor, diğerleri ile konuşmuyorlar. Başbaşa muhabbetlerinde Nihat Doğan, Zeynep Tunuslu’ya gaz verip duruyor:
"Sen 2 dakikada yemek yapıyorsun, bunlar 2 saatte..."

Cumartesi günü de poz kesiyordu...
"Ben güçsüzün yanında olmayı atalarımdan öğrendim, ceddimden öğrendim. Ben de burada güçsüzden yana tavır koydum... Benim adamlığıma, benim delikanlılığıma güçsüz olandan yana olmak yakışırdı. Ben de açıkçası Zeynep’i kanatlarımın altına aldım".

Bunu diyen adam çok değil 1 gün sonra Zeynep’i sırtından bıçakladı.
Baktı ki etrafında şakşakçı yok..
Baktı ki her an adadan şutlanabilir...
Baktı ki kimse ona mahkum değil...
Anında çarketti...
Hem de ne çarketme ama...

Pascal Nouma şaşkın!
Garibim böyle bir "türle" daha önce karşılaşmamış...
Anlatıyor:

"Bugün Nihat yanıma geldi "lütfen kızlara değiştiğimi ve özür dilediğimi söyle" dedi. Eğer dokunulmazlık oyununu kaybedersek Zeynep’i yazacağını söyledi. Bana da yazıp yazmayacağımı sordu. Bu nasıl bir şey!.. Hem Zeynep’in arkadaşısın hem de Zeynep’i yazmak istiyorsun. Eğer arkadaşsan onu yazamazsın. "

Ah be Nouma!
"Bu nasıl bir şey!" diyorsun ya...
Bu "delikanlılık" işte!
"Erkekliğin 10’da 9’u kaçmaktır" sözünü destur edinenlerin delikanlılığı...
"Atınca mangalda kül bırakmayan"ların adamlığı...
Buna biz kısaca...
Nihat Doğan delikanlılığı(!) diyoruz...
Baştan belliydi onun böyle bir "dönüş" yapacağı...
O "insansız" yapamaz...
Haa! Sanma ki "insan sevgisinden"...
Onun ki ego hastalığı...
Etrafı "yaşa Nihat, bravo Nihat, delikanlı Nihat" diyenlerle dolu olmalı...
O yüzden hiç şaşırma!

Bir de Nouma!...
Hani sana attığı kazığa takıldın ya...
"Takıma dönmek istiyorum... Arkadaşlardan özür dilerim" deyip seni aracı yaptı ya...
Sonra da takım oyunu kazanınca başarıyı kendine mal edip:
-"Ben varsam galibiyet var, ben yoksam yok" diyerek zıp zıp zıpladı ya...
Şoke olmuştun ya bu sözleri duyunca...
Kendini aldatılmış, kullanılmış hissetmiştin ya...
Hiiiç aldırma!
Senin durumun iyi yine...
Zavallı Zeynep Tunuslu ne yapsın!

"Abla, abla" diye etrafında fır dönen adamın gerçek yüzünü görünce ne hale gelecek düşünsene...
"Seni kanatlarımın altına aldım" diyen adamın gizlice "Zeynep’i eleyelim" mesajı yolladığını öğrendiğinde nasıl şok geçirecek...
Haline şükret yani!
Nihat Doğan bu...
Türkiye’deyken "delikanlılığın kitabını" yazmıştı...
Şimdi adada "dönekliğin kitabını" kaleme alıyor sanırız...

Hacer Alkan

Nihat bir anda Dünya kötüsü oldu iyi mi?
Benim gözümde bu adam bir gün inanılmaz saftiriği oynuyor öteki gün tam bir zeki.
Lost karakterlerine benzetmede Acun hep Benjamin'e benzetilmişti ama bence Nihat bunun junior'ı,çakması.
Survivor öncesi ettiği lafları ciddiye alan var mı aramızda?
Delikanlı filan?
Maskesi düşmüş diyor bir de ya.Gülüyorum sadece.Nihat,bu zamiadaki herkes ne kadar kötü herkes ne kadar satıcıysa o kadar satıcıdır.
Daha önce de söylediğim gibi,herkes orada kendini gösterme amacında ve kendince bir karakteri oynuyor işte.
..
Eskiden gelin-kaynanalı reality showlarda her akşam o günün özati tadında birşeyler gösterilirdi.Burada ı da yok.Biri Zeynep bana küfür etti diyor,e ekranda böylesine birşeyin çatır çatır gösterilmesi gerekmez mi?Tefik'inki gibi mesela.Neden ekranda gösterilmedi?Neden diğerlerinin arkadaşlarını korumak için Zeynep'in üstüne yürüdüğünü göremedim?Müthiş bir reyting yapmaz mıydı bu?
Bir tanesi hanımağa triplerine girer,yok ben böyle mücadele ettim şunu yaptım bunu yaptım bikbikbik..
Birbiri üzerine genellemeler gidiyor gırla..
''Ben birşey söylüyorsam biri bana cevap vermiyorsa ben haklıyım.'' Pascal haklı,o zaman bu tip meselelerde kaide bu.
Var mı böyle birşey?Al Nihat3 çıktı şimdi de iyi mi.

Kimsenin arkasından konuşmasın sonra 3 kişi toplansın çılgın atsın ortalık.

Kavgada söylenmez
Survıvor'da ünlülerin çivisi çıktı, Dominik'te çarşı fena karıştı.
Pazar günü Ünlüler Takımı üyelerinin birbirleri hakkında söylediği sözler, onları olmasa da ekran başındakileri utandıracak türdendi. İşte o konuşmalar:
ZEYNEP TUNUSLU'DAN ASENA'YA: "Dansöz hanımefendi... Hem fizik hem kafa olarak tam bir dansözsün. Tarantula gibisin. Her gün adada başka bir ağ ördün..."
NİHAT DOĞAN'DAN TAKIM ARKADAŞLARINA: "Onlar ahmak oldukları için anlamazlar. Kibre satmışlar... Kibir yemiş bitirmiş bunları..."
NİHAT DOĞAN'DAN ASENA'YA: "Burası iftira atma yarışması mı? Her şeyi söylüyorsunuz, Pascal'ın yatakta ne ses çıkarttığını da anlatın o zaman..."
NİHAT DOĞAN'DAN ASENA'YA: "Fitneci, fesat, iftiracı..."
ASENA'DAN NİHAT DOĞAN'A: "Kameralar karşısında 'Ülkemi özledim' diye şov yapıyorsun, ağlıyorsun; sonra kameralar kapanınca 'Ne güzel tatil yapıyorum' diyorsun..."
ASENA'DAN NİHAT DOĞAN'A: "Güç gerektiren oyunlardan sürekli kaçıyorsun. Yemiyor değil mi?"
EBRU DESTAN'DAN ZEYNEP TUNUSLU'YA: "Bir daha seninle asla karşılaşmak istemiyorum.
Seni tanıdığıma çok pişmanım..."
Tamam kabul ediyorum, ıssız bir adada sıcak, açlık, uykusuzluk, yarışma gerilimi insanın sinirlerini bozabilir.
Ama insanlığınızı unutursanız, adadaki fareden, kertenkeleden ne farkınız kalır ki?
Eminim, onlar birbirleri için böyle konuşmuyorlardır!

yüksel aytuğ

ne kadar sevmesemde asenayı, gene söylediği sözün arkasında durup içindekini net bir şekilde söylüyor ya bu nihat ben kibiri yenmişim diyo ama kendi yaptığının farkında değil yazık pascal ve derya gitgide zayıflıo

dün izliyemedim kim kazandı taçmin kazanmıştır inş..diyorum
çünkü küçümen kızgibi o:26::26:

süpersin nihat dedikoducu mahalle kadınlarına benziyo

Öncel Öziçer yazdı 'Ah Seda Ah!..'
Öncel Öziçer: "Ah Seda ah! Sen sardın bunu milletin başına... Sayende ünlü oldu.."
Öncel Öziçer yazdı Ah Seda Ah!..

Sinek küçük ama mide bulandırır

Aman yanlış anlaşılma olmasın; oturup da Nihat Doğan'ı ciddiye alıp buradan laf yetiştirecek değilim.
Ama onun gibi erkeklerin sayısının çokluğunu düşününce, şu kadın kompleksiyle saçmalayan erkekler konusunda kısa da olsa bir şeyler yazmak farz oldu.
Nihat denen Allah şifasını veresice insan evladı iki lafının başında "kadınla kavgaya bile tenezzül edilmez 'kadının eteği altına girilmez', kadınla muhatap olunmaz " diye her zamanki gibi saçma sapan zırvalıyor ya...
Eh be kardeşim insanda bir parça izan olur yahu!.
Bu nasıl nankörlüktür?
Kadının eteği altına girenlere şaşıyormuş.
Bak sen!
Seda Sayan'ın eteğinin altı olmasa seni şimdi kim tanırdı, kim takardı, kim o adaya götürürdü?
Ah Seda ah!
Sen sardın bunu milletin başına...
Sayende ünlü oldu, şimdi kendini fasulyeden beter nimet sanıyor. İki lafından biri kadınları aşağılama içeriyor. Dediğim gibi; oturup da Allah'ın kısa donlusunu (şortunu kesti ya o manada) ciddiye alacak değiliz ama ondan bu memlekette o kadar çok var ki!
Varolma sebepleri o kadınlar ve hayatları boyunca bu gerçeğin altında ezilecek olan da onlar!

Öncel Öziçer

N.D. nin ilk çıkışını hatırlar mısınız kızlar?
(bi cam kırılması sesi) kırdıııın kalbimiiİİii, (bi cam kırılması sesi) gel al gönlümüüÜÜüü

(bi cam kırılması sesi) kırdıııın kalbimiiİİii, (bi cam kırılması sesi) gel al gönlümüüÜÜüü

hatta demet akbag ozamanlar cok guzel taklidini yapiyordu bir demet tiyatroda :))

pazartesi günki programı şimdi izliyorum.tanerle nihat gene sinir etti

nasıl unuturumm
değirmen üstü çiçek ölürem kızlar naz eyleme sallanıyor her bi yana ölürem gızlar naz eylemede bende yer etmişşş

Son düzenleme:
geri zekalı taner olmadık yerlerde hoplayıp zıplıyor sonra oyunlarda yaralıyım diyor.anlaşılan tatile gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…