- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
hahaha ee desin canım bizim nihat anadolunun bağrından kopup gitti bilmiyomusun koyunlarla büyüdü o bilmiycekte nasıl baktıklarını bizmibilicez çok ayıpgörmemiş survivor'a gitmiş herşeybenim sayemde diye aklını yemiş ahaha
hiç sormaa canımm benim dedigim olucak die ne kapasitesiz böle bencil insanlardan nefret ediyorum otoriteyi kendi elinde tutmak istiyo bu mantıken mümkün mü bunu hiç düşünüyo işteekafası bu kadar ayrıca bu nereli bile varmı :26:
Gazetede okumuştum;Muş'luymuş..mantık olsa böyle çocuk gibi davranmazegoist bşey bu sürekli sayende sağol sen kazanıyosun olmasan halimiz harap demelerini bekliyo pohpohlancak sürekli
nereli olduğunu bilmiyorum :26:
nihat doğanı hiç sevmiyordum zaten survivor da hepten sinir oldum ne gıcık bir insanonun sayesinde oyun alıyorlarmış ben yaptım ben aldım ben ben ben demesi bile insanı sinir etmeye yetiyor sırf onu görmemek için izleyesim gelmiyor elensede bari yine izlemeye devam etsem yada onu oyun için gittikleri diğer adada bırakıp dönsünler türkiyeyede getirmesinler kalsın orada
bölee bi cümle bile kuramaz kuzum o"pascal zaten futbolcu strateji yapar,derya da sporcu oda strateji bilir ...Benim de hayatım zaten Strateji üstüne kurulu :)
nihat...
oda farkında bence işte reklam yapıo aklıncaaamantık olsa böyle çocuk gibi davranmazegoist bşey bu sürekli sayende sağol sen kazanıyosun olmasan halimiz harap demelerini bekliyo pohpohlancak sürekli
nereli olduğunu bilmiyorum :26:
bende malatyalı diye seda sayandan duymustum bende burdayım ama eşimin görevi icabıGazetede okumuştum;Muş'luymuş..
nihat doğanı hiç sevmiyordum zaten survivor da hepten sinir oldum ne gıcık bir insanonun sayesinde oyun alıyorlarmış ben yaptım ben aldım ben ben ben demesi bile insanı sinir etmeye yetiyor sırf onu görmemek için izleyesim gelmiyor elensede bari yine izlemeye devam etsem yada onu oyun için gittikleri diğer adada bırakıp dönsünler türkiyeyede getirmesinler kalsın orada
nihat kimsenin özeline girmem diyor pascalın uyurken çıkarttığı sesleri söylüyor.çok adisin nihat
ınsallh zeynebı yazarlar
biyerde duymuştum ecenin programında galiba nihat çıkmıştı ilerde nihatın özlü sözleridiyebikitap çıkarcakmış aman Allahım yazar olcak başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?