Survivor "Yeni" Show Tv

hiç sormaa canımm benim dedigim olucak die ne kapasitesiz böle bencil insanlardan nefret ediyorum otoriteyi kendi elinde tutmak istiyo bu mantıken mümkün mü bunu hiç düşünüyo iştee kafası bu kadar ayrıca bu nereli bile varmı :26:

"pascal zaten futbolcu strateji yapar,derya da sporcu oda strateji bilir ...Benim de hayatım zaten Strateji üstüne kurulu :)

nihat...

mantık olsa böyle çocuk gibi davranmaz egoist bşey bu sürekli sayende sağol sen kazanıyosun olmasan halimiz harap demelerini bekliyo pohpohlancak sürekli
nereli olduğunu bilmiyorum :26:

nihat doğanı hiç sevmiyordum zaten survivor da hepten sinir oldum ne gıcık bir insan onun sayesinde oyun alıyorlarmış ben yaptım ben aldım ben ben ben demesi bile insanı sinir etmeye yetiyor sırf onu görmemek için izleyesim gelmiyor elensede bari yine izlemeye devam etsem yada onu oyun için gittikleri diğer adada bırakıp dönsünler türkiyeyede getirmesinler kalsın orada

bence nihat doğanı öyle hemen göndermezler ,tanerle onun aynı adada olmasını sağlıycaklar ikisi birarada daha bomba olucak bence

taner adamım yaa bence nihattan daha çok renk katıyor taner olmasa gönüllüleri at çöpe yani ne onlar öyle

"pascal zaten futbolcu strateji yapar,derya da sporcu oda strateji bilir ...Benim de hayatım zaten Strateji üstüne kurulu :)

nihat...
bölee bi cümle bile kuramaz kuzum o
mantık olsa böyle çocuk gibi davranmaz egoist bşey bu sürekli sayende sağol sen kazanıyosun olmasan halimiz harap demelerini bekliyo pohpohlancak sürekli
nereli olduğunu bilmiyorum :26:
oda farkında bence işte reklam yapıo aklıncaaa
Gazetede okumuştum;Muş'luymuş..
bende malatyalı diye seda sayandan duymustum bende burdayım ama eşimin görevi icabı

yok canım nerdeee o ucar gelir yine türkiyeye

ya adamın videolarını izleyince gülesim geliyor ne zannediyo bu kendini yaa :)

"suskunluğum asaletimdendir,hersöze bir cevabım vardır ,lafa bakarım lafmı diyee adama bakarım adammı diye :)

biyerde duymuştum ecenin programında galiba nihat çıkmıştı ilerde nihatın özlü sözleridiyebikitap çıkarcakmış aman Allahım yazar olcak başımıza

biyerde duymuştum ecenin programında galiba nihat çıkmıştı ilerde nihatın özlü sözleridiyebikitap çıkarcakmış aman Allahım yazar olcak başımıza

bende duymustum ezgicim onu yeni nesile kötü örnek olur bu gidişlee bi o eksik kalsın artık

nihat bide sözleri başından kıçından kesip biçip söylemiyomu öldürüo beni:84::84::84::84:

Nihat o adada çok fazla konuşuyor o kadar ki kendinden başka 2 erkek daha olduğunu unutup (kaldı ki ikiside kesinlikle beyefendi davranıyorlar o kadar laf duydukları halde) çok fazla konuşup erkeklik taslamaya başladı ama Pascal ve Derya gözleri kararıp ona güzel bir özlü sözde kendileri söyleyip ;

"nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kotektir" erkek erkeğe hallettik derlerse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…